Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni
Stáva sa Vám to muži/ženy
Dobreuz, si cisty uchyl....a IQ si vymyslas. Ludia s IQ nad 150 by toto nikdy nenapisali. Pretoze im docvakava. To, ze tu niekto z nas vedie normalny sexualny zivot neznamena, ze (pouzijem tvoje slovo) trtka kazdy den. Mas chore, zvratene predstavy. Tak isto, ak mame vo svojich zivotoch sex, neznamena to, ze si myslime, ze sme nieco viac. Preboha, ako toto moze jedneho inteligentneho jedinca napadnut? Opakujem, mas chore, zvratene myslienky, ktore nesuvisia nijak s nami a s touto temou. Ty si taky vo vnutri. Si jednoducho uchylny a chory. Pretoze rozumny, zdravy jedinec toto zo seba nevypoti ani keby bol svet okolo neho neviem aky skazeny. Zvratena mysel, inak to neviem napisat.
dobreuz: a EQ ti vyslo ake? Podla vyjadrovania asi velmi nizke alebo trpis aspergerovym syndromom. Kde si si robil IQ test, cez google?
Boha trtkať vie aj 12 ročný kid! To len vy s nízkym IQ si myslíte, akí ste super že pretiahnete každú druhú wauuu.
To si akoze myslis, ze ludia s VS vzdelanim, pracujuci na vysokych postoch sem nechodia a nemaju sex? 150IQ zas az tak vela nie je, preco si myslis, ze ked nevies trtkat si inteligentnejsi a vies viac nez ini?
Skap cmuq, som robil IQ testy a nejak 150 IQ mi vyšlo, takže psst o inteligencii...
Kami91 oo aký psychológ, typický Slovák, odborník na všetko.
Ach bože, vy okrem sexovania každý deň fakt nič neviete, podľa mňa pracujete niekde za pásom za minimálnu mzdu, preto tie komplexy, a nie sex nie je jedlo, dá sa bez neho žiť. Len treba použiť mozog a začať vedieť ovládať svoje pudy.
Antisex ty trpis okrem frigidnosti aj schizofreniou? Trepes tu o tom ako su ludia ako ty, s inym nazorom urazani. A pri tom urazat ste tu zacali vy. Pretoze komentujete temu o ktorej viete hov*no, urazate ludi ktori robia oral, aki su nechutni a ze vedia iba t*tkat. Ale aj tak to zabil autor dobreuz. 19 rocny trt ktory vo svojom veku uz vie ze nikdy nebude chciet mat vztah, po veceroch cvici a mysli ze druhi ludia co necvicia su o nieco menej, len za to ze sexuju. Antisex, abcd, dobreuz vy ste exemplarnym prikladom toho ako sa slabsi jedinci nemozu dalej mnozit. Vy sa sami redukujete ale to je len dobre pre spolocnost lebo cim menej takychto jedincov tym lepsie.
Savoy, marnis cas....ona nechape, ze ma problem, ktory by mala riesit so sexuologom a psychologom. Lebo ako vidno aj v inych temach, dievca je riadne zasekane a je tam velky komplex, nema rada svoje telo, nevie co je to sebalaska. Tvoje odporucanie vezme ako utok. Lebo to robia nevyspeli jedinci. Dospely clovek by sa zamyslel, uvedomil si. Ale nezrely jedinec sa odvola na urazky a urazanie sa.
Antisexx,
sex je normalna ludska potreba. Ak ju nemas, tak to nie je v poriadku. Doporucoval by som ti navstevu sexuologa, v tvojom pripade aj psychiatra.