Stáva sa Vám to muži/ženy

Príspevok v téme: Stáva sa Vám to muži/ženy
Girl111

Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni

Salamistka

dobreuz: "Rovno ešte vylízať riťku po kakaní ne? :D Chlap si užije pár krát a pôjde hľadať mladší model, naivky." - takto sa jeden slušný, vychovaný a inteligentný človek nevyjadruje. Chváliš sa, že máš IQ 150 a vyjadruješ sa ako najväčšia spodina spoločnosti so sedliackym rozumom.

dobreuz

Milujuca34 tomu sa hovorí deviácia, resp. absolútna závislosť na sexe.
Antisexx aj Tebe pekne deň, alebo už podvečer skôr :)

dobreuz

Rovno ešte vylízať riťku po kakaní ne? :D Chlap si užije pár krát a pôjde hľadať mladší model, naivky.

milujuca34

Oralka
Ja viem :-D
Ale takto je ;-)
Milujem ked mam poblizku muza ktoreho milujem a mozem mu strkat ruku do nohavic a hrat sa s tym jeho nastrojom :-D
Potom si ho len tak vytiahnem a hram sa s nim dalej :-D
Ja to proste milujem ..

milujuca34

myslim ze v tejto teme by sa mali vykadrit ludia ktori sex mali respektive ho maju. Nie taki ktori maju k sexu odpor ci ho este nemali.
Praktizovat oral v sexe je bezna vec dvoch milujucich sa ludi. Vycmulat vtacika svojho milacika robim aj ja a rada ale s priatelom som dohodnuta ze bez vystreku do ust. Cize rada sa s nim maznam a beriem uo do ust lebo milujem kazdu cast tela na mojom milacikovi a jeho penis mi nepride ako fuj ci hnus. Milejem jeho penis tak ako jeho ruky, oci, zadok, hrud, pery a ostatne casti.
Preco tu chodia vypisovat ludia ktori nezazili nikdy co je to byt zalubeny a milovat niekoho? Preco tu chodite vy muzi a zeny co drzite nohy pevne spolu a bojite sa lasky? Vy co neviete co je to lubit a milovat niekoho tak velmi ze aj ten curacik chcete do ust.
Ak sa dodrziava hygiena a penis si partner nalezite umyva a meni spodky tak aky problem vziat ho do pusy a cmulat a mat radost ze on je cely bez seba z toho a vidite ze ho robite stastnym.
Naco sa hadat, autorka dala otazku pre tych ktory maju partnera nie tym ktori drzia nohy pevne spolu a maju kosele zapnute az po krk..
Houk

exissss

Vy ste moc .Ako som este snad ani nevidel nikoho kto by povedal alebo napisal ze sex je hnus a odpor a neviem co . Bud ste až tak skaredý ze okolo vás nikto ani oblukom nechce chodit alebo mate neaku vadu na mozgu inak si to neviem vysvetlit . Jak sa mozte povazovat za normalnych a vsetci ostatny co maju sex su zvratene zvierata a cudaci . zo 100ludi ste len vy dvaja mimo