Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko máte priateľov?

Pre Danielu2

To sa pokusas akoze zamilovat?Zamilovanie neprichadza na povel.Naco to silit.Mne tiez stroskotal vztah (minuly rok)a vobec som neplanovala sa znovu hned zamilovat. Nejak to necakane prislo.Je ale pravda,ze este ten minulý vztah trochu "travim"..mozno si ty ten svoj potrebujes stravit.

daniela2

keby som mala toho druhého dostatočne rada, asi by som ho aj vedela bezpodmienečne prijať. keď sa zamyslím nad svojím životom a nad svojimi rozhodnutiami, takmer nič by som ani teraz nerobila inak, kebyže sa dá vrátiť späť čas. Mala som vážny vzťah, ktorý stroskotal pred pol druha rokom. Odvtedy sa mi nedarí zamilovať sa.

Medea7

Ziadnych lebo si nemáme čo povedať. Každý je vo svojich problémoch, poznáme ich ako nasobilku, takže v skutku žiadnych.

Medea7

Tomáš no niektorí sme tu takí že by sme tomu životu aj dali zmysel, myslím v nejakej zmysluplnej činnosti, lenže sme zišli z cesty takže neostáva mne konkrétne nič iné len čakať co mi život prinesie. Pred co ma zase postaví a kde. Lebo moje snahy mi život povedal ze boli márne.

Tomas12345

clooo :

Hovoríš hluposti, Ja nemám žiadných kamarátov a myslis si že kvoli tomu budem teraz nestastny ? Nie, venujem sa veciam ktoré ma bavia (koníčky) a robí ma stastným myslienka ze sa na tomto svete dá za dobre odžitý život získať posmrtný život, nič viac ku stastiu nie je treba a môže mi byť zcela jedno kolko mám kamarátov.

Zivot má taký zmysel aký mu ty sám dáš.

Ute

Inak je to výstižné vygúgliť si : priateľstvo nájsť a dostať výsledky = kurvy a sex. Priamo.
Často to býva aj nepriamo a nikomu ani na um nezíde, že : priateľstvo nájsť = kurvy a sex.
Lenže takto to nemôže fungovať. Pretože je prirodzené, že ludia potrebujú k životu aj priatelstvo. Inak potom skáču pod vlaky, režú sa, opíjajú do bezvedomia a doživotne končia na psychiatriách...
A iba preto, že určité skupiny obyvateľov, ktoré majú všetko; chcú ešte viac. Viac, viac, viac a iba pre seba.

kavopicka

Na FB asi sto, v reále nula. Nestretávam sa s ľuďmi, na nikoho nespolieham, len sama na seba. A je mi takto lepšie. Mám svoj svet

Ute

Okrem toho,
skúste si dať do prehľadávača slová: priateľstvo nájsť.
Ja som to dala a vygúglilo mi kurvy a sex.
Čiže priateľstvo nájsť = kurvy a sex.
Pretože iba toto je bezpečná cesta v súčasnom svete.
Ibaže ja som žena, a toto je už priveľa drzosti.