Ahojte .Tento rok ma čaká skúška dospelosti ( maturita). Problém je ale v tom , že veľmi stresujem. Keď ma v škole pred tabuľou skúšajú vždy sa začnem celá triasť. Keď niekomu poviem že sa bojím maturity , vždy ma vysmeje, pretože v škole mám zvyčajne 1,2. Slovenského jazyka sa nebojím , s tým problémy nemám. Horšie som už na tom s cudzím jazykom (anglický jazyk ) v ktorom mám nedostatky.Asi najviac sa bojím testu z anglického jazyka. Čo pomohlo Vám pred maturitou ?
Maturita
erika21 neboj sa, s takými známkami ako píšeš, to určite spravíš. Určite to je stres, každý, kto to má za sebou ho mal a ak hovorí, že nie, tak klame...Nádych - výdych :) to dáš. Držím palce.
Aj môj syn má zajtra... :D
Milion ludi pred tebou ju spravilo, spravis ju aj ty. To uz by si fakt musela byt vyslovene hlupa, nemat ziadnu prirodeznu inteligenciu aby si ju nespravila a podla toho co pises, tie vedomosti mas. Tak sa nestresuj
Ďakujem . Dúfam , že to dobre dopadne.
klud a pohodu zajtra
Mne pomohlo keď som si povedala, že ju spravili aj hlúpejší odo mňa :D
Antisexx, veľa šťastia na maturite :)
Nestresuj kôli maturite, ja viem, že mne sa to teraz jednoducho vravi, ale naozaj to nieje ziadna tragedia... učitelia budu prihľadať aj na to, ako sa žiak počas 4 rokov snažil a ako sa spraval, nielen na to, či mu dany predmet ide dokonale ?
Ver tomu, že to že nič nevieš, je lan taky pocit..akonahle budeš mať rozpravat, pôjde to ?
Skutočné problémy začnú až po maturite, takžw si to užívaj..
ahoj maturita nieje ani zdaleka taka vazna skuska ako to opisuju profesory take skusky ako je maturita su na vyske kazde tri mesiace a je to o dost horsie maturita rozhodne nieje tvoj najvacsi problem neboj sa dobre to dopadne ak si jednotkarka viac menej nevyhodia ta s patkou
fuha, ako rada by som si maturitu zopakovala. tej sa vobec nemusis bat. je to prva zivotna skuska a v zivote ta budu cakat o vela vacsie a tazsie skusky. takze hore hlavu a drzim ti palce