Tak, koľko? Takých tých ozajstných, na ktorých sa tešíte, na ktorých sa viete spoľahnúť?
Koľko máte priateľov?
Vážení, všimli ste si zmeny pri zatváraní reklám?
Takže zmeny nastali hneď potom ako som sa sťažovala na administráciu tohoto fóra.
:D
Vážne.
keď mám peniaze 1000. keď nemám peniaze 5.
Kamaratov mam strasne vela. Po celom Slovensku a kedze zijem v zahranici, tak vela aj pi svete. Ale skutocnych priatelov, s ktorymi rada travim cas a dala by som za nich ruku do ohna...tych mam asi 5 :)
Infpandshy: skúšala si si písať denník? Ja som si kedysi viedla a nejako mi to pomáhalo. medzi mnou a sestrou je dosť veľký vekový rozdiel, preto taký dôverný vzťah nebol toho času, až keď sme dospelé a tiež aj s rodičmi tak. Mala som síce kamarátky, ale nie jednu dôvernú, ale akosi som bola s každým zadobre, a s nikým výnimočne.
Medea a Pre Medeu 7: aj ja hľadám vo vzťahu takého muža, od koho by som sa niečo naučila. Neviem asi prijímať druhého bezpodmienečne, lebo potom mám pocit, že mi to celé - akože vzťah či kamarátstvo nič nedáva a že je nezmyselné. Podľa mňa, kebyže sa zamilujem, tak to vnímam ináč, nie?
Kamarátov mám asi 5, známych mám strašne veľa. Kedysi som urobil strašnú chybu ze keď som si našiel frajerku som sa na kamarátov vysral. Ona ma odkopla(IQ 10 kamarátky mala) a keď som sa ozval kamarátom všetko v pohode pomohli aj keď sme sa 3 roky nevideli. Najlepšie bolo to, že kamarát s ktorým som sa pohadal pred 3 rokmi ma dosť zachránil keď ma napadla skupinka 8 chalanov. Neváhal ani sekundu a skočil tam aj s jeho partiou. Toto sú pravý kamaráti, že aj keď sa niečo medzi vami stane vždy pri vás ostanú :)
Medea7: Preco by mal priatel vyslovene niekoho len nieco ucit?Je to ako doplnok fajn,ale samotne mi to pride skor ako obchod,nie ako kamaratstvo.Zato,ze niekto toho druheho nema cim obohatit(alebo si mysli,ze nema cim)este nemusi byt sam.Kamaratstvo je o vztahu.Mas toho cloveka rada bezpodmienecne a nie vtedy ked z neho nieco mas alebo on z teba.
Tomas nemeria sa podla priatelov....No to že ich mám 0 o niečom svedčí...tento život môj nemá zmysel
hmhmhm
to je fajn, že Ti je priateľ tak blízky. Čo by sa však stalo, keby sa niečo stalo? O koho by si sa oprela potom? Ono je to tak, že keď žije človek vo vzťahu, trochu sa uzavrie pred ostatnými a priateľ/ka mu je všetkým. Potom keď vzťah stroskotá, niekedy sa nemá na koho obrátiť, lebo tie vzťahy a priateľstvá neudržiaval.