Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni
Stáva sa Vám to muži/ženy
Nie, nemala.
Nie nemal, nepotrebujem to k životu, beh a cvičenie je mňa droga a som chlapec ináč :)
dobreuz a ty co, mala si uz sex? Cvicit je pekne, spaluju sa tym kalorie a vyplavuju hormony stastia, takisto ako pri sexe.
Abcd mal/a si uz sex? Kolko mas rokov?
Oralka a ďalší môžte si sami... Ja cvičím večer a nie trtkám, takže ešte mám času. Inak vecerníček je skôr pre vás, pretože váš mentálny vek je niekde okolo 15 rokov, proste nadržané pubertiačky :)
Neviem čo je na tom detské. Možno je to práve dospelejšie. :D no nič, veľa pohlavných orgánov v ústach vám želám, vy "dospeláci".
Chodte spat deti, uz je davno po vecernicku a diskusiu o vcielkach a kvetinkach nechajte na dospelych. To nie je pre vas, sup sup do postielky!!!
Zlaticka keby vasi rodicia netrtkali tak tu nie ste ani vy. Deti, ktore trtkacku nevideli ani z rychlika tu idu mudrovat a myslia si, ze to niekoho zaujima.
Antisexx a Abcd888 kašlite na nich, myslia si, že keď trtkajú každý deň tak sú neviem akí frajeri a pritom to jediné, čo vedia :D Proste svetu vládne blbosť a hlúpa väčšina, preto je svet v takých hov**ch.
Antisexx teba este asi nikto poriadne nepretiahol, ze??? :D