Povedzte mi, aký zmysel má bytie na tomto svete u človeka, ktorý má 49 rokov a nikdy nemal vzťah, nemá žiadných kamarátov a zarába pár stovák eúr ? No píšte čo si o tom myslíte.
Zmysel života panica pred 50. rokom života
Tutanchamon_xD :
Dnes už existujú take aplikácie na vylepenie fotiek že ak zo skaredeho jedinca sa dá spraviť doslova model po úprave fotiek. Už existuje cez tie aplikácie na úpravu fotiek množstvo funkcií, normálne som bol prekvapený čo všetko tá aplikácia dokázala. Dokázala vybieliť zuby, zväčšiť malé oči, vyhladiť tvár, atd.
Neboj, ja budem na tom rovnako :) ja si len dopisujem cez Pokec, aby som mal ako taký kontakt s ľuďmi i keď tak mi skoro nikto nechce odpisovať, pretože Pokec no :)
Ale chlapi mi vedia vypisovať, že dobre vyzerám a mal by som skúsiť modeling, že mám nato tvár a že som krásny chlap a či nemajú u mňa šancu. A ešte keď si s nejakou píšem a napíše mi, že zo mňa musia byť baby na mäkko na Pokeci, tak idem do kolien. Keď príde otázka vzťahy, tak potom zistia, že mám nulové skúsenosti a neveria mi veľakrát a myslia si, že si robím srandu :D
Aká to je agónia čo ? :D Síce si už babu nehľadám dlhší čas, pretože preto, ale tieto situácie ma vedia rozosmiať :D
Povedzte mi aký má zmysel život pedofíla nemá žiadnych kamarátov vek dávno po päťdesiatke nič nezarába živí ho mater nič nemá nič nedokázal má hnusný brafčový xicht a dostal viackrát po papuli.
Ber to z tej lepsej stranky, aspon nemusis riesit pohlavne choroby a problemy ako tot vo vedlajsej teme, ze po ktorom ex si spal v posteli :D Ak ti to uz vadi privelmi tak si zbehni do erotaku aspon na fajku :D
ja mam kolegu, ktory ma 44 rokov a nikdy nemal priatelku a pravdepodobne ani s nijakou nebol. Evidentne to uz vzdal a ani to neriesi. Ale jeho zivot zmysel ma. Tym zmyslom je jeho druha rodina z krcmy. Kazdy den tam travi cele hodiny, ako spravny stamgast a dobre vinko ho drzi pri zivote :D S ostatnymi stamgastami si uz vytvoril vztah, ktory mu evidentne nahradza partnersky zivot a vyzera byt stastny. Skus si aj ty vytvorit nejaku alternativu partnerskeho zivota a budes stastny :)
U teba jednoznacne dobrovolnictvo. Musis sa citit byt uzitocny a kedze to financne nedokazes podporit, tak ponukni svoju pracu a ver, ze tam spoznas zeny, ktore nie su zlatokopky! Skus sa nejako na to pozitivne naladit a chod do toho. Hned!!!
až na drsnú slovnú zásobu na moje gusto, má celkom fajn videá:
www.youtube.com