Ahoj.. keby mi niekto toto napíše tak si budem myslieť že si vymýšla.. neverím na duchov, v boha ani žiadne nadprirodzené bytosti, som typ človeka čo “kým neuvidí, neuverí”
Začnem tým že mám 18rokov, žijem s mamou a so psíkom v garsónke.
Už niekoľko rokov sa nám občas deje že niekto “potiahne” záclonou, myslela som si že keď že bývame v paneláku tak počujeme suseda, ale vždy keď to zažijem znova a znova tak ten zvuk ide z nášho domu, a tým že mám postel pri okne sa stále zľaknem. Môže to byť bežne počas dňa, keď sme doma obe, alebo aj keď je tu návšteva, keď večer ideme spať. Skrátka nejak random.
Asi pred rokom som začala čítať bibliu ani neviem z akého dôvodu, prešla som len pár strán a tú dobu ako som to zvykla občas čítať tak bolo leto, čo znamenalo že som bola hore aj v noci na počítači/mobile
Na chodbe máme smetný kôš ktorý ma na vrchu takú vec ktorá sa kýve aby ste tam niečo mohli vyhodiť. Len tak si píšem s hoci kým na počitači, pozerám si nejaké videá, mama spí. A zrazu hrozný buchot až ma myklo, tak som sa pozrela po izbe a uvidela som ako sa ten vrch koša hrozne kýve ako keby do toho niekto buchol. Stalo sa mi to len dva krát ale od kedy som prestala čítať bibliu lebo.. úprimne kto by ju ďalej čítal.. tak to prestalo.
Dnes sa stala istá vec ktorá ma dohnala k tomu aby som tu napísala čo sa tu deje. Mama nevedela nájsť oranžový zapalovač ktorý mala na stole vedla seba. Tak si šla pre čierny zapalovač. Oranžový sme hladali asi 10 minút a keď že si bola istá že bol na stole tak sme sa tam opakovane pozreli. Asi o hodinu keď sa chystala ísť von tak povedala že je zapalovač na stole.. a nechcelo sa mi veriť že tam naozaj bol.. stál tam a som si istá že ani jedna z nás nie sme tak slepé aby sme si to nevšimli.. pred týmto incidentom som si už hovorila že bláznim.. síce som nevidela ducha, nepozerala horrory a triasla sa pri tom, ale mala som pocit že asi mám halucinácie, pretože nič takéto existovať nemôže. Nepoznám nikoho komu by sa niečo také stalo.. neblikajú nam doma svetlá, okrem toho ako sa vtedy kôš hýbal sa žiadna iná vec nepohla. Neviem či potrebujem psychiatrické vyšetrenie alebo čo to má salra znamenať.
Duch v dome?
Filip 1122, to, že niektorým veciam neveríme, tým ich existenciu nezrušíme. Presne takáto vec sa stala mojej sestre, keď začala čítať bibliu, došli sa veci, ktorých sa zľakla a prestala čítať. Stáva sa to často, lebo ,niekto" nechce, aby ľudia poznali božiu pravdu. Ja som toho tiež nebola ušetrená, ale vydržala som, kým som sa naučila ako sa proti tomu postaviť. A odvtedy mám pokoj.
Ju