baby, čo je lepšie. Bicykel, alebo kolobežka? rada by som začala do mesta chodit na niečom dvojkolesovom a neviem sa rozhodnut. Na čom jazdite vy?
bicykel,alebo kolobežka
Ja mám iba bicykel, kolobežku som nikdy neskúšala. Mám skladací, vždy si ho zložím aj do vlaku www.cyklospeciality.sk
Pre mna je lepsi bicykel ale ktovie ci casom neprejdem aj na tie elektro kolobezky, len na nejake rychle presuny :)
mňa viac baví bicykel, ale to je vysoko individuálne :)) moje deti milujú jazdiť na kolobežkách
po meste jazdím na tomto www.cyklospeciality.sk
Mozno rovnako zaujimava otazka by bola ci lyze alebo snowboard :)
Tak keď na nej ide niekto ako blázon, tiež sa nečudujem, že to mohol byť nepekný pohľad ale ľudia sa vedia rovnako vykotiť aj z biku :)
Ja som bola do nedávna skôr za kolobežku, ale potom čo som videla kamaráta, ktorý na nej spadol, tak som veľmi rýchlo zmenila názor (dooškieraná tvár + zlomenina ruky)... Kolobežku už isto nie, do premávky je oveľa nebezpečnejšia než je bicykel a navyše ide veľmi rýchlo. Na bicykli si ideš ako uznáš za vhodné a zastavíš prakticky okamžite, nie ako na kolobežke... Tu majú aj celkom dobrý článok o rôznych druhoch bicyklov a sú tam aj spomenuté, ktoré sa hodia do mesta, možno ti to pomôže s výberom :) www.wellness.sk
Ak sa dobre oblecies, nemalo by ta ofuknut :)
Len to potom nehrozí v zime, že aj skôr ofúkne človeka aby bol chorý? :)
ale preco, vsak kludne aj v zime pokial nie je nasnezene, tak sa da vyuzivat.