Povedzte mi, aký zmysel má bytie na tomto svete u človeka, ktorý má 49 rokov a nikdy nemal vzťah, nemá žiadných kamarátov a zarába pár stovák eúr ? No píšte čo si o tom myslíte.
Zmysel života panica pred 50. rokom života
Antisexx skús dať toto či ma nájde na skype live:filipsvk1999
Dobreuz ano presne tak :)
Daniela2.
a ty si uz kolko organov darovala? Ak sa smiem pytat. Ci sa riadis heslom ze z cudzieho krv netecie.?
Antisexx pekne si to povedala. Pre záujmy, šport, sebarealizáciu a pomoc napr. opusteným zvieratkám v útulku sa oplatí žiť. Sex alebo pitie alkoholu nie sú zmyslom života, ako si to myslí 90% mladých ľudí.
akoby na tom zalezalo
drastická odpoveď. Pokiaľ nefičíš na drogách, darcovstvo krvi. Máš dve obličky. K životu stačí jedna, takže môžeš darovať orgán. NIč v zlom. Ale taký človek so zlyhávajúcimi obličkami chodí pravidelne na dialýzu a lipne na živote....chápeš, ty máš len tak zadarmo, zdravé telo a ani trochu za to nie si vďačný?
Ale zmysel zivota nie je len v tom ze mat partnera alebo nebyt panic. Ja tiez zrejme nebudem mat vztah pretoze nemam rada sex, nechcem ho a ktory chlap by to predsa toleroval? Ale skocit z mosta pre to nepojdem, ja som s tym vyrovnana a som stastna. A to nemam ani kamaratov/tky lebo polovica spoluziakov sa vie bavit iba s alkoholom, a ten ja nepijem a nikdy nebudem, a s ta druha polovica ma ani nevidí. Takže podla tvojho nazoru by moj zivot nemal zmysel ale ja sa snazim ho najst a v podstate, par veci sa uz našlo.
Faceboky to sa medzi deťmi rieši koľko majú priateľov.Verte tomu že bohatý alebo viac známy ľudia sociálne siete nepotrebujú.Nie podľa klikov že si dám ale ma dávajú za priateľa.Ale priateľstvo v skutočnom živote že tam sa ukáže kto je aký priateľ.Internet je blaf iste by som nespoliehal úplne na takéto informácie.
Alebo z toho vyplyva to, ze kto ta pozna, vie ako vyzeras, aky si, o teba ani nezakopne. Preco muz pise pod zenskou prezyvkou?
Davnejsie som si zalozil na jednej s.cieti profil a hned som aj zabudol heslo. Na tom profile nebolo vobec nic ani len fotka,Nevedel som sa k nemu prihlasit takze na tom profile 2 roky nikto nebol. No a za tie dva roky prislo na ten nepouzivany profil asi 40 ziadosti o priatelstvo prevazne od uplne neznamych zien Kdesto na moj normalny profil, kde mam foto a nejake zazitky za tie 2 roky prislo mozno 5 ziadosti celkovo. Co z toho vyplyva? Chlap musi vyzerat ako ten panacik (biela hlava, modre pozadie) na anonymnej fotke s. siete, aby sa zenam pacil.