Ako si najsť chlapca

Príspevok v téme: Ako si najsť chlapca
Laurapp7

Mam 18 rokov nikdy som nemala vztah ani ma v živote nikto nelubil..Ja som bola len platonicky zamilovana...Ako si najst chlapca?Rada by som niekoho do 20 rokov..najlepšie nejakeho rovesnika.....Na diskoteky chodim aj na zoznamky ale zatial nič :( proste do spoločnosti chodim ale nič :( a ked som urobila prvy krok tak aj tak nič stoho... ved sme ludia všetci potrebujeme lasku..ako mam potlačiť ten pud? :(( ja fakt neviem bojim sa že žiadnu lasku nezažijem a o 10 rokov budem žiť v byte sama s mačkou a psom... takisto aj o 20 rokov...ide oto že je chcem žiť teraz ne potom takže mi nepište že čakaj...čo mam robiť?hoc nejaky ritual alebo hocičo poradte

Laurapp7

kolaria- to ano máš pravdu...radšej sama do konca života ale užívať si ho ,ako byť v neštastnom vzťahu

kolaria

Musíš tomu nechať čas! A netreba sa do takýchto vecí rýchlo tlačiť. Veď máš ešte kopu času, užívaj si slobodu a mladý život :)

simiona

Mam 18 rokov a ešte som nemala vzťah. Určite už si už nikoho nenájdem a ostanem do konca života sama.

Ach...

To sa mi snáď sníva. Čo je toto za zdegenerovanu generáciu.

realista000

Hovorte si co chcete je to dnes vsetko len o vyzore a o peniazoch. O peniazoch hlavne. Kopukrat sa mi stalo že som si začal pisat na nete s dievcatami rozumeli sme si vedeli sme si pisat cele dni a hodiny a stale bolo o com a chystalo sa rande . Az prisla na rad otazka ze kde pracujem a samozrejme od toho zistili kolko zarabam... A zrazu ako keby utal proste sekli komunikaciu a odvedy uz ani neodpisovali na spravy. Aj obycajna robotnicka co pracuje vo fabrike na smeny chce zabezpeceneho vysokoskolaka co ma peniaze . A to niesom ziaden pubertak takze vidim ako to v dnesnom svete chodi. Uznavam su mozno aj normalne baby ale je ich zalostne malo.

Tomas12345

Slobodna :

"Ak by hrala v spalni hudba, ktora ti znemoznuje spanok, tak tu hudbu vypnes, alebo si das stople do usi."

Písal som že tá hudba by sa vypnút nedala a neexistovalo by nič ako tu hudbu vypnút alebo zabrániť jej prenikaniu do uší. Každý den by ty teda táto hudba znepríjemnovala spánok a potom niet divu že si človek vytvorí ynačný odpor k tejto hudbe. Podobne je to i u mužov ktorí si nevedia nájsť ženy.

"Pokial ta to provokuje, tak sa nepozeraj, ak ta to provokuje nadmerne, tak si ho castejsie vyhon".

No tak si predstav že napríklad krestania maju masturbáciu zakázanu, pretože sa to považuje za hriech. A mimochodom ani masturbácia neprinesie človeku 100% sexuálne uspokojenie.

Ano, mne je jasné že človek ked chce mať nejakú partnerku tak musí pre to i niečo spraviť, no nie každý to i dokáže. Niektorí ludia su napriklad po zdravotnej stránke na tom zle, ze su radi ze sa postaraju sami o seba a nie to ešte sa starať i o partnerku. Navyše žien je celkovo menej než mužov a taktiež nie každá žena sa chlapovi páči, a také ktoré sú pekná a chalanom sa páčia je menší počet. Z toho vyplýva to že nie každý chalan si moze najst babu ktorá sa mu páči. Vždy tu bude velky pocet chalanov ktorí si nebudu vediet najst nikoho.

Kontrol0r_mobil

Tomas12345 - to je iné, ak má človek záujem o niekoho iného musí byť ten záujem obojstranný. Ak nie je z druhej strany, tak je so mnou niečo zle. A koho to je vina? No len moja, takže nie nemám im nič za zle a som so ženami v pohode.

Slobodna

Ak by hrala v spalni hudba, ktora ti znemoznuje spanok, tak tu hudbu vypnes, alebo si das stople do usi. Fascinuju ma ludia, ktori svoju pozornost venuju vsetkemu a vsetkym okolo seba a potom sa na to stazuju. Ked ta nieco obtazuje, posobi na teba negativne, nepaci sa ti to, tak tomu jednoducho nevenuj pozornost a ignoruj to. Je to podobne, ako tu par muzov, ci zien pisalo o tucnych zenach v lete, co maju oblecene a ze sa im to nepaci. Tak naco na ne cumite a skumate ich do detailov? Fascinuje ma logika, resp.skor nelogika niektorych ludi. Kazdy ma pravo byt, taky aky chce a nie, ako chcete vy.
Mnoho muzov tiez chodi dost odhalenych v lete a nijak zvlast ma to neprovokuje. Pokial ta to provokuje, tak sa nepozeraj, ak ta to provokuje nadmerne, tak si ho castejsie vyhon. Hadam kvoli tebe nebudu chodit zeny zahalene od hlavy po paty, lebo teba to provokuje a nie si schopny najst si zenu. Nenavist vznika vlastnou neschopnostou, naslednou frustraciou a nepochopenim, ze clovek, ak nieco chce a nejde to, musi nieco zmenit a pracovat na sebe, pokial sa mu to nechce, tak sa nemoze stazovat. Ini za neschopnost jednotlivca nemozu. Uspech neprichadza na prvy sup a neuspech ti ukazuje, ze stale mas na com pracovat. Dalsia vec je, ze neuspech prichadza u urciteho druhu zien, ale u ineho by dosiahol uspech. Treba hladat cesty. Clovek dostal do vienka totiz jednu fascinujucu vec a to je jeho slobodna vola, postavit sa k veciam bud ako k vyzve, alebo odmietnutim, nenavistou. Logicky ini nemozu za to, ako sa jednotlivec stavia k danym veciam a rovnako sa nebudu prisposobovat, aby bol spokojny, nic ho neprovokovalo, neiritovalo atd.

Tomas12345

Kontr0lor :

"Nenávidieť ženy pretože so mnou nechcú intímny vzťah je taká istá hlúposť ako to, že ženy idú len na peniaze".

Ak by ty v spálni hrala hudba ktorú by si nevedel vypnúť a znemožnovala by ty spánok, nezačal by si mať k tej hudbe po čase mať priamo odpor ? Rovnako je to i so ženami. Pokial si nejaký muž nevie nájsť ženu, avšak je neustále ženami provokovaný, kedy vidí ženy chodiť obnažené s provokatívnymi výstrihmi po ulici, v obchodných centrách, myslíš si že mu to nezačne liezť na nervy ?

Zeny by mali chodiť zahalené aby chlapov zbytočne neprovokovali.

Kontr0lor

Nenávidieť ženy pretože so mnou nechcú intímny vzťah je taká istá hlúposť ako to, že ženy idú len na peniaze. Ide len o to v akej spoločnosti sa pohybujeme, kým sa obklopujeme. Netreba sa zdržiavať na miestach kde je veľká koncentrácii ľudí ktorých nechceme ale tam kde je práve naopak veľa takých akých do života chceme. Takže napríklad ja ako človek ktorý miluje spoznávať svet nepôjdem sa opíjať do baru a hľadať dievča tam.