Koľko máte priateľov?

PRIEST

je to
každý hľadáme faktickú pravdu. Človek aby bol jasnovidec aby
to hneď poznal kde je pravda.

Ak je človek zasa jasnovidec tak nemusí ani komunikovať
a vie kde je pravda. Ľudia sa ťa potom začnú báť (schopností)
lebo uvažujú podľa seba čo by s takou silnou zbraňou robili keby ňou disponovali. Ak niektorí hovoria ako ťa majú radi, vieš, že je to ich faloš a pod. . A vieš sa pre budúcnosť bezstratovo pri nich zariadiť.

PRIEST

je to
ono to ľahko u ľudí zindikuješ. Čím väčšie materiálne hodnoty u jedinca tým väčší egoista.

Niektorí napr. nechcú vychádzať zo svojho komfortu preto nekomunikujú. Treba to rozlišovať.

je to

priest, ked pises slovo hodnoty a podla tvojho nicku sudim, ze ty zas uznavas ine hodnoty..rozmyslam, ze zase stretnut a pripadne sa skamaratit s takymi ludmi, co uvazuju je tazke, kedze oni su dost egocentricki, vystacia si aj sami pripadne s nejakym okruhom spolupracovnikov. urcite sa s niekym nezacnu kamaratit len tak.

PRIEST

je to
Angelika3
veď ľudí bolo by dobre všetkých rešpektovať a nájdi si duchovne
porovnateľných .
Každý máme svoju úroveň a svoj vlastný vývoj .
Čo ťa to poburuje ?

je to

Angelika3, vidim to podobne, ludia su hrozne povrchni a mna nebavi trepat totalne blbosti a nezmysly s niekym typu nakupy, cesta, co jedol, nejedol, co jedol ich pes, ze nebolo nic v telke, ze bol hentaky serial, ze bolo zima, teplo. Ale vela ludi tak zije a bavi ich to, co narobim.

Angelika3

Mala som kamarátky, na škole, na internáte atp., ale naozaj len výnimočne som narazila na nejakú s ktorou som cítila takú tú duševnú spriaznenosť, možno tri dievčatá za niečo stáli....
postupne mi ale akosi úplne prestala chýbať spoločnosť a po tom čo som zažila minulú kolegyňu som si hľadala aj prácu kde budem radšej úplne sama. Tiež som zistila, že väčšina ľudí, ktorí sa so mnou bližšie kontaktujú, ma akosi energeticky vyčerpáva, než žeby mi niečo dávali, skôr mám pocit, akoby mi niečo vnútorne brali, neobohacujú ma.
Občas mi to príde, že väčšina ľudí je banda sebestredných idiotov.
No a v minulosti čo sme boli taká "partia" dievčat, tak nedávno sa jedna z nich vydávala a na svadbu pozvala všetky okrem mňa, takže asi tak.... Ale to je aj tým, že ona žila mimo Slovenska a neustále sa kontaktovali cez skype, facebook a pod. a ja som zrušila aj facebook a všetko, nikdy som s nikým nekomunikovala cez skype a lezie mi na nervy ako sa na sieťach niekto potrebuje prezentovať.
Podľa mňa si o mne myslia, že som divná, ale tak čo už.