Kolko partneriek?

Príspevok v téme: Kolko partneriek?
hagrid

Teraz som si čítal článok, že priemerne by mali mať ľudia za život asi 10 sexuálných partnerov... to ma teda riadne zaskočilo!

Vždy som si myslel že cieľom života by malo byť snažiť sa o skutočnú lásku, ktorá trvá až do konca života.. A nie striedať partnerov podľa chuti. a keď som si prečítal že ľudia majú 7-10 sex. partnerov.. tak je mi úplne na nič z toho.

Ja ako chlap má veľký problém len sa normálne rozprávať z babou a nie ich ešte 10 zbaliť a vyspať sa s nimi. To kde na také bludy chodia? Veď pre muža je extrémne ťažké nájsť si vôbec nejakú kamarátku, nieto ešte mať sexuálnu partnerku... samozrejme ak ten chlap je priemerný. ak je atraktívny tak je snáď jasné že to nie je problém

ale inak, fakt zrútili sa mi všetky sny o rodine a milujúcej manželke... už neviem čo si mám viac myslieť o tomto hnusnom svete. asi mi nejaký čas ešte potrvá než sa naučím prispôsobiť tej džungli, ale fakt som z toho veľmi sklamaný..

Angelika3

Defcon, nerozumiem prečo nezmyselne urážaš prispievateľku Lollku. Je to odveci. Vieš, za to, že si si zobral za ženu nejakú ufrflanú škratu a teraz ti neostáva iné, len šukať sprosté štetky si môžeš snáď sám.

Lollka

Na Defcona nema zmysel reagovat, to je uz vazna diagnoza. Dokonca pise pod mojim nickom nadavky a honi si tak svoje malicke ego. V beznom zivote je nula, tak na internetovom fore bude za kinga ked bude mat chvilkovy pocit stastia ze niekomu nadava, ublizuje a kradne nicky. Ja ti ten chvilkovy pocit stastia doprajem Defcon, viem ze v realnom zivote ziadne radosti nemas.

SofiaElla

Defcon, generalizovať polovicu ženského osadenstva ako herečky je, ako generalizovať polovicu chlapov ako hajzlov, ktorých si náčelník.
Alebo je to oveľa jednoduchšie a akurát to hovorí o tom, že ženy nepoznáš, a ak áno, tak hľadáš len "herečky" - to zas dosť hovorí o tebe, čo si zač. No nič, tvoj život, tvoj výber, tvoje rozhodnutia.
K téme. Myslím, že 7 až 10 partnerov za život nie je žiadna katastrofa. Ráta sa to na život, nie na tvoj mladý vek, milý autor. Ale všeobecne, nejde o číslo, to si pamätaj, ide o to, aký človek je. Zmysel života predsa neriadime číslami, ale hodnotami, ktoré do života aj pretavíme.
A ďalšia vec, keby si raz zistil, že 9 ľudí z 10 na SK je korumpovateľných, to by ti nevadilo? Sú horšie štatistiky, ako spať so 7 až 10 mužmi/ženami za život, to raz pochopíš..

naivny

a ešte že ženy a peniaze. Tak v období honcovania sa o sučku bijú psy a potomstvo so sučkou môže splodiť ten najsilnejší, lebo ten má najlepšie gény na prežitie.
A u ľudí je to rovnako. Ak sa žena chce vydať, chce žiť v bezpečí. Vie, že keď bude mať dieťa, ona nebude môcť zarábať a logicky očakáva, že ju a dieťa má muž uživiť. Keď bude na materskej môže ak chce dačo pracovať z domu, ak bude stíhať, ale aj tak od nej nemožno očakávať, že sa uživí s dieťaťom, alebo aj viacerými sama. Tak preto chce niekoho, pri kom sa nemusí báť mať dieťa.
Raz sme sa o tejto téme rozprávali s mamou a sestrou a tak to mama hovorila, a myslím, že je v tom veľa pravdy.

naivny

mam malú sestru. Má 12 rokov. Nie je žiadna herečka. A ľúbi ma, akoby som bol sám pán boh. A moja mama váži sotva ešte dvojciferné číslo, ale je to správny človek, vždy ma chápala a veľmi fajn sa s ňou viem rozprávať a vo všetkom mi pomôže. Tak preto rešpekt pred sukňami. Ty máš predsa tiež mamu. Aj tvoja mama je žena. Sestru nemáš? Je to herečka? Alebo odkiaľ tento celý zvrátený pohľad na svet? Mal si ženu a opustila ťa, preto tak nadávaš na všetky? Asi musíš byť veľmi nešťastný. A Lollka ti čo zlé spravila, že si sa do nej takto pustil? Veď ju zrejme ani nepoznáš.

Defcon

Ty vole, nemozes sa pokakat pred kazdou suknou. Vsetko su to herecky, polovicu krasy im zoberies jednou vlhcenou vreckovkou a druha polovica krasy im zmizne ked sa vyzlecu.
A ide im len o peniaze. Odkedy som slobodny a zaplatim si kurvu, tak neviem co s peniazmi.

naivny

dobra zabava pred skuskou a po. Len som cakal divsie reakcie, ale tie nechceli príst, takze som bol trochu aj sklamany. :-)))