Duch v dome?

Príspevok v téme: Duch v dome?
Filip1122

Ahoj.. keby mi niekto toto napíše tak si budem myslieť že si vymýšla.. neverím na duchov, v boha ani žiadne nadprirodzené bytosti, som typ človeka čo “kým neuvidí, neuverí”
Začnem tým že mám 18rokov, žijem s mamou a so psíkom v garsónke.
Už niekoľko rokov sa nám občas deje že niekto “potiahne” záclonou, myslela som si že keď že bývame v paneláku tak počujeme suseda, ale vždy keď to zažijem znova a znova tak ten zvuk ide z nášho domu, a tým že mám postel pri okne sa stále zľaknem. Môže to byť bežne počas dňa, keď sme doma obe, alebo aj keď je tu návšteva, keď večer ideme spať. Skrátka nejak random.
Asi pred rokom som začala čítať bibliu ani neviem z akého dôvodu, prešla som len pár strán a tú dobu ako som to zvykla občas čítať tak bolo leto, čo znamenalo že som bola hore aj v noci na počítači/mobile
Na chodbe máme smetný kôš ktorý ma na vrchu takú vec ktorá sa kýve aby ste tam niečo mohli vyhodiť. Len tak si píšem s hoci kým na počitači, pozerám si nejaké videá, mama spí. A zrazu hrozný buchot až ma myklo, tak som sa pozrela po izbe a uvidela som ako sa ten vrch koša hrozne kýve ako keby do toho niekto buchol. Stalo sa mi to len dva krát ale od kedy som prestala čítať bibliu lebo.. úprimne kto by ju ďalej čítal.. tak to prestalo.
Dnes sa stala istá vec ktorá ma dohnala k tomu aby som tu napísala čo sa tu deje. Mama nevedela nájsť oranžový zapalovač ktorý mala na stole vedla seba. Tak si šla pre čierny zapalovač. Oranžový sme hladali asi 10 minút a keď že si bola istá že bol na stole tak sme sa tam opakovane pozreli. Asi o hodinu keď sa chystala ísť von tak povedala že je zapalovač na stole.. a nechcelo sa mi veriť že tam naozaj bol.. stál tam a som si istá že ani jedna z nás nie sme tak slepé aby sme si to nevšimli.. pred týmto incidentom som si už hovorila že bláznim.. síce som nevidela ducha, nepozerala horrory a triasla sa pri tom, ale mala som pocit že asi mám halucinácie, pretože nič takéto existovať nemôže. Nepoznám nikoho komu by sa niečo také stalo.. neblikajú nam doma svetlá, okrem toho ako sa vtedy kôš hýbal sa žiadna iná vec nepohla. Neviem či potrebujem psychiatrické vyšetrenie alebo čo to má salra znamenať.

Defcon

Aj mne sa doma deju rozne paranormalne javy, napr idem vecer do kuchyne zhasnut zabudnute svetlo a odrazu zerem klobasu a pijem pivo.....
Asi nejaky duch

duchvdome2

nám sa v dome deje niečo podobné. Občas vyletia z poličiek len tak veci. S košom sme mali príhodu. Vyletovali z neho odpadky do prostred miestnosti, tiež sme to chceli zvaliť na myš ale logika nepustí. A iné veci ktoré až hraničia si zdravím rozumom napr. v miestnosti sa náhle prudko ochladí, klopanie a pohyby v nábytku dlážke v strope a stenách, zvuky, šepot, chrčanie a kroky v miestnosti+veľa iného čo si nevieme vysvetliť, stále výpadky elektriny, vida sama začne tiecť... to je tiež vsugerované podľa vás?

Zuzana209

Ahoj, súhlasím s názormi ktoré tu napísali veriaci. Vôbec to nie je náhoda, že cítiš súvislosť s čítaním Biblie. Asi pred dvoma rokmi mi povedal jeden kňaz aby som denne čítala Bibliu a vtedy ma tiež upozornil, že démonom sa to páčiť nebude. Nevedela som čo si mám pod tým predstavit, ale pamätám sa že keď som Bibliu začala čítať, tak som prežila nesmierne "zlé pocity" najmä v noci, mala som pocit akoby ma hrýzli psy, akoby ma niečo chcelo zničiť, otrasné nočné mory, ktoré som pred tým nikdy nemala. A to ma práve presvedčilo - že naozaj asi "niekomu" dosť vadí že to s Bibliou nevzdávam a čítam ju stále ďalej. Mne vtedy pomohlo úprimné volanie k Bohu.... Nemusíš sa nikdy upínať na nejaké mechanické odriekanie modlitieb. Proste zavolaj k Bohu o pomoc akoby si oslovila niekoho, kto je tvojim priateľom.Ak nechceš volať kňaza odporúčam: /1. čítať nahlas každý deň, aspoň jednu kapitolu hocijakého evanjelia, Aj keby ťa to nebavilo alebo tomu nerozumieš, nevadí, nevzdávaj to/ 2.keď aj nebudeš v byte alebo izbe - pusti tam nahlas audio Bibliu. Tu je jeden link: mojabiblia.sk
/3.Tiež púšťaj hudbu ktorá chváli Boha - ak ti to pôjde na nervy - pusti to na notebooku a choď do inej izby. Alebo to pusti na celý byt keď si potrebuješ niekam odbehnúť. Odporúčam akýkoľvek album Judy Jacobs (nájdeš ju na youtube alebo aj na Spotify), v slovenčine - Lamačské chvály alebo hocijakú "worship music". Nech ťa Pán chráni, žehnám ti...

Pag33

Ak máte také problémy, aké máte, tak mi len napíšte na email, ktorý som tu nechal ako e-mail a ja sa s vami dohodnem na postupe. Mám s tým desať rokov skúsenosti, dokážem odstrániť nielen duchov, ale aj porobenia a kliatby, príp. urieknutia. Zvyčajne neide o duchov ľudí, ale o démonov, ktorí niekoho chcú trápiť. Ja som veľký optimistia a mám v sebe veľa poz. energie (pokiaľ na mňa neútočia) a toho sa tí duchovia veľmi boja, stačí si zadať do Goolu slová: odrobenie, Ján a nájdete ma. Pekný večer! Kliatba a duch je zlo a proti tomu platia špeciálne modlitby, sila a viera v Boha. Nepoznám efektívnejší postup, ak mám pravdu povedať.

merilynn2

Ono racionálne vysvetlenia fungujú, ak sa to stane raz - človek si povie, že sa mu niečo zdalo, možno prievan - ale ak sa divné veci dejú systematicky, začne si ich všímať a rozumné odôvodnenia bývajú často tak krkolomne napasované na situáciu, až je rozumnejšie pripustiť, že sa deje niečo ťažko vysvetliteľné.
Môj ujo býval s rodinou chvíľu v byte, kde ich malý synček nechcel jesť ani spávať, stále plakal, že vidí na stene vlka. Riešili malého po lekároch bez úspechu, a potom sa dozvedeli, že v byte spáchal bývalý majiteľ samovraždu. Vysvätenie kňazom nepomohlo, až návšteva nejakého šamana, čo zohnali.
Asi najistejšie je skontaktovať sa s niekým, kto sa zaoberá odprevádzaním duší - môže byť aj kňaz, ale na rozdiel od niektorých diskutujúcich si nemyslím, že Cirkev má patent na veci medzi nebom a zemou.

Tomas12345

Filip1122 :

Prestan sa hrať na hrdinu a toho knaza zavolaj. Oni su v tomto odborníci, myslíš si že si prvý u ktorého vyhánali preč Poltergeista ?

vermi

Ahoj
Dajte si ked tak vysvetit byt knazom. Zavladne vam doma bozi pokoj. Kde je Boh nema silu zlo lebo Boh je silnejsi!
Vysvetlenia udalosti co opisujs su take:
Kos sa pohol lebo mozno to vo ste tam predtym hodili nedopadlo presne do kosa a az casom sa to zosmyklo dovnutra pripadne ten lietajuci kryt kosa nebol uzavralety po poslednom hodeni odpadu a casom sa uvolnil. Alebo ak mate doma macku ci psa alebo mysky nebodaj tak to mohli byt na vine ony. Zapalovac? Vies oolko veci ja tak doma hladam a som si ista ze som ich dala tam kde ich hladam? Spusta..
A ked to neviem v zlosti najst, vyprdnem sa nato nehladam a samo sa to casom kdesi objavi :DDD ale vazne!
To je ako laskou, ked ju hladas nedari sa ti a ked prestanes, najde si ta sama ;-D
Tak prestan sa bať a pokojne si citaj Bibliu dalej.

VezDemonu

Idris9966 - Nie, nie som zakladateľka tejto témy pane. Vďaka Bohu. Ale máte pravdu, som trochu mimo. Viete, som trochu unavená, takže sa nejako dobre necítim. Ale inak som v poriadku.
Ďakujem, že sa tak staráte.