Ahoj, mam vazny vztah a priatela milujem ako nikoho predtym, ale mame malo sexu, niekedy aj 3-4 tyzdne nic, ide mi to na mozog. Nikdy by som ho nepodviedla. Sme spolu skoro 3,5 roka a budeme sa v lete brat. Mam kolegu, s ktorym nic nechcem, aj keby som nikoho nemala, je zenaty s dvomi detmi. Ale musime kazdy den spolu uzko spolupracovat, neda sa to obmedzit. A hrozne ma pritahuje. Uz mi z neho sibe. Prosim, co mam robit. Hrozne ma to obtazuje, som z toho nestastna. Diky za rady.
Malo sexu vo vztahu
antisex
človek to nemusí dávať vždy najavo sexom. Ale zato aj ním áno. Nie je to spoluchodenie 16 ročného dievčaťa, ktorému sa páči, že sa držia spolu za ruku a objímajú a nevie, aké by bolo pokračovanie a po ničom viac ani netúži. Je to vzťah dospelých ľudí, ktorí chcú mať dieťa.
Logicky sa hlada chyba v nom, ked potrebuje/chce sex raz za mesiac, lebo chciet sex castejsie ako raz za mesiac nie je na zamyslenie.
Ako, zaujimave, ze vsetci vidia problem v nom a nie v tebe. Ze potrebujes sex castejsie, ako tvoj partner, nie je jeho chyba, ale tvoja. On za to nemoze nijako. To je to iste, ako keby si sa stazovala, ze tvoj partner nepotrebuje spat tak dlho , ako ty, alebo zje viac ako ty, alebo prdi menej ako ty. Sa zobud dievca a hladaj chybu v sebe, nie v nom.
pepetra, a k čomu si na základe naších rád dospela? Nejaké rozhodnutie?
Nie je sebecky, stara sa o mna, napriklad on robi ranajky kazdy vikend pre nas oboch a varime spolu, nema ziadne take sebecke maniere v beznom zivote. Mne to tiez nejde do hlavy, ze ked sa mu uz postavi, preco neciti, ze chce nieco aj realne robit.
Postavi sa mu a potom mu povie: Lahni, nechce sa mi ?
A inak sa aj v inych veciach prejavuje, ze sa ma strasne rad a najviac zo vsetkych? Setri viac seba, ako teba? Lebo toto sa musi prejavovat aj v inych oblastiach.
Aj ja si myslim, ze ho pritahujem. Staci, ze sa na chvilu objimeme, a jemu sa vzdy hned postavi. Ale jemu staci, ze sa pritulime. My sa tulime a objimame velmi vela, on to robi kazdu chvilu. Len to skoro nikdy nema pokracovanie.
Priatela urcite pritahuje. Predsa by sme nechodili s niekym kto sa nam fyzicky nepaci? Ja som tiez mala priatela a pritahoval ma pacil sa mi ale netuzila som to davat najavo sexom. Kazdy ideme do vztahu s niekym kto sa nam paci
Pepetra,,Pišeš ako rozumna žena,dieta nie je psik,a je na cely život,.Určite ty nepovie pravdu,.Vyhoda dlhodobeho vztahu je :už sa poznate ,už sa tak nehambite,poznate partnerove telo,viete kde čo,už len zdokonalujete detaily,/dufam že chapeš čo myslym/
1,skus ešte navštivit sexuologa ,niektory su dobry dokažu dedukovat uchylku,ale neviem ako sa s tym vyrovnaš.Už cely tento vztah ,ako ho popisuješ je odsudeny na zanik,a ked by sa prehupol v manželstvo a dlhodobe tak skonči nenavistou,utekaj naj riešenie.ak stoji o teba pride a vysvetly,ale nie bludy ako sklamany vo vztahu.
To s tym, ze moze mat nejaku uchylku, mi tiez napadlo. No ak by to tak bolo, asi to z neho nedostanem. Bavili sme sa o tom, po com tuzime, aj sme si to zrealizovali. Len sa bojim, ze mi mozno nepovedal vsetko. Zacinam mat celkom obavy po tom, co mi tu pisete. Ze by som toto mala najskor vyriesit a az potom sa k niecomu zaviazat.