Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni
Stáva sa Vám to muži/ženy
*mat 19 alebo 20
Oralka- 2.2 mam 20, ak mam este na teba reagovat v rychlosti. Mala som odklad. A v podstaate mam 19 alebo 20 je to isté.
No, v jednej teme je hadka krestanov a v tejto teme je zas ina hadka :) tak ci tak to coskoro bude vymazane. Napisala som prispevok a hned do nas skocili asi traja ludia a zacali byt hrubi. Tak sa samozrejme obhajim. A to co hovoris ze mam so sebou problem tak to asi tazko, som mlada vyzeram priemerne zivot pred sebou. Som stastna ale samozrejme vy nas nechapete takze automaticky sme museli byt znasilnovani alebo inak zneuzivani :D no nič majte sa pekne. Idem von
Dobreuz pekny den prajem :) dlho tu nebola abcd ved na druhej strane ani sa jej necudujem ved z noektorych prispevkov clovek aj ochorie
Antisexx fuu tak dobre potom.
Som si prave uvedomila, ze vsetci co tu odporuju sexu, neviem kolko vas tu presne je, traja, styria dokopy? Vsetci ste este tusim nastrocni skolaci a nemate nad 20 rokov tak viacmenej chapem vase zmyslanie a vas postoj a je mozno od nas trochu netaktne sa s vami o tom bavit kedze nie sme na rovnakej urovni, nie je to voci vam fer. Ale to zistite este vekom a zacnete to cele inak vnimat a prehodnocovat. Ste naozaj este velmi mlady i ked ja nie som od vas o moc starsia. Ale nema to zmysel hrotit.
Antisex- nemusis byt smutna. Ja nesexujem kazdy den. Ani nepotrebujem. Moje stastie je clovek ktoreho milujem. A ten vyrok o prezervativoch su len vyhovorky muzov pretoze by chceli najradsej sexovat bez. Pokial nemas alergiu na latex, nikto nie je obmedzovany. A ked aj kondom praskne, nemusis automaticky otehotniet. Ak zenska nema plodne dni. Plus tabletka po.
Antisex, nepochopila si doteraz nic z toho, co som ti pisala. Ja som ti nenaznacovala, ze sa mas ist dat vysetrit kvoli sexu. Ale kvoli tomu, ze mas nespravny postoj k vlastnemu telu. Niekto ti jednoducho ublizil, alebo si si odpor vytvorila sama. Nemas jednoducho zdravy vztah k sebe, nemas sa rada. To je to, s cim by som zasla k doktorovi, nie kvoli tomu, ze sa ti oral nepaci. A po dalsie, tvoje spravanie a presviedcanie o svojom nazore, je velmi ale ze velmi nespravne. Nepada na urodnu podu. Takto nikoho nepresvedcis o tom, ze su medzi mami ludia ako si ty. Robis to velmi zlym sposobom. Chodis vyryvat do tem, ktore s tvojim "manifestom" nijak nesuvisia. Cize vznikaju len hadky a osocovanie. A posledna vec, vazne potrebujes aby ta cudzi ludia chapali? Aby si anonymnych ludi o niecom presviedcala? No tak........nemas uz 10 rokov....Ak chces sirit povedomie o tom, ze halooo aj ja som tu a som asexual, okej, ale vo vlastnej teme. Lebo takto jednak zahlcuju ludia temu kravinami a jednak nepadaju tvoje slova a to co nimi chces povedat, na urodnu podu.....To je to, co sa ti od zaciatku snazime vsetci a najma ja vysvetlit. Nesexuj, ked ti je tak lepsie. Ale nesnaz sa v teme o sexe, o tom niekoho presveidcat. Vytvor si temu a tam o tom diskutuj, ked je pre teba tak dolezite, aby ta cudzi ludia respektovali
Dobreuz to bola ironia :D ved som mala vztah to vieš a chalan to bol dobrý. Ja som si len chcela utvorit nazor ci je ten sex taky dobry ako ho opisuju.
Hej tak preco sa muzi vraj stazuju ze mat sex s kondomom je ako plavat v ponozkach? Ocividne, kazdemu ten sex s kondomom neprospieva tak co potom? A aj ten moze prasknut takze potom to je na nic sexovat v strese ze otehotniem. Z tvojho prispevku sa mi zda ze jedine kde nachadzas tvoje stastie je len v sexe. Smutné.
Skap ani kondóm nie je 100%ný :) Praskne a hops... Tehotenstvo. A dodrbkaný zvyšok života.