Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Intuícia

Príspevok v téme: Intuícia
vewa

Pekny večer všetkym prajem...Ma niekto skusenosť s intuiciou resp. vnutornym hlasom ktory "kričal" že musite niečo urobiť? Poviem Vam moju skusenosť..Už dlhšie sa mi pači jeden chlapec..Jedno rano som sa zobudila a pocitila silne nutkanie vo vnutri že ho musim nejak skontaktovať..Nechcela som to spraviť ale ten vnutorny hlas mi nedal pokoj..Tak som ho požiadala na fb o priatelstvo...Neprijal...Som ešte viac sklamana ako som bola predtym ked som mala aku taku nadej...Teraz nemam už žiadnu lebo tym mi dal najavo že čisty ignor...Prečo som potom mala taku silnu intuiciu ked mi to ešte viac ubližilo?Rozumie sa niekto takym veciam?dakujem

Defcon

Co som na tomto odpise chalana nepochopil uplne spravne ? Tvoj citat : takto máš jasné, že ten chalan je iba pekný obal, ale vnútri totálne prázdno a nič hodnotné.
Takto si ho odpisala len na zaklade faktu, ze nepotvrdil fb priatelstvo nejakemu dievcatu....
A teraz sa snazis zahmlievat a motat vseliake nacvicene frazy len s tym zamerom aby si vyzerala mudrejsia ako v skutocnosti si. Citam tvoje posty a je mi uplne jasne, ze rovnake posty mozes davat do akejkolvek diskusie na podporenie akehokolvek tvrdenia. Mozno to aj robis, ved naco menit take pekne brozurkove frazy......nicnehovoriace vety.

daniela2

"sama si pausalne odpisala cloveka na zaklade toho ze sa opovazil neprijat fb priatelstvo. -))))"
asi si nepochopil toho parašutistu s padákom.
Ja som slová o prázdnej nádobe adresovala autorke príspevku, pre ktorú je priaznivejšie to brať tak, ako si privádzať nejaké komplexy, že ani len do takej miery mu nie je sympatická, pritom je celkom možné, že tomu len akosi nevenoval pozornosť, nie každý je na fb nejak aktívny, ja tam preventívne nemám ani profil, aby som nikoho nemusela ani odmietať, ani prijímať.
Takže túto kritiku beriem, ako keď slon zablúdi náhodou do obchodu s porcelánom... a kazí dobrý úmysel.
Keď si toto pochopil a prehltol, môže byť peace. :-))

Defcon

Daniela, pekna odpoved, plna brozurkovych fraz a nicoho.
Evidentne rada sama seba citas a naplnas sa uspokojenim ako ti tie frazy zapadli.
Pises, ze nepausalizovat, ale sama si pausalne odpisala cloveka na zaklade toho ze sa opovazil neprijat fb priatelstvo. -))))
Ale ok. Peace

Sloniecko

daniela2
ved v pohode, kazdy clovek ma pravo na svoj nazor.
Mozno si to trafila a je naozaj bezcitny ignorant, je mozne aj to.
Ale skor si myslim, ze by sa mohol oznacit za bezcitneho, kebyze ho ona milo oslovi, prihovori sa mu a on by ju odpalkoval.
Na zaklade neprijatej ziadosti o priatelstvo sa to povedat neda.
Zakladatelka by sa z toho nemala hned zosypat, svet sa nezrutil.

daniela2

tuším vo fyzike sme sa učili. Že parašutista sa nepohybuje vzhľadom na svoj padák, ale sa pohybuje vzhľadom na zem. Tak treba ponímať aj to posudzovanie.
Nepaušalizovať.
Cítim spokojnosť so svojím životom napriek tomu, že nežijem vo vzťahu. Príležitostný nezáväzný sex nevymysleli pre mňa. Inak si užívam slobodu emocionálnej nezávislosti od čohokoľvek, čo by mi mohlo ublížiť. Nie som feministka a nemám ťažké srdce na mužov. Ak mi niekto ublížil, nebolo to úmyselné, život to tak priniesol.

Sloniecko

daniela2
a to na zaklade toho, ze neprijal ziadost je podla teba vnutri prazdny a nema nic hodnotne? Wow, ty mas velmi silny dar jasnozrivnosti.
Ja som za roky, co som na fb (asi tak 7-8) neprijal minimalne desiatky ziadosti. Casto ma ziadali o priatelstvo ludia, ktori mali namiesto profilovky nic nehovoriace obrazky a meno ako z romanu.. takych, kde neviem, o koho sa jedna, automaticky ignorujem.. aj ja som potom asi prazdny clovek. Su ludia, ktori prijimaju len ziadosti od ludi, ktorych naozaj dobre poznaju.. v dnesnom svete opatrnosti nikdy nie je dost.
Dokonca sa mi stalo aj to, ze som prijal ziadost od cloveka, ktoreho som roky poznal- meno aj fotka sedeli a nakoniec vysvitlo, ze to bol fake profil, nejaky trapny adolescent sa nudil.
Zakladatelka- da sa vobec podla tvojho profilu zistit, ze si to ty? Kolko prebehlo casu od poslania ziadosti? Mozno len si to nevsimol, alebo nebol online, nemal cas... je milion moznosti. Nehadz hned uterak do ringu, toto este nic neznamena.

Defcon

Daniela, si rychla pri posudzovani ludi..... chalan odignoroval jednu ziadost na fb o priatelstvo a podla teba je bezcenny a uplne prazdny..... dost zvlastne a rychle hodnotenie svedciace o tom, ze ty sama mas problem

petrcerny

Koľko máš rokov? Podľa mňa si fajn baba. Pristúpila si k záležitosti nevtieravým a jemným spôsobom, nech Ti to už povedala intuícia, alebo čokoľvek. To, že on neprijal, je už o ňom, a nerieš.

daniela2

Intuície sú veľmi dôležité a treba ich poslúchať, lebo ťa chránia pred zranením. Táto fb záležitosť bola ventil, ktorým si mala vypustiť emócie. Keby si ich nevypustila, bolo by to horšie, takto máš jasné, že ten chalan je iba pekný obal, ale vnútri totálne prázdno a nič hodnotné.