Zmysel života panica pred 50. rokom života

Pag

A aj niečo si dosiahol počas tak dlhej meditácie? Ja som sám desať rokov, už jsem skoro panic, ale poletovať po izbe a opeľovať kvety nielen v interiéri, ale aj v exteriéri na záhradke: kapustu, baklazány, cukiny, machy, lišajníky a takisto aj lišaje a plesne už opeliť počas letu dokážem. Veľmi si tie kvietky moju natrénovanú techniku pochvaľujú a stále mi povedia: šepla, príď aj na budúce! Novú robotu už mám, už len sa ženiť:-) Aj ty by si na tom mal byť tak dobre. Tiež si takto poletuješ po záhradke po tak dlhej meditácii, please? Technika čmeliak nie je pre amatérov, skôr pre náročných, ale dá sa natrénovať - na sucho!

Lazaretcan

Tak, ešte že máme fórum Zdravie, kde si každý povie svoje. Ďakujem. Pomohli ste mi, pomôžem aj ja vám. Karma je zdarma. Človek nejaký čas nadáva, ale po čase to prejde, keď nastane lepší čas a nie, ženy po čase nie sú zlé, len chlapi majú trochen viac závislosti ako ženy, nedá sa to tolerovať, to mi je jasné, ale údené dlhšie vydrží! Toto vedia len fajnšmekri.

FFFFFFff

Čo by sme ti my mali hovoriť, veď ty to vieš najlepšie. Či nie? Ty v skutočnosti o žiadny vzťah nestojíš, so svojím životom si spokojný. K ženám máš vyslovene negatívny vzťah (všetky sú podľa teba rovnaké) a ženy by mali zobrať na vedomie, že všetci muži sú podľa tvojej rovnice tiež rovnakí. :))
Ty nemáš záujem o vzťah.
Možno ešte tak robiť nejakú kariéru... nechceš si napokon predsa len splniť nejaké sny...? Však dobre vieš aké.

Wtf

Tak iste to nie je nadavanim na vsetko a vsetkych a lutovanim sa. Z neba rovno na gebulu ti same od seba nic nespadne. Co si myslis, ze ti, co nieco maju to dosiahli ako ty, ze roky nadavali a urazali na fore a zrazu im bolo dopriate?

Ak nechces vystupit zo svojej komfortnej zony, cakas, ze do nej za tebou pride zena a bude sa starat o tvoju komfortnu zonu, tak cakaj!

Tomas12345

Zivot má zmysel taký, aký mu ho ty sám dáš.

Treba si nájst v živote niečo čo ta bude baviť, o tom sú koníčky. Tých vecí čo človeka môžu baviť a robiť mu radosť je pritom množstvo - TV, Pc, pomáhanie ostatným, hudba, jedlo, šport, relax, čítanie kníh, atd).

Dalším a tým najhlavnejším zmyslom života je nepochybne viera v posmrtný život a v Boha. Existuje šanca ( a nie malá) že za dobre odžitý život tu na Zemi sa dá získať dobrý posmrtný život, takže prečo tejto šance nevyužiť ? Už len lvôli tomuto by sa oplatilo žiť a žiť čo možno najlepšie.

katka_f35

Dobrý deň pane, volám sa Katarína, mám 35 rokov a mám trochu celkom podobný problém, teda až na tie vzťahy. Rada by som vás spoznala. Mám záujem aj o vážny vzťah.

Lollka

Ti tu dobre rady davaju, zmysel zivota predsa nie v tom ci si mal niekedy sex alebo vztah ale ci pomahas inym, ci maju z teba uzitok ludia, spolocnost alebo zvierata. A zivot mas taky akym si si ho urobil, vztah ani nechces ked tak nadavas na vsetky zeny a nenavidis ich. Tak pomahaj aspon muzom, detom, dochodcom alebo zvieratam.