Ahoj, mam vazny vztah a priatela milujem ako nikoho predtym, ale mame malo sexu, niekedy aj 3-4 tyzdne nic, ide mi to na mozog. Nikdy by som ho nepodviedla. Sme spolu skoro 3,5 roka a budeme sa v lete brat. Mam kolegu, s ktorym nic nechcem, aj keby som nikoho nemala, je zenaty s dvomi detmi. Ale musime kazdy den spolu uzko spolupracovat, neda sa to obmedzit. A hrozne ma pritahuje. Uz mi z neho sibe. Prosim, co mam robit. Hrozne ma to obtazuje, som z toho nestastna. Diky za rady.
Malo sexu vo vztahu
Co sa tyka otehotnenia, tak my sme si povedali, ze uz na tom zacnene pracovat. A teda asi od toho rozhodnutia sa pritazlivost mojich kolegov pre mna rapidne zvysila. Lebo ja som v mode, ze idem mat dieta, ale nikto mi ho nerobi. Lebo frekvencia nasho sexu je stale mizerna. Uz som mu aj povedala, ze bez sexu to dieta mat nebudeme nikdy. Ale on ako je vzdy vo vsetkom hrozne racionalny, tak v tomto sa proste stale nedokaze uvedomit. A teda u mna sa prave vdaka tomu vyvinula taka nejaka nadrzanost na mojich kolegov, hlavne na toho jedneho, pripadam si ako zviera, v zivote by som nepovedala, ze to takto funguje. Kym som sa nenastavila v hlave na to, ze sa snazim otehotniet, dovtedy som na kolegov kaslala.
Nedokazem si ani predstavit rozchod, lebo okrem tejto jednej veci je vsetko takmer dokonale. Je uzasny clovek. Kedysi som aj rozmyslala, ci je spravne orientovany. Ale obzera sa po babach a ked sa ku mne prituli, vzdy sa mu postavi. Tuto moznost som po urcitom pozorovani vylucila. On je iba lenivy, pohodlny, nechce sa mu. Asi tak nejak.
Petrcerny ti tu písal o možnosti, že je Tvoj priateľ v skutočnosti homosexuálne založený. Je to celkom možné. Aj homosexual sa môže snažiť žiť 'normálny' život, založiť si rodinu a.mat dieťa. Uvažovala si o tom, že s ním by si dieťa ani nemohla veľmi mať? Žena má svoje plodné dní a pokiaľ by ste nespali náhodou spolu práve keď ich máš - je ich len 5-6 v období cyklu, jednoducho by si nemala z čoho otehotnieť.
Keď je ženatý, jasne ze nie. Myslím, či považuješ za možny rozchod s priateľom? Ako by si sa cítila z takéhoto rozchodu? Zvládla by si ho ako nutné zlo?
On je zenaty, to neprichadza do uvahy. Aj keby som bola sama, na to nemam povahu.
A kebyže sa so svojím chalanom rozdiel, ako by si sa cítila? Vieš si predstaviť take riešenie? A potom trebárs si trochu zaflirtovat. Len ci by to bolo vhodné práve s kolegom z prace? Zato, že mi je niekto sympatický a príťažlivý, ešte s nim do postele nejdem. Vraj ženy sa kvôli dobrému sexu vedia potom zaľúbiť a vzniká neperspektivny a emocionálne neúnosny vztah, keď človek miluje, ale nie je milovaný.
Lollka, asi to bude hlavny dovod, v podstate ma pritahuju aj dalsi dvaja kolegovia ale s nimi nie som nutena az tak vela komunikovat, takze oni ma az tak netrapia. Ale pripadam si ako nejaka nadrzana nymfomanka, az sa za to hanbim, keby oni vedeli. Musim sa stale kontrolovat, aby som sa nestrapnila, dufam, ze to na mne nevidno. Som tam jedina zena, je to dost tlak.
Tvoj kolega ta pritahuje preto, ze si s nim casto v kontakte a zaroven mas malo sexu. Keby si bola sexualne uspokojena tak by ta pravdepodobne nepritahoval. Skus sa o tom porozpravat s priatelom. Nemyslim o kolegovi, ale o vasom sexualnom zivote. Ak sa nic nevyriesi, rozmysli si este ci s nim chces do manzelstva. Lebo lepsie to nikdy nebude. Potom ho budes bud podvadzat, opustis ho a ak s nim nahodou zostanes cely zivot tak budes cely zivot nestastna.
Tripla-Lollka,
chory mozog tu mozes mat jedine ty. Ak nevies na co je sex, tak sa spytaj rodicov, aj ked pri tebe asi urobili velku chybu. Chudera...daj sa liecit.
Ja som síce ešte nikdy sex nemal, ale tvrdiť, že sex je len na plodenie detí je pekná kravina. Čiže ty si to predstavuješ asi tak, že chlap má sex so ženou len aby splodili deti a nikdy viacej už spolu sex nemali, aj keby boli spolu 20 rokov ? Toto keby povie nejaká žena alebo chlap svojmu partnerovi, partnerke na začiatku vzťahu, tak ešte v ten deň ho pošle do čerta.
Mladí ľudia milujú sex a majú ho aj dvakrát za deň čo som čítal a už keď niekto nemá vo vzťahu sex 3 týždne už sa sťažuje a nie to ešte aby ho mal so svojou polovičkou raz za život. Udivuje ma niektoré myslenie ľudí.