Psilocybin: novy sposob pri lieceni depresii, uzkosti

Príspevok v téme: Psilocybin: novy sposob pri lieceni depresii, uzkosti
Kaido

Ako mi tak zivot uteka pomedzi prsty a zacinam starnut, moje psych problemy sa iba stale zvacsuju som sa rozhodol patrat po inych sposoboch liecby. AD beriem uz v poradi tretie a nic, ziadne vedlajsie ani hlavne ucinky, ako keby som jedol lentilky.
Uz som rozmyslal aj nad elektrosokmi, no nastastie som posledne tyzdne studoval, hladal, daval dokopy informacie o psilocybine, latku nachadzajucu sa v lysohlavkach. Vyskumov je zatial malo ale tie co su potvrdzuju vysoku ucinnost a to len po jednej davke!
Samozrejme mi to nestacilo a hladal som dalej na internete, tentokrat skusenosti beznych ludi trpiacich depresiami a nestacil som sa divit, strasne vela pozitivnych ohlasov, cital som si pribehy ludi ktori mali 15 a viac rokov tazke depresie, skusili vsetky mozne postupy, psychoterapie, vsetky mozne AD a nic, dali si raz psilocybin a zmenilo im to zivot od zakladov.

Mam nacitane hlavne o psilocybine, pretoze je dostupny v prirode a da sa lahko zohnat, no nie je to jediny halucinogen, neskalin je ze vraj dalsi ucinny, vo GB by mal byt na dalsi rok pristupny aj v liecbe.

No teraz k lysohlavkam, takze dnes nastal pre mna den D, uz to mam na stole a pockam si do vecera a tak to skusim. Je velka sanca ze to pomoze aj ked samozrejme pripustam aj riziko. Uvidim.

Tuto temu zakladam preto, lebo som na sk/cz nevidel ze by niekto uz skusal, ak mi to pomoze budem rad ak sa o tom dozvedia ludia, ktori trpia dlhe roky a nic nepomaha, aby mali nadej ze predsa len nieco existuje, uz len keby to malo pomoct jedinemu cloveku to za to stoji.

Este k tym vyskumom, minuly rok zacal velky europsky vyskum psilocybinu, do ktoreho sa zapoji 8 krajin v EU a pokial bude uspesny malo by to zburat stenu a zacat sa vyuzivat aj terapeuticky vo vacsine krajin. No kto to chce mat oficialne si este chvilu bude musiet pockat, mozno aj par rokov.

Preteba

Kaido, nejdeš po dobrej ceste, to musíš aj sám vidieť. Neustále hľadáš spôsoby ako rýchlo odstrániť dôsledky problémov a prichádzaš ešte do horšieho. Depresia je kolotoč s pohľadom upreným do seba. Nepotrebuješ žiadne super zaručené prípravky, ktoré Ti aj tak nepomáhajú. Zober si papier, pero a napíš si konkrétne situácie, ktoré Ťa ,,vytáčajú", z čoho máš zlý pocit...potom si napíš, čo môžeš v takej situácii urobiť, alebo ju prijať.... čo z toho máš, keď sa proti tomu staviaš a čo by sa stalo, keby si to jednoducho prijal ako fakt, ktorý o nejaký čas už nebude mať pre Teba význam. Keď človek pochopí prečo sa tie situácie dostanú do jeho života, vie, čo s nimi, má napoly vyhraté.

Kaido

Tak skusil som to, no evidentne to bolo slabe, trosku zmenen vedomie, ale sklamanie. Ale uz mi dojde z prvej ruky kvlaitne znackove, takze uz len pockat kym to pride a konecne otestovat.

Faith Healer:
Trochu som experimentoval, nasiel som este nejakych 8 tabletiek toho stopexu, dal som si to a popravde velke sklamanie. Ziadna euforia ani zlepsenie naladky. Len mi bolo zle od zaludka, nedalo sa mi poriadne chodit a skor som sa citil ako opity. :/
No zrejme to ma na kazdeho iny ucinok.

Tomas12345

Riešiť príčiny depresie nebezpecnymi halucinogenmi.... a pritom existuje tak lahke a ucinne riesenie vložiť svoje stastie do koníčkov a vo viere v posmrtný život a depresia ty hned zmizne a budes zažívat euforie radosti.

Odkial si vlastne tie lysohlavky zohnal ? Neuzivaj to, kto vie aký výrobca ty to dal, ktovie v akých podmienkach to bolo skladované, či tam nie su zivotu nebezpecne necistoty...

Idris9966

No daj vedieť potom som zvedavý ale hlavne opatrne s takýmito vecami je to buď alebo , môžeš si aj uškodiť

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

antilooopa

Ketamín bol skúšaný i u nás. Príliš nepomohol a pacient mal depresiu dychu, takže skoro bolo po ňom, keby si to nevšimli.

Kaido

Faith Healer:

Haha ale teraz tu zabu cez zimu nezozeniem :D... o Tom som tiez pocul no. Lysohlavky uz mam nachystane, takze nemusim nic zhanat.

O tom stopexu som uz pocul, vlastne to je tiez halucinogen, cize asi preto ma take blahodarne ucinky uz po par hodinach. Ale o tomto som nehladal ziadne vyskumy,ktore by to potvrdili.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer