Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni
Stáva sa Vám to muži/ženy
Ako som pisala; to ze niekoho milujem neznamena ze mu teraz dovolim vsetko a taktiez vsetko nebudem ziadat od neho. Sex nemam rada je to totalne zbytocne a ja si svoj nazor vzdy presadim ;) nie je to na nic dobré to ze neviete zit bez sexu je smutné. Keby prisla apokalypsa a trebars by vymreli vsetci muzi alebo naopak, ved vy by ste umreli z nedostatku sexu :D to mam viac menej na mysli tych co trt...ju ako kralici s hocikym a kdekolvek.
Oralus čítaj poriadne môj príspevok je o inom ja viem urobiť dobre priateľovi prečítaj otázku lebo odveci odpoved :) ja na môjho viem veľmi dobre čo má Rad:-)
hej problem sa vyriešil kašlite už na to :D A nie nie je to tým že by ho nevzrušovala omg..
Moja priatelka mi to robi rada a vydrzi mi stat dlho len co ho da do ust a aj potom dlho stoji co ho uz nema v puse a predsa mi stoji.
Ak je sikovnica tak vie ako lizat cmulat a dotykat sa aby dlho stal.
Nemusi byt ani kraska z casaka ale musi vediet ako nanho.
Ty ho uz asi navzrusujes ked mu pada alebo robis to zle.
Baby ste milé a ďakujem Vám za rady že sa tým nemusím trápiť lebo mi to prišlo divne či ho už nevzrusujem :) pravda, venuje sa mi naplno tak mu spadne :)
A ke pravda že po čase opadne v každom vzťahu vášeň a tá túžba, a po pravde robíme aj take standickty v posteli že občas mi nadáva do ku.... mne to nevadí a páči sa mi to:-D akurát že sme stále u mna doma lebo nemáme kde ísť. Doma mám plno sexi oblečení aj opetky no doma si to nemôžem dať lebo žijem s rodičmi mám 25 no bohužiaľ som bez pracee a nedá sa ísť bývať len tak ľahko, no plánujeme výlet tam ho poteším sexi oblečením :)
A prečo by sa aj ľudia, ktorí sex nemajú radi, nemohli k téme o sexe vyjadriť ? Toto je verejné diskusné fórum…:) bežne sa ľudia pohoršujú ak niekto iný nerobí presne to čo oni, takže je to normálne. Ľudia v dnešnej dobe sú nechutní čo sa tohto týka. Orál, anál, atď, veď toto už asi ani nerobia zvieratká a inteligencia ľudí by mala byť vyššia, ale zrejme nie je. Ak má človek za život napríklad hoci aj 4-5 "dlhodobých" vzťahov na viac ako rok, tak je to nechutné koľkým to robil… čudujem sa ako niekto môže vôbec niekým takým chodiť.
Neviem prečo by kvôli opačnému názoru nemal asexualnych ľudí nikto chcieť ? Chalana som nemala, ale muži/chalani ma pozývajú von dokonca možno aj trochu viac ako spolužiačky, ktoré chalanov mali. :) To je trochu odveci.
presne tak
No pani...dalsia tema, kde musia ludia velmi jasne dat najavo, ze im sa oral NEPACI a odmietaju ho robit ci dostavat. Ved to je v poriadku, ale co takto ist o tom diskutovat do vlastnej temy? :D Ved otazka nie je, ci sa vam to paci a ci to praktizujete :D Otazka znie, ci je ok, ak erekcia padne pocas oralu. Ano, to je normalne, mila autorka :) Neznamena to, ze partner zrazu vobec nie je vzruseny, skor sa sustredi na teba, nez na vlastne vzrusenie. A to je dobre ;)
Dievča sa chcelo len spýtat či je to normalne alebo nie .Nepytala sa na vas hlupy nazor ci je oralny sex s rozporom vašich mravností alebo nie to nikoho nezaujíma .Ved ked ti to vadí tak sa chod vyspovedat daj si patnast otcenasov a prihlas sa do klubu 40rocnych panických feministiek . Za to ze vas nikto nechce a v zivote ste mali sex len s uhorkou to už su vaše sračky
Sammsonka obaja máme 19, takže nie sme deti :)