Kolko partneriek?

Príspevok v téme: Kolko partneriek?
hagrid

Teraz som si čítal článok, že priemerne by mali mať ľudia za život asi 10 sexuálných partnerov... to ma teda riadne zaskočilo!

Vždy som si myslel že cieľom života by malo byť snažiť sa o skutočnú lásku, ktorá trvá až do konca života.. A nie striedať partnerov podľa chuti. a keď som si prečítal že ľudia majú 7-10 sex. partnerov.. tak je mi úplne na nič z toho.

Ja ako chlap má veľký problém len sa normálne rozprávať z babou a nie ich ešte 10 zbaliť a vyspať sa s nimi. To kde na také bludy chodia? Veď pre muža je extrémne ťažké nájsť si vôbec nejakú kamarátku, nieto ešte mať sexuálnu partnerku... samozrejme ak ten chlap je priemerný. ak je atraktívny tak je snáď jasné že to nie je problém

ale inak, fakt zrútili sa mi všetky sny o rodine a milujúcej manželke... už neviem čo si mám viac myslieť o tomto hnusnom svete. asi mi nejaký čas ešte potrvá než sa naučím prispôsobiť tej džungli, ale fakt som z toho veľmi sklamaný..

Lollka

Su muzi co im je 10 partneriek malo aj za rok, ale medzi zenami co za nieco stoja su ceneni prave taki co chcu len jednu a nestriedaju. Je len na tebe ako sa rozhodnes a comu das prednost. Poznam viacero takych co boli svoji prvi a su spolu uz velmi dlho a maju ovela kvalitnejsi vztah plny lasky a dovery ako ti, co to furt striedaju. Nemusis mat predsa 10 partneriek len preto, ze nejaky bujak to napisal do clanku.

Defcon

Tych 10 partneriek za rok, ci za ako dlho ? Lebo za zivot by to bolo strasne malo. Alebo je to myslene, ze stále partnerky, bez jednorazoviek.
Ja som konecne zas slobodny, a to mi teraz pripada, ze rozvedene 40tnicky mi skacu do postele same od seba. Manzelstvo je najhorsi celibat, clovek aby furt pocuval ufrflanu rachejtlu v teplakoch ako ju boli hlava.

Natinati

No možno len nato nie si zvyknutý. Niekto si povie že je to normálne, niekomu sa to znechutí. Netreba nad tým dumať, ak máš stále sny o milujúcej partnerke tak sa toho nevzdávaj, kvôli článku predsa nemusíš robiť paniku a nemusíš sa podľa neho riadiť, nie vždy su pravdivé :)

Medea7

To záleží od Tvojho zivotného štýlu, kto na Teba vplýva, v akom prostredí si vyrastal a v akej spoločnosti sa pohybujes.

simiona

Nuž, keď berú do priemeru aj chlapa, čo sa za jeden večer stihne pooblizovať s 4 naraz, každý víkend v mesiaci, tak im môže vyjsť taký priemer. Je to rovnaké ako priemerný plat, zoberú plat robotníka a manažéra a vyjde im priemer, ktorý väčšina obyvateľov nevidela ani z rýchlika.