Ahoj, mam vazny vztah a priatela milujem ako nikoho predtym, ale mame malo sexu, niekedy aj 3-4 tyzdne nic, ide mi to na mozog. Nikdy by som ho nepodviedla. Sme spolu skoro 3,5 roka a budeme sa v lete brat. Mam kolegu, s ktorym nic nechcem, aj keby som nikoho nemala, je zenaty s dvomi detmi. Ale musime kazdy den spolu uzko spolupracovat, neda sa to obmedzit. A hrozne ma pritahuje. Uz mi z neho sibe. Prosim, co mam robit. Hrozne ma to obtazuje, som z toho nestastna. Diky za rady.
Malo sexu vo vztahu
Tebe co drbe, ze sex sluzi len na plodenie deti? Si vrznes len raz za zivot, ci co? Fuj tieto vymlete mozgy.
Zeny. Sez sluzi na plodenie deti, nie na zabavu. Byt tvojim partnerom tak sa na teba vykaslem. Mas ho len ako matrac. Si este nezrela na vztah a mnohe dalsie tu tiez. Nezasluzite si partnerov.
Tak toto je už začiatok konca vášho vzťahu a žiaden vážny vzťah. Tvoj chlap.na teba kašle, a ty už v predstavách spavas s kolegom. Píšeš že priateľa miluješ, ale mne to tak z tvojho vyjadrenia nepripadá. Keby mal tvoj partner vážny zdravotný problém alebo ty napríklad a nemohli by ste sexovať, tak sa jeden na druhého vykaslete? Spamataj sa, vzťahy niesu len o sexe...
Hiiijooo, to si vystihol/vystihla totalne
A to je co za chlapa, ked nevie urobit svoju partnerku spokojnou?
Naco ma ruky? A naco ma potom chlapa? Aby mala vtaka a nie ruky.
Jasne, ze ked partner na teba serie, si nadrzana a schopna podlahnut komukolvek. Zene treba pravidelne prejavovat lasku, dusevne aj telesne, inak jej ju prejavi niekto iny.
Ked ti niekto pravidelne odopiera jedlo, lebo on nepotrebuje jest vela, tak musis hladovat aj ty, jasne, ze zozeries hoco a prve, co ti pride pod ruku.
Ja mel spolužaka a potom zrazu on nebyl na holky, on je na kluky. To ted vime vsichni po rozvodu. Jinak to se zdravým muzem tak není. Nevdavej se, budeš ho podvadet, nebo on tebe. nebude-li živena psychická láska láskou telesnou, neprozije.
Ja mel spolužaka a potom zrazu on nebyl na holky, on je na kluky. To ted vime vsichni po rozvodu. Jinak to se zdravým muzem tak není. Nevdavej se, budeš ho podvadet, nebo on tebe. nebude-li živena psychická láska láskou telesnou, neprozije.
Uz som to s nim rozoberala velakrat. On to proste prilis nepotrebuje. Nie je taky. Nedokazem nanho robit natlak.
Ved na co mas ruky? To sa musis za kazdym vtakom obzerat.
Mam takú kolegyňu. Aj ona spavala s priateľom malo a po svadbe ešte menej. Už roky chce otehotnieť a nemá z čoho. Ničí ju, že je pre manžela nepritazliva. Do manželstva treba vstupovať tak, že to klape aj v intímnej oblasti.