Odhalil som jej promiskuitnú minulosť

Príspevok v téme: Odhalil som jej promiskuitnú minulosť
fony

Zdravím,
Ako už názov témy napovedá jedná sa o odhalenie pikantných vecí z minulosti mojej priateľky.
S priateľkou sa poznáme niečo cez 3 roky a bývame spolu približne 5-6 mesiacov. Počas prvých mesiacov nášho vzťahu sme sa dostali aj k téme predošlých partnerov a priateľka povedala podstatne nižšie číslo ako som prednedávnom odhalil.
Už počas nášho vzťahu sa ku mne dostalo pár informácií, že priateľka mala búrlivú mladosť (momentálne sa obaja nachádzame v tretej dekáde nášho života)
Taktiež som zistil, že mala niečo s jedným známym ale bral som to ako jej minulosť a hovoril som si, že ma vtedy nepoznala a bola slobodná.
Lenže pred pár dňami som zistil niečo čo ma znechutilo. Priateľka nebola doma a ja som potreboval ísť ma PC pretože som si chcel prezrieť naše fotky z jednej akcie aby som ich zavesil na internet.
Kedže ich mala vo svojom PC šiel som naň a prezeral si fotky. Zrazu som ale narazil na jeden priečinok, ktorý mi nič nehovoril a zo zvedavosti ho otvoril.
Ostal som naozaj zaskočený, pretože tam bolo pár videí a množstvo fotiek z jej "promiskuitnej" minulosti. Nedalo mi to a prezeral som ich.
Boli to staré videá a kvalita nič moc ale stále dostatočná na to aby som ju tam rozoznal.
Robila tam veci, ktoré so mnou nikdy nerobila a dokonca aj odmietala, pretože vraj ich nikdy nerobila a ani robiť nebude.
Pre príklad hoci sa mi to zle píše uvediem, že v daných videách sa účastnila trojky s dvoma ďalšími mužmi, v daľšom a to ma znechutilo najviac dokonca s troma. A to naraz ... takže si viete predstaviť kde ich mala.
Priečinky som zavrel a čakal na ňu. Bol som ozaj rozrušený, pretože mi klamala o svojej minulosti hoci sme o nej diskutovali. Cítim sa podvedený. Ja som jej dôveroval. A ona mi klamala.
Keď prišla domov netrvalo dlho a všimla si, že sa niečo deje.
Neváhal som a povedal jej ako a čo som našiel v jej počítači. Ostala v šoku a snažila sa to vysvetliť. Vraj to bolo dávno a nechcela to vyťahovať .... pretože s bála, že by som ju nechal. Údajne to bolo v časoch keď bola mladá a hlúpa a "úžívala si".
Keď som sa jej spýtal prečo má tie videá a fotky v PC a prečo so mnou odmieta robiť niektoré veci čo robila tam odpovedala, že ich so mnou nechce robiť, pretože ma miluje (čo mne nedávalo a stále nedáva vôbec žiaden zmysel)
A videá tam vraj má, pretože to má (a to vážne povedala) ako spomienku na staré časy !!!
Nechal som to tak a moc sa nebavíme hoci ona chce diskutovať, ale ja nie. Klamala mi a to ma najviac bolí. Moji známi to isto vedeli a poza chrbát sa mi smiali zatiaľ čo ja som bol ako idiot "šťastný" s človekom ako ona. Potom ma ťaží, že ja som sa musel fakt snažiť a vložiť množstvo energie aby sme sa dali dokopy a mali
(do odhalenia tejto skutočnosti fakt dobrý vzťah v každej rovine) a iní si s ňou užívali len tak bez vynaloženia úsilia.
Cítim sa ako nula ....
Máte niekto podobnú skúsenosť? Osobne sa s ňou chcem rozísť, pretože je to pre mňa veľké sústo. Ale na druhej strane nechcem zahodiť to čo sme prežili. Som fakt zmätený.

bzuco4

Ahoj, ja mam podobnu skusenost, je to tazke, ked nieco take zistis. Ak by si chcel o tom pokecat, napis na pokeci na bzuco4

Jana Lukacova

Omen: toto fórum je plné ľudí, ktorí majú skutočné problémy. Moje vykanie a akú koncovku pri tom používam je to najmenej podstatné na celej tejto planéte. Príspevkami tohto druhu iba spamujeme tento priestor, viac sa preto k tomu nebudem vyjadrovať.

Fullhd

Z rozchodom pockaj,v nasledujucich dnoch ju otestuj ci ta naozaj lubi pretoze si myslim ze ta len vyuziva aby neskoncila pod mostom...ja osobne by som jej povedal,zbal si kufre a tahaj...grupac s chlapmi by som nerozdychal

Jana Lukacova

Kimmy_CA: tak ako píšete...vykanie je u nás zaužívaný prejav (minimálne formálnej) úcty. V anglicky hovoriacich krajinách to majú svojim „you“ vyriešené.

nopredsaja: pokojne mi napíšte email, ak budete chcieť (kliknutím na červenú obálku sa adresa zobrazí). Rada pomôžem. Len upozornenie – nie som (klinický) psychológ, psychiater, psychoterapeut. Môj prístup k pomoci je vzdialený k prístupu týchto profesií (česť výnimkám).

nevertemu

Toto je fake tema nejaky pubertak sa dobre bavi uz len styl napisanie temy je dost fejkovy :DDD
Mam dost silny citak ze je to fake :D

nopredsaja

Neviem Ti zodpovedne poradit.
To musis citit sam. Su muzi, ktorých vzrusuje, ked vidia partnerku v takychto situaciach. No drviva vacsina muzov by po takomto niecom partnerku asi uplne odmietla.
Ja by som sa s tym vyrovnat nevedel.
A ak dovolis uprimnost. Tebe nevadi to klamstvo z jej strany, ale to ze si ju videl sulozit s inymi muzmi a nevies sa s tym vyrovnat. Necudujem sa. Ja som napriklad dost jesitny a toto by som nezvladol. Ale zalezi od Teba, od vas oboch, ako sa s tym vyrovnate.

Pre pani Janu Lukacovu.
Prepacte, ze pouzivam toto forum, ale mam asi dost vazny partnersky problem, o ktorom by som sa potreboval poradit s odbornikom a nerad by som ho pisal sem, ked vidim ze niektori uzivatelia namiesto pomoci radsej pouzivaju ponizovanie, ci najhrubsie nadavky. Pokial viem citat medzi riadkami, tak Vy ste klinicky psycholog, nemylim sa? Boli by ste mi ochotna pomoct a poradit napr. emailovou cestou, samozrejmostou je, ze za Vas strateny cas sa revansujem.
Zatial dakujem velmi pekne.