baby, čo je lepšie. Bicykel, alebo kolobežka? rada by som začala do mesta chodit na niečom dvojkolesovom a neviem sa rozhodnut. Na čom jazdite vy?
bicykel,alebo kolobežka
Ani jedno. Ked tak si poriadne zamakat, kludne aj doma, nemusi byt fitko. Alebo tabata cvicenie, to je pecka.
Kolobežka je skôr na cesty, bicykel aj do terénu: www.najkolobezka.sk
Niekedy je to najlepšie vyskúšať si na vlastnej koži a čo ti viac bude vyhovovať, to si kúp. Ja už mám oboje, aj bicykel aj kolobežku a je to super. Mám aspoň veľa pohybu. Kúpila som na stránke cyklospeciality.sk a som spokojná s mojím výberom.
Akože z praktického hľadiska, komfortu presunu, rýchlosti, určite by som volil bicykel. Možno teda ten skladací pre dámu :-) Ak by už kolobežka, čo tak elektrická kolobežka? Neuvažovala si nad niečím takým? Chápem, že je to drahšie, ale určite nebudeš ľutovať ;-)
Áno, na cyklospeciality.sk majú super výber.
Oboje je super, pozri na www.cyklospecialtiy.sk a isto si tam vyberieš.
Najlepšie je vyskúšať aj aj a uvidíš, čo ti viac vyhovuje.
Obidve sú super, a ak sa rozhodneš pre kolobežku, odporúčam túto: www.cyklospeciality.sk ju vyskúšanú, je úžasná.
Nooo tak to mas potom super podelene, ked jedno na taku jazdu a druhe zas na inu
Ja mám oboje a na dlhšie trasy jazdím na bicykli a na také kratšie, rekreačné jazdenie kolobežku. Tiež suprová vec .