Psilocybin: novy sposob pri lieceni depresii, uzkosti

Príspevok v téme: Psilocybin: novy sposob pri lieceni depresii, uzkosti
Kaido

Ako mi tak zivot uteka pomedzi prsty a zacinam starnut, moje psych problemy sa iba stale zvacsuju som sa rozhodol patrat po inych sposoboch liecby. AD beriem uz v poradi tretie a nic, ziadne vedlajsie ani hlavne ucinky, ako keby som jedol lentilky.
Uz som rozmyslal aj nad elektrosokmi, no nastastie som posledne tyzdne studoval, hladal, daval dokopy informacie o psilocybine, latku nachadzajucu sa v lysohlavkach. Vyskumov je zatial malo ale tie co su potvrdzuju vysoku ucinnost a to len po jednej davke!
Samozrejme mi to nestacilo a hladal som dalej na internete, tentokrat skusenosti beznych ludi trpiacich depresiami a nestacil som sa divit, strasne vela pozitivnych ohlasov, cital som si pribehy ludi ktori mali 15 a viac rokov tazke depresie, skusili vsetky mozne postupy, psychoterapie, vsetky mozne AD a nic, dali si raz psilocybin a zmenilo im to zivot od zakladov.

Mam nacitane hlavne o psilocybine, pretoze je dostupny v prirode a da sa lahko zohnat, no nie je to jediny halucinogen, neskalin je ze vraj dalsi ucinny, vo GB by mal byt na dalsi rok pristupny aj v liecbe.

No teraz k lysohlavkam, takze dnes nastal pre mna den D, uz to mam na stole a pockam si do vecera a tak to skusim. Je velka sanca ze to pomoze aj ked samozrejme pripustam aj riziko. Uvidim.

Tuto temu zakladam preto, lebo som na sk/cz nevidel ze by niekto uz skusal, ak mi to pomoze budem rad ak sa o tom dozvedia ludia, ktori trpia dlhe roky a nic nepomaha, aby mali nadej ze predsa len nieco existuje, uz len keby to malo pomoct jedinemu cloveku to za to stoji.

Este k tym vyskumom, minuly rok zacal velky europsky vyskum psilocybinu, do ktoreho sa zapoji 8 krajin v EU a pokial bude uspesny malo by to zburat stenu a zacat sa vyuzivat aj terapeuticky vo vacsine krajin. No kto to chce mat oficialne si este chvilu bude musiet pockat, mozno aj par rokov.

Kubo11

Práve teraz ide na Prima Zoom dokument o liečení pomocou psychedelík (aj psilocybin). Ak ste to nestihli tak v utorok 11.6. o 9:10 bude repríza. Volá sa to: prúlomové objevy séria 2 epizóda 4.

Tomas12345

oxalis :

Prestan tu propagovať okultizmus a satanizmus. Su tu velmi nebezpečné a zlé praktiky, výpovede mnohých ludí to len a len dokazujú.

oxalis

čo vam hovoria v kostole?? moja vina, moja vina, moja vina, uctieva sa kríž - utrpenie ! blokujú vám srdečnú čakru! nedosiahnete poznania! nikdy sa nespojíte zo zdrojom, ale robíte im vojsko v prvej línií! Svojou vrúcnou modlitbou a nevedomosťou ubližujete nechtiac nevinným! Komu ste vojskom v prvej línií? No čiernym mágom, ktorí vám hovoria aby ste opakovali moja vina, moja vina.....aby ste uctievali a nosili kríž! Znak utrepnia! Nie znak Ježišovho života! Začnite čítať! Hľadajte! čo sú to čakry? čo ich blokuje? ako sa oslobodiť??

oxalis

teraz nie ze niekto vyhodnoti ze dusevne chora som ja. iked mozno som, ze to pisem do tejto temy. ospravedlnujem sa za svoj vpad sem, bola to prva tema na ktoru som narazila a neviem zastavit prud myslienok. myslim tym takych dusevne chorych zavretych v blazinci. aby nasli poznanie za tych sa treba modlit. alebo chorych fyzicky. ono je to vlastne aj tak dusevna choroba..

oxalis

vlastne to myslim vazne. smrtelne. bez smajla. uz nikdy sa nemodlite aby sa niekto presatl venovat joge, alebo magii, alebo samanizmu, ci dokonca satanizmu. ten clovek si z toho moze kludne brat nieco dobre. nepoznate tie vedy. modlit sa treba ked clovek robi naozaj zlo. vrazdi, je dusevne chory..modlitba ma silnu moc. ale nie je pre kazdeho cesta univerzalna. preto sa modlite len ked je niekto vazne chory, alebo je vrah, alebo ublizuje druhym. nikdy nie aby prestal nieco spoznavat.

oxalis

z najhorsieho vie vytiahnut aj marihuana. Kazdy vie, ze tato rastlina ma mnoho vyuziti, neuziva sa len pre zabavu. Marihuana ma schopnost zvysit frekvenciu vibracii. Vieme, ze vibracie su vsade. Vysiela ho aj nase vedomie, nase emocie maju nejaku frekvenciu, posobia, pozname priklad:, ked sa povie zo stresu ochorel..alebo ze sa zacal opustat a zomrel. Vieme, ze frekvencia stastia ma vysoku frekvenciu a nizsie frekvencie vysielaju tie ,,horsie,, emocie. Pri marihuane je mozne Pocitit Doslova danu frekvenciu v akej sa nachadzame, nie len teda, ze vieme, ze sme prave stastni alebo smutni. Pochopit jej pracu, hlavne jej objavenie, ze fakt je lebo ju citim! - to nam nastartuje hlboku cestu poznania ZA KTORU SA OPLATI ZIT. momentalne sa venujem ceste za triezva a tu kto by chcel, viem nakopnut dobrym smerom, nemam ju este celkom preskumanu.. ale oplati sa zit pre to badanie :) kto ma chce zastrasovat, alebo mi pchat svoj obraz o svete, nech na to zabudne ze budem reagovat. a nemodlite sa za mna, aby som nasla spravnu cestu, lebo zhorite v pekle! :D

Sejla

Cliattsi, ahoj, no veru velmi sporadicky, mam pocit ze uroven sa znizila a stale nikto nic nerobi s trolmi, tak co tu budem :)
Ale tato tema je prinosom, posledne roky je okolo psychedelik v psychiatrii velky rozruch a plno studii, ktore potvrdzuju holt co nam hippisaci tvrdili uz od minuleho storocia, zaciname sa zaoberat medicinou, ktoru uz odjakziva mnohe kultury uctievali.

SalvorHardin - 15g je podla mna privela, nechcela by som, aby sa na zaklade tejto informacie niekto stripoval do sialenstva lol. Som sa to, vyskusat menej a pomaly zvysovat davku podla odhadu a samozrejme roznych zdrojov informacii, ktore su dostupne na internete.

SalvorHardin

Sejla: 15g susenych hribov, je to bezne balenie napr z Holandska. Pri cerstvych hriboch aj menej, ale tam je tazsie stanovit gramaz, kedze nevies presne ake silne su. S lysohlavkami zo SVK by som to asi najprv vyskusal si dat menej nech viem, ako silno/slabo to zaposobi.