Sli by ste do toho?

Príspevok v téme: Sli by ste do toho?
muz38

Zdravim, mam dilemu, som nezadany osamely muz slobodny. Uz dost dlhu dobu. Mal son jeden vztah pred siedmimi rokmi skoncil a trval osem rokov s malymi prestavkami lebk sme mali obdobia rozchodov a opatovnych navratov. Odvtedy si neviem najst partnerku. Neviem akosi o mna zeny nejavia zaujem a pravdupovediac ani ja o ne lebo som narocny na vzhlad, povahu aj vsetko okolo toho kde pracuje, z akej rodiny pochadza, kolko ma rokov, zdrav. stav, nazory a tak. A nedari sammi najst taku ktora by mi vyhovovala. Viem som dost narocny..
No a teraz mam velku dilemu lebo v praci nastupila nova kolegyna uz cca 5 mesiacov u nas robi a vsimol som si ze dost dava najavo ze chce aby sme spolu zacali chodit. Ma dvojzmyselne narazky, dotyky nenapadne, stale ma sili do konverzacie s nou, nejaku temu nadhodi, usmieva sa na mna pozyva ma stale niekam na kavu, teraz pred vianocami na medovinu ma pozyvala, na ples ma vola co mame mat firemny a tak.. No a problem je ten ze nieje moj typ, nepaci sa mi velmi, nieje typ zeny ktora mampritahuje. Nesplna moje poziadavky len jedine v tom ze je slobodna a vekovo no je starsia o rok odomna.
A ja tak rozmyslam ze ist do toho ked som uz tak dlho sam a ziadna ma nechce a aj ja som narocny a vzdy sa nieco pokazi aj ked uz to vyzera na dobrej ceste s nejakou, alebo sa na to vykaslat a ignorovat jej dvorenie kedze nieje moj typ a nenechat sa vtiahnut do vztahu s niekym kto ma nepritahuje..?
Je toto znamenie od zivota ze mi dava sancu zmenit myslenie a brat aj to co vlastne nechcem alebo co? Som zmagoreny z toho ako sa zachovat..

Angelika3

Nemôžeš za svoje pocity, teda za to, že ťa kolegyňa nepriťahuje a len ťažko s tým niečo spravíš. Nie, určite by som do toho na tvojom mieste nešla. Neuznávam vzťahy z rozumu, ale zo srdca.

annaaelza

príliš dobre poznám
tiež som single, ale len rok a pol, predstavy o mužovi zhruba mám, ale som otvorená možnostiam, stretávam sa s mužmi, aj keď nie sú "moje typy", či už je mladší, ale hodnotovo inde
myslím si, že sa ľuďom treba dať čas, existuje veľa párov, ktoré sa dali dokopy nie hneď, ale až časom, pričom sú často protiklady, rozdielni, no verím, že pre niečo vždy niekoho pritiahne niekto, čím viac sa budeš chceš strániť niekoho, tým viac ho priťahuješ
na tvojom mieste by som schválne išla s kolegyňou, raz, dvakrát, možno aj tri, neber to hneď že vzťah, ale ako priestor pre spoznávanie ľudí, prostredí, možnosť ako vyjsť zo svojej komfortnej zóny, čo človeka určite len a len posilní
ak sa po niekoľkých stretnutiach nebude s ňou cítiť príjemne, ako muž by si jej to mal dať najavo, jasne a stručne, že vnímaš jej záujem o teba, ale chceš byť úprimný, a máš to inak, preto by bolo dobré ponechať to len na pracovnej a kolegiálnej úrovni
takéto jednanie by som si ako žena neskutočne cenila

daniela2

"Necitim sa dobre ani ked ma tlapne po zadku akoze zo srandy ci objime ma zozadu okolo pliec ked nieco viaceri nad stolom riesime. Citim odpor ale ako som pisal nizsie problem nieje ten ze by bola skareda, vyzera dobre ale problem je ten ze ma sexualne nepritahuje ani povahovo"
potom niet čo riešiť.

orol1

ja neviem, co niektore riesite, ani preco ma autor dilemu. nie je predsa nasa povinnost mat rad niekoho, komu sa pacime. je fajn, ze mame slobodnu volu a mozme si vyberat.
nechcela by som byt ani v pozicii tej zeny, ze by so mnou zacal chodit z rozumu, z milosti alebo ako jeho posledna moznost.

suhajda

To je jeden z tych muzov co sami niesu povahovo dokonali ale od zeny chcu aby mala dobre postavenie, pracu na urovni, dobry plat a sexi postavu ale take su casto prazdne na dusi a falosne. Hotove zlatokopky.

a_dr1a

Muz38. Si strašne povrchný a plytký chlap. Sam vidíš, že nie si nič moc, keď priznávaš, že sa ženy o teba príliš netrhaju. Ver, byt auto, daky ten lepší plat ma dnes veľmi veľa ľudí. Ale nároky aké máš ty, citujem ta - "narocny na vzhlad, povahu aj vsetko okolo toho kde pracuje, z akej rodiny pochadza, kolko ma rokov, zdrav. stav, nazory a tak", nemal snáď ani princ Harry na Meghan :D
Poznám dosť veľa mužov ako si ty. Aj žien. A väčšina z nich nielenze bola akože slobodnymi mládencami dievkami, ale nimi aj ostali. Lebo sami neboli nič moc ale nároky mali nad svoje možnosti schopnosti ai. No nepovolili z nich. A tak žijú stale sami single až kým asi nepomru) Teraz ide o to, čo vlastne chceš. Inak nechápem, načo si veriaci, keď si vnútorné tak prázdny hnily a povrchný. Ved ako veriaci by si sa mal na iných vzhliadat skôr cez srdce dušu než cez oči. Nevravím, že máš byť slepý. Hluchý a nemý. Ale akoby si na iných vzhliadat len cez clonu sitko, hladis na obal nie na vnútro, pozeráš na kvantitu nie na kvalitu. Nevravím, že je zle, keď človek vie, čo chce. A ide si za tým. Ale zas by si mal mat rozum zdravý úsudok a nedrat sa do 1ligy keď ty sám si niekde v 2-3lige. Neviem ci chápeš, čo ti chcem týmto povedať. Lebo ako sám píšeš, ona nie je žiadna spata. Alebo zla žena. Tu skôr ide o to, akoby si mal v hlave vytvorený dáky ten ideál dogmu a iné nechceš odmietas. A možno časom aj spoznáš krásku, z ktorej budeš paf a celý až po uši zaľúbený. Ale zas ci to bude aj obojstranne vzájomne?, nik nevie. Možno to bude ako u teba teraz. Ty budeš zaľúbený až po uši a tej krajske budeš ukradnutý, nebudeš ju vzrusovat páčiť sa jej a budeš sa jej hnusit. Ako je tomu teraz ale z tvojej strany voči tej žene. Vieš, láska není o tom ze sa ti niekto paci ocami. Ale ze sa ti páči cez srdce rozum pocity, že sa do niekoho zaľúbiš nie pre jeho tváričku postavicku ai ale preto, že ten človek ta bude dopĺňať, rozosmievat, napĺňať ta šťastím spokojnosťou radosťou, bude akoby tvojim druhým ja. Bude ti oporou podporou pomocou istotou a bezpečným pristavom. Tvojou súčasťou a zároveň chýbajúcou podstatou. A možno práve pri tejto žene by si spoznal, čo je to mat harmonický šťastný spokojný vzťah. A časom aj tou láskou. Tu ex predtým co si mal, tak to bol destabilizujúci vzťah: opakovane rozchody a návraty a potom roky samoty. Takže tvoja ex mozno spĺňala všetky tie tvoje náročné požiadavky nároky normy aj ta vzrusovala ai, a predsa si sa mohol presvedčiť že nie je zlato co sa blisti a sam vidíš, ako si skončil. Sam a poznačený na cele roky. Takže. Štěstí! co je štěstí? Muška jenom zlatá) asi tak

muz38

ano bol s nou raz lebo som to bral len ako kolegialne pozvanie ale ona ma zacala pozyvat aj potom na rozne akcie to mi zacalo byt uz podozrive a odmietol som dalsie a potom som s nou bol este raz ale uz nielen my dvaja ale viaceri tak som to bral ze ako partia z prace ideme. Ona si to asi vylozila po svojom a obsmietala sa okolo mna zas. Ako vztah mi chyba nevravim ze nie ale pri nej necitim nieco akk ze tuzim sa jej dotykat, hladit ju na intimnych miestach, bozkavat ci milovat sa s nou. Osobu ktoru milujeme tuzime doslova zjest od lasky ale ja toto pri nej necitim. Necitim aa dobre ani ked ma tlapne po zadku akoze zo srandy ci objime ma zozadu okolo pliec ked nieco viaceri nad stolom riesime. Citim odpor ale ako som pisal nizsie problem nieje ten ze by bola skareda, vyzera dobre ale problem je ten ze ma sexualne nepritahuje ani povahovo.
Ale ina prilezitost sa mi momentalne nenaskyta a teraz ci brat to co sa mi nuak same ale byt nadalej sam s rizikom ze uz ma nic nepostretne lebo som asi narocny..

daniela2

a čo budeš mať z toho, ak nájdeš ženu, ktorá bude tvoj typ, ale povahovo si nesadnete? To až tak príliš berieš na typy? Dokážeš si predstaviť mať s ňou fyzický vzťah? A tuším sa ťa niekto pýtal, ako si s ňou ohľadne tých jej pozvánok reagoval. Či si na kávu s ňou išiel a tak.
Tak vymysli nejaký program, kam by ste išli spolu, napr. výlet niekam, netuším kde bývaš, ale čo tak nejaký hrad v blízkosti do 60 km? Alebo nejaké múzeum? Len pozor, ak by to boli zbrane, možno ju to nebude zaujímať. :-) Pozvi ju a uvidíš ako sa správa a podobne. Keď vám to vyjde, bude dobre a keď nie, aspoň ste si obaja urobili pekný výlet.

muz38

poviem vam len tolko k tomu, ona nieje skareda, vyzera celkom dobre ale nieje to moj typ zeny. Ako zena je celkom oritazliva ale mna nepritahuje.
A po peniazoch nejde lebo ja sa jej nechvalim akym mam plat a alr mam auto ci byt. O peniazoch sa ani nejal nebavime.
Zlatokopka nieje, tie zpoznam na kilometer ale ona nieje.