Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni
Stáva sa Vám to muži/ženy
Nieeeee, keď mu robím oral ja všetko ide ok ale keď sa vymeníme že začne potom on mna tak mu už tvrdý penis zmäkne spadne...potom zas misi e od začiatku postaviť ho anebiem príde mi to zvláštne že mu zmäkne pýtala som sa či to nerobí Rad tak že vraj rad to robí neviem kde je problém sle trápi má to lebopotom mna prejde chuť na sex keď vidím že mu spadol a taký bol tvrdý zrazu nič ....
Ok sex vo vztahu pochopim, zrejme to je vo vztahu nevyhnuté takže dobre. Ale oral? Či chlapovi alebo žene, tak to nikdy nepochopim a branit sa vetou "oral je dobrý uspokojivý" tolkych vecí je milion a predsa bez nich vieme byť. Vy máte sex radi tak sa uspokojujte sexom ale lizať svojmi partnerovi partnerke pohlavny organ je naozaj velmi zvlaštne :D príde mi to ako takí psikovia tí si to tuším ližu alebo očuchávaju ?
@dobreuz si predstav ze by si mal partnerku ktora už v ustach mala tak 5-6 penisov, bolo by ti vobec chutné ju bozkávať? :D
dobreuz, to je tiež pravda, o to viac nechutné.
No a veď orál je normalna vec ,sa robíte jak keby žijete 300r pred kristom .Ja by som ani takú partnerku čo nemá rada orál ani nechcel
Abcd888 len aj koľko dievčat/žien má radšej chlapcov/chlapov, ktorí ho pchajú do každej ako panica... Treba sa na to pozrieť aj z druhej strany.
Oralka tak nech, ale my na to nie sme zvedavý.
Nahodou. Ja to tomu mojmu robim rada ustami. Je to sexi a paci sa mi to. Lubim jeho penis :D
Tiež si myslím, že muži to v dnešnej dobe preháňajú a začínajú ho pchať takmer všade a to doslova. Nechutné…
Antisex nevieš čo je dobré ... Nájdi si niekoho na sex nerobí ti to dobre
:D :D Pchanie do uší to je level Rytmus :D :D Aspoň on o tom spieva :D
Ale nee, nikto normálny Ťa nemôže ukameňovať, niektorí chlapi už fakt nevedia čo by s ním od radosti robili.
*podte