Vzťah VS Peniaze

Príspevok v téme: Vzťah VS Peniaze
peknaprezyvka

Taká otázka. Ak by ste si mali vybrať medzi tým, že bude mať vzťah a nebudete sa toľko venovať práci a rozvoju kariéry alebo radšej kariéru a viac peňazí tak čo by ste si vybrali?Ja neviem, ale ja si myslím, že v mladom veku (cca 20-27-28rokov) je lepšie pracovať na sebe a venovať sa kariére - aspoň z pohľadu muža. U žien to je iné, to chápem a preto by som chcel túto tému zamerať hlavne na mužov.

Pretože žena vás môže kedykoľvek opustiť a vy potom budete ľutovať všetky tie roky čo ste stratili a tu sa myslí aj napríklad obdobie len 5 rokov napríklad. A fakt že viac ako polovica manželstiev sa rozvádza pričom 70% rozvodov je iniciatíva ženy, a vzťahy sa rúcajú a striedajú jeden za druhým moc nepridáva na motivácii venovať sa partnerstvu :) Ale peniaze, zručnosti, skúsenosti a hodnota ktorú za tie roky nadobudnem keď sa budem venovať práci ma neopustia a budú ma posúvať stále ďalej a uľahčia mi život.

Vidím to ako si ostantí okolo mňa ničia životy, v 20 rokoch už majú deti a zlú prácu, ktorú robia aby sa aspoň uživili, rozvedení, rozhádaní... no nechcel by som. Zatiaľ čo tí, ktorým sa smiali že sú single si žijú pokojné životy, bez starostí, chodia po svete a majú sa dobre. A teraz mi povedzte prečo by som ja mal taký život zahodiť kvôli nejakej žene, ktorá si jedného dňa zmyslí, že ma už nechce a opustí ma? Akurát mi tak ostane len malá výplata a oči pre plač.

Veď ak budem chcieť tak oženiť tak môžem aj po 30ke, dnes je to normálne, nie? Veď mladé 20 ročné šteniatka chodia s 40 ročnými chlapiskami... lebo ktorá by nechcela prísť do hotového, že :D

Ako to máte vy?

naivny

ernesto, prečo myslíš? Ja nechcem byť zamestnancom, ja chcem byť freelancerom. Teda na voľnej nohe. 210 eúr odvody, živnosť. A internet je teraz už všade. Uvažujem, že by som sa mohol naučiť po nemecky a potom ísť do Rakúska, skúsiť nejakú takúto prácu, aby som nabral skúsenosti

naivny

okrem tých 3-5 % by mi to vynieslo aj v tom, že ten byt budem predsa potrebovať aj ja a dovtedy budú ceny nehnuteľností vyššie.

Ernesto

kaloria: ano, existuje milion zaujimavejsich sposobov ako zhodnotit kapital o velkosti par bytov. neviem preco si vytiahla prave BMG, ktory bol podvod jak delo a iba chamtivci zaslepeni bohatnutim to nevideli.

kaloria

Ernesto a mas pocit, ze je nieco lepsie ako ten prenajom? Pozri ako dopadli ti co verili BMG Investu a Horizontu a podobnym. Mne sa to tiez az tak nepaci, je s tym urcite velka ostara, ale nic lepsie ma aj tak nenapada.

DoktorExitus

Jasne, že kariera a peniaze, lebo ak to raz zmeškáš druhá príležitosť bude len ťažko, ženu a rodinu tu najdeš na každom rohu.

zeennna

UZ OD PRAVEKU BOL MUZ MUZOM KTORY LOVIL A ZABEZPECIL ZENU S DETMI V JASKYNI

VSAK AUTOROVI TEMY TIEZ ZENY NEVYCITAJU ZE PRECO NEJDE PORODIT DIETA AJ KED JE MUZ.

ZENAM VZDY BUDU IMPONOVAT PRIEBOJNI SAMCI KTORI SA DOKAZU O NICH POSTARAT.

A PLACKOVIA AKO AUTOR TEMY BUDU STALE LEN UTOCIT A VYPLAKAVAT NA ZENI CEZ PENIAZE.

DNESNI PSEUDO MUZI BY CHCELI ABY ZENA ZIVILA ICH ....A AJ DETI , ABY IM SPRAVILA FAJKU-HRDLOVKU A A VZAPATI ANAL

Medea7

Ja som si tiež naplánovala niečo, že život spraví zo mňa človeka na strednej úrovni. A prišiel osud a povedal nie, posuniem ta dole a sama nedokážeš nič. Nič ani keď sa na hlavu postavís.