Mám 15 on 36

Analyzator

Omen... nevidím v Tvojom príspevku nikde nijaký zmysel. Okrem sprostého útoku na mňa. Slobodnej som napísal, že sa mýli, Teba sa to netýkalo a popísal som prečo. Ironickú poznámku som prebral od Jany Lukáčovej a pridal som aj link kde sa môžeš presvedčiť, že je to tak. Samozrejme ona to písala vážne. To bola len názorná ukážka, čomu sú ľudia schopný veriť. Čo som napísal, za tým si stojím. Nepotrebujem svedomie v podobe Teba. Mám vlastné. A okrem toho ma dávno prestali zaujímať yebnuté názory yebnutých ľudí a druhé ...Bláznom sa nemá odporovať. Preto už žiadna odpoveď nebude. Píš zmysluplnejšie príspevky pre radu, poučenie a rozšírenie obzoru prispievateľov. Veľa zdravia v Novom roku.
A tu je DOKAZ
Jana Lukacova
22.12.2018 12:55:57
vewa:
ten vnútorný hlas, ktorý Vám našepkával čo máte urobiť nebola intuícia, ale hlas Vášho ega, ktoré sa vydávalo za intuíciu.
Skutočná intuícia, spolu s vnútorných zanietením a emóciami sú prirodzeným prejavom našej duše v hmotnej, fyzickej realite....

Omen

Analyzátor, môžeš tu vysvetľovať dookola čo a ako si myslel, skutočnosť je taká, že si písal a napísal sprostosti!
A tu je DOKAZ:

Analyzator
28.12.2018 22:21:06
Je pravda, treba dávať pozor aj tu na fóre, stáva sa že ego, ktoré sa vydáva za intuíciu, ju môže ťahať do problémov.

Nevieš sa postaviť pravde čelom, zobrať zodpovednosť za svoje činy a niesť následky, že sa ukrývaš za Janu Lukáčovú?
Ty len neopravuj Slobodnú, tá vie o čom píše, na rozdiel od teba!

Analyzator

Slobodna... Ego nie je rozum. Je len jednou z troch zložiek, tvoriacich osobnosť. Id, Ego, Superego. Id alebo tiež „ono“, zabezpečuje vášeň, pudy, priania, túžby, spontánnosť. To znamená je pudové. Superego, alebo tiež „Nadja“, je ďalšia z troch zložiek. Riadi sa princípom dokonalosti: „chce“ byť dokonalé z hľadiska spoločnosti . Vzniká vplyvom výchovy alebo okolia, ktoré na nás má vplyv a snaží sa nás civilizovať v súlade so štandardným správaním spoločnosti, v ktorej vyrastáme. Je našou zažitou vnútornou morálkou alebo tiež svedomím. Nakoniec Ego, alebo tiež „Ja“, sa riadi princípom reality a vyrovnáva pôsobenie zložky sociálnej (superego) a pudovej (id). Je vedomé a výsledkom jeho činnosti je naše správanie. Je to vedomie seba, uvedomenie si svojej identity, s odlíšením seba od okolitého prostredia. A intuícia tiež nie je srdce.
Intuícia znamená vhľad, alebo náhľad a v súčasnom užití obvykle označuje schopnosť rychlého chápania, odhadu a rozhodovania, ktoré nie je sprostredkované žiadnym uvažovaním aj keď býva prevádzané pocitom jasnosti a istoty, nie je podložené žiadnymi dôvodmi. .
Čo sa týka zakladateľky, niečo nie je v poriadku. Tak ako som to napísal v prvom príspevku. Horšie, že takéto prípady sa opakujú často. Dohra je potom na súde. Že sa ego vydáva za intuíciu je od Jany Lukáčovej. Myslene ironicky. Odo mňa. Píše pekné príspevky ale nie veľmi majú zmysel. Myslím, že je to niekde tu.

forum.zdravie.sk

Omen

Čo by robil 36-ročný s 15-kou? Hral piškovrky?!

Mohol by byť "kamarát, ktorý taky rád", AJ dobre "radiť", napr. ako obviniť a poslať ocka do basy, aby sa jeho "rady" dostali tam, kam chce ON, tak ako to robia aj niektorí 45-roční, ktorí cielene vyhľadávajú 13 - 14-ky, tiež za účelom RADY!

Tak si tu teda prestaňme "klamať" a povedzme si na rovinu, takéto rozumy rozdávajte svojim mladistvým a maloletým dcéram! VLASTNÝM!!! Aby nedajbože neprišli o "osudovú lásku"!!!

Dúfam, že nový rok vám niektorým naleje do hláv aj trošku zdravého ROZUMU, aj tej psychicky narušenej osobe. PF´19!

momentik

Moja, opytaj sa svojho otca, co tomu ujovi mas odpisat. Možno ti poradi, ako uja zbaliť. Ale z okolia viem, ze si uz na take veci dosť stará, aby si sa nas tu na fore pytala. Jedine, ze studujes na osobitnej škole. Ale fakt, rozober to s rodicmi, ak nejakych máš, ty troll.

daniela2

0252 - na nete sú kadejakí ľudia. Je možné, že si skutočne natrafila na 36 ročného muža, ktorý Ti rád pomôže a s radosťou si vyfajkne misiu jedného dobrého skutku denne.
Je však rovnako možná aj iná alternatíva. Na zoznamke sa jeden kolega zaregistroval ako žena a všeličo tam vyvádzal. Dopĺňal si ego. A istá internetová známa mi písala, že si vytvorila mužský profil a ako sa do nej zaľúbila nejaká žena, a ako ju vychvaľovala, že jej doposiaľ nikto tak dobre nerozumel.
a títo dvaja ľudia to urobili len zo srandy.
Sú tam aj ľudia, ktorí ľuďom s depresiami chcú pomôcť umrieť, a aj im fyzicky pomôžu pri stretnutí, a aj takí, ktorí radia vyhladovaným dievčatám s anorexiou, ako si ešte viac ublížiť.
Takže ak si píšeš s takýmto človekom: nebuď na ňom závislá. Píš si aj s viacerými, a nie celý deň, ale popri iných koníčkoch, aby Ti on nechýbal, keby Ti náhodou nenapísal.

Slobodna

Ego sa nikdy nemoze vydavat za intuiciu. Ego je rozum a intuicia je srdce. Je rozdiel nieco, niekoho chciet, vlastnit a niekoho milovat.
Osobne si neviem predstavit, co by 36 rocny robil s 15 rocnou, jedine, ak by jeho dusevny vyvin zastav v 15 tich.

Analyzator

ahjaj... prosím Ťa doteraz nemáš o zamilovanosti ani potuchy. A zrejme Ti to ostane. Je to jedna obyčajná sprostosť, ktorá v ľuďoch a rodinách narobí viac škody a bolesti ako všetci nezodpovedný partneri vo vzťahoch. Pre svoju informáciu si aspoň prečítaj Wikipédiu cz/sk. Viac bude na webe a ešte viac v odbornej literatúre. Seriózna filozofická literatúra. Tam sa dozvieš prečo je všetko tak ako je. Aj to prečo je to podvod od začiatku do konca. A prečo zo zamilovanosti nikdy nemôže byť dobrý vzťah. Je to len obdobie pod drogami. Končí po dvoch, troch rokoch spoločného života. Najdlhšie sa udrží tajne už v uzavretom manželstve. Aj desaťročia. A tu už nejde o lásku ale o svinstvo, kde jeden aj druhý os**ra svoje manželstvo.

Analyzator

Prečo dievča klamete. Čo záleží na veku. Čo keď ide o lásku na prvé písanie. Nedajbože osudovú. Čo keď už nikdy s nikým nezažije to čo môže s týmto. Je pravda, treba dávať pozor aj tu na fóre, stáva sa že ego, ktoré sa vydáva za intuíciu, ju môže ťahať do problémov. Ale ak nevyskúšaš, nevieš. Do zamilovanosti sa musí vrhnúť hlavou. Pravda ale je, že takto to vyzerá, keď mamka pozerá tak ako 80 percent žien romantické seriály, otec, aby ho šľak netrafil ide do krčmy a dieťa sa hrá na počítači. Markantne sa tu prejavuje nedostatok telesných trestov. A to všetkým. Materi, otcovi aj mladej.