Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamal ma..

Príspevok v téme: Sklamal ma..
buduca nevesta

Ahojte.Uz som tu raz pisala.. Sme s priatelom zasnubeni.Uz vybavujeme vsetko okolo svadby a on mi dnes do telefonu povedal,ze svadbu v kostole nechce. Ze by ho rodicia zabili,nebavili sa s nim.Ja som s civilnou svadbou nemala problemy.Mali sme mat sobase dva-civilny a cirkevny. Aby bol on aj ja,spokojní. A ked mal on spravit ustupok mne,dnes mi toto povedal.. Naozaj neviem,co si mam teraz mysliet. Povedala som mu,ze on berie ohlad na seba a svojich rodicov a co ja a moji rodicia?Ze jeho vychovavali k ateizmu. Ja som mu povedala,ze mna zas odmalicka viedli k viere. Viete,ked uz mame dohodnutu vacsinu veci,zaplatene zalohy, on mi toto povie? Cítim sa podvedena.Som smutna. Nebavime sa odvtedy,co mi to povedal..
Co by ste robili vy na mojom mieste? Lebo ja naozaj teraz neviem,čo mam robit.Rodicom sa to bojím povedat.My dvaja sa spolu nebavime..

daniela2

Budúca nevesta si. Ale nie jeho, ale niekoho iného. Ú tohoto a jeho rodiny chyba elementárny rešpekt k inému človeku. Nerada by som sa stala členkou tak netolerantnej rodiny.

foreveralone

buduca nevesta - O to práve ide. Pobedal ti, že mu nebude prekážať, ak deti dáte pokrstiť a budete ich viesť k viere, no čo ak to zmení ? Ty mu veríš, ale uvedom si, že ti sľúbil cirkevnú svadbu, verila si mu a on svoj názor zmenil. Ako si môžeš byť istá tými sľubmi, keď tento porušil ?

buduca nevesta

foreveralone. Nemam pocit,ze sa chce vykrutit zo svadby.. Sam vela veci vybavuje,zajednava.Aj zálohy.On bol iniciatorom zasnub.Kupil mi drahy zasnubny prsten,takmer 3.tisic ho stal. Doteraz,co sme spolu,sme sa este ani raz nehadali. Vzdy sme sa vedeli dohodnut.Je teraz doma s rodinou. Neviem,ci rozoberali sobas a riesili ten cirkevny obrad, ked bol tak proti nemu. Sama nechapem,co sa deje..
Aj ohladne deti sme sa uz bavili,ze mu nebude prekazat, keď ich dam pokrstit a budem ich viest k viere. Ale teraz uz neviem, po dnesku..

foreveralone

Buď sa snaží vykrútiť zo svadby (keďže vie, že trváš aj na cirkevnej) alebo je to idiot, ktorému nezáleží na tebe, tvojích rodičoch a tvojích názoroch. Ak sa zoberiete, čo ak ti zrazu povie, že nechce deti ? Aj keď ich budete mať, čo keď ti povie, že nechce aby deti boli pokrstené a vychované k viere ? Teraz ti môže na všetko prikyvovať, no po svadbe môžeš byť zaskočená jeho zmenou názorov (ako teraz). Je ako decko. Vážne si chceš vziať takého človeka ?

buduca nevesta

Zenich2. Sama som prekvapena z toho,co sa dnes stalo.Zijeme spolu v jednej domacnosti od jula. Doteraz vzdy dodrzal co slubil. Bolo nanho spolahnutie.Teraz Vianoce travime este kazdy vo svojej rodine. Mame byt od 26.12 zas spolu..

buduca nevesta

ahjaj.Toto sa mi stalo dnes.Keby sa to netykalo priamo mna,tiez si poviem,ze je to absurdne a zivot je o inom.Ale on vie,ze som veriaca. Chodim do kostola. Vie,co to pre mna znamena. A len tak mi povie,že cirkevny sobas nebude? Cítim velky smutok

Zenich2

No evidentne ho dobre nepoznas a nemas ho odsledovaneho, ked ta prekvapil jeho telefonat...
To akoze ako chces s takym clovekom zit, ze sa dohodnes na dolezitej veci, on prikyvne a potom to necakane zmeni? Vies kolko dolezitych veci budes musiet este v zivote riesit? Chces chlapa, ktory drzi slovo a vies sa na neho spolahnut? Tak tento to evidentne nie je, nehladiac na to, ze mu na tebe a tvojich pocitoch evidentne nezalezi...

ahjaj

Povedz to rodičom. Môj brat si bral cudziu a mamu volala svatka, že ju veľmi pekne prosí atď a ze pre nich je to dôležité, aby pricestovali rodičia do ich krajiny na tamojší obrad a nie iba tunajší. Pravdu povediac, keď čítam niečo takéto, pripadá mi to tak absurdné, ako keby si dakto vymýšľal umelú tému diskusie. Ak si za to platená, ôk. Ale inak totálna hlúposť.

buduca nevesta

Zenich2. Doteraz proti cirkevnemu sobasu nic nemal.Trval vsak aj na civilnom.Ja som nebola proti. Preto pisem,ze som sklamana,smutna,ze iba dnes mi do telefonu povedal,ze svadbu cirkevnu nechce.A poznam si svojich rodicov. Viem,ze by boli sklamani, keby som mala sobas iba civilny.Ja rovnako tak..

Zenich2

To akoze ty sa ides vydavat za niekoho, koho reakcie a nazory dobre nepoznas a rozmyslas nad zalohami a tym, co na to tvoji rodicia?
Kolko mas 15 rokov?
A vies co? Rob si co chces, tebe sa aj tak neda pomoct...