Sklamal ma..

Príspevok v téme: Sklamal ma..
buduca nevesta

Ahojte.Uz som tu raz pisala.. Sme s priatelom zasnubeni.Uz vybavujeme vsetko okolo svadby a on mi dnes do telefonu povedal,ze svadbu v kostole nechce. Ze by ho rodicia zabili,nebavili sa s nim.Ja som s civilnou svadbou nemala problemy.Mali sme mat sobase dva-civilny a cirkevny. Aby bol on aj ja,spokojní. A ked mal on spravit ustupok mne,dnes mi toto povedal.. Naozaj neviem,co si mam teraz mysliet. Povedala som mu,ze on berie ohlad na seba a svojich rodicov a co ja a moji rodicia?Ze jeho vychovavali k ateizmu. Ja som mu povedala,ze mna zas odmalicka viedli k viere. Viete,ked uz mame dohodnutu vacsinu veci,zaplatene zalohy, on mi toto povie? Cítim sa podvedena.Som smutna. Nebavime sa odvtedy,co mi to povedal..
Co by ste robili vy na mojom mieste? Lebo ja naozaj teraz neviem,čo mam robit.Rodicom sa to bojím povedat.My dvaja sa spolu nebavime..

Omen

@ Budúca nevesta, myslela som na teba/vás. Urobili ste mi skutočne radosť, že sa moje prianie splnilo. : )

Mrzí ma, čo ti musím teraz napísať. OKAMŽITE ZABUDNI na rady odborníkov na baterky, že si môžeš meniť poradie sobášov podľa ľubovôle!!!
Ak NAJSKOR uzavrieš manželstvo v kostole a budeš chcieť aj civilný obrad, ten sa konať NEBUDE! Zákon to n e d o v o ľ u j e!
Opačne je to možné!

Za prianie ďakujem krásne a posielam späť so želaným šťastného nového roku plného splnených želaní. : )

@ Tomáš, ty už SKLAPNI a nepleť sa medzi dospelých, bo svojimi kecami robíš viac škody, ako úžitku!!!

buduca nevesta

Ahoj Tomas12345. Tak toto nie je veru vymyslene. Nastastie sa to vysvetlilo a skoncilo sa to dobre. A co píses,tak sme sa presne o tomto bavili. Ze prvy bude obrad cirkevny a z tade sa presunieme na obrad civilny,kde bude uz cakat jeho rodina (nechame to na nich,ci budu chciet byť aj na cirkevnom obrade). Lebo aj on sam uznal,ze nebudeme predsa z hotela behat este do kostola a zas spat do hotela..
A niektorí tu písali,ze nas nezosobasia,kedze on nema sviatosti. Kamaratka sa takto isto vydavala,a tam bolo treba podpísat papiere,ze ten druhy nebude branit vo viere,aby boli deti pokrstene a vedene k viere.

Tomas12345

buduca nevesta :

No ja mu nejako stále moc neverím. Navrhni mu teda nech je najprv cirkevný sobáš a až potom civilný. Takto sa totiž môže stať že po civilnom sobáši sa znovu nejako vyhovorí a cirkevný sobáš nakoniec ani nebude.

Tomas12345

ahjaj :

Ja si nemyslím že ide o vymyslenú fake story, kedže autorka príspevku reaguje na ostatné príspevky. U fake prispievatelov je totiž typické to že zadajú nejaky príspevok a potom nereagujú na komentáre ostatných.

( "Vymýšľa priateľov, bláznivé mená. Dobre, že je, dobre, že je, iba vymyslená..." )

Asi máš na mysli pesníčku od Elánu - vymyslená. Po správnosti to má byť takto : "Vymýšľať priateľom bláznivémená
Škoda, že je, škoda že je iba vymyslená".

buduca nevesta

Omen,ahoj. Ani nevies,aka som teraz stastna. Písala som tu naposledy 23.12. Vsetko,co sa vecer 22.12,stalo. Potom sa mi opat odmlcal. Nepísal mi,nevolal.Bol den pred Vianocami,isla som preto este poobede do obchodov dokupit,co nam doma chybalo.Bolo okolo 17h,ked mi zavolal. Od toho vecera sa mi prvy raz ozval. Najskor zacal neutrálne,ze ako sa mam. Ked som mu povedala,ze mi je tazko,povedal mi,ze ma miluje najviac na svete,zeby dal za mna aj zivot,ze mu sialene moc chybam a nechce o mna nikdy príst.Ja som mu povedala vsetko,co som mala na srdci.O jeho sestre a rodicoch, o sobasi.. Obaja sme plakali. Povedal mi,ze mam vo vsetkom pravdu. A slubil mi,ze iba kvoli mne sa vezmeme v kostole,a aj na urade. Ja som mu povedala,ze sa bojím,ze opat zmení svoj nazor. Povedal mi,ze mi to aj na papieri podpise ak chcem,ze dodrzi svoje slovo a sobas bude civilny,aj cirkevný. Ze ma miluje a urobi to pre mna.Ze vcera celý den nejedol,nespal.. Bal sa,ze o mna príde.Ze mu chybam,miluje ma a nechce o mna nikdy prísť :) A ospravedlnil sa mi za to,co sa stalo. Ja som plakala ako malé dieta.Ludia po mne pozerali,ale mne to bolo naozaj jedno.Po Vianociach prisiel hned za mnou.Takze aj osobne sme si to uz vsetko vysvetlili..

Omen

Achjaj, nemáš pravdu! Toto je, žiaľ, pravdivý príbeh. Vymyslená téma bola o babe, ktorá chcela byť na liste vlastníctva a vy ste jej tam vehementne radili a ...

ahjaj

Thomas, ved je to fake story podľa mňa. "Vymýšľa priateľov, bláznivé mená. Dobre, že je, dobre, že je, iba vymyslená..."

Tomas12345

Ja by som teda nešiel do manželstva s niekým kto dá skorej na rady rodičov než na radu manželky. To zakaždým ak ty budeš niečo chcieť a jeho rodičia s tým nebudu suhlasit sa bude orientovat podla názorov rodičov ?

A ako to bude potom s tvojimi detmi, ked ich budeš chcieť dať na náboženstvo tak jeho rodičia zas zaúradujú a svojmi synovi to zakážu a teda tvoje deti nebudú môct íst na nábozenstvo ?

Jeho rodičia sú velmi cudný, a mala by si si to premysliet ešte dva krát či chceš mať takýchto svokrovcov.