Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Intuícia

Príspevok v téme: Intuícia
vewa

Pekny večer všetkym prajem...Ma niekto skusenosť s intuiciou resp. vnutornym hlasom ktory "kričal" že musite niečo urobiť? Poviem Vam moju skusenosť..Už dlhšie sa mi pači jeden chlapec..Jedno rano som sa zobudila a pocitila silne nutkanie vo vnutri že ho musim nejak skontaktovať..Nechcela som to spraviť ale ten vnutorny hlas mi nedal pokoj..Tak som ho požiadala na fb o priatelstvo...Neprijal...Som ešte viac sklamana ako som bola predtym ked som mala aku taku nadej...Teraz nemam už žiadnu lebo tym mi dal najavo že čisty ignor...Prečo som potom mala taku silnu intuiciu ked mi to ešte viac ubližilo?Rozumie sa niekto takym veciam?dakujem

vewa

pyramida- tak čo sa tyka konkrétnych osob nemusi sa to splniť vždy...a dolezite je ako si tomu nastavená vo vnutri...vedome otom snivas ale podvedomie zohrava vyššiu ulohu ...proste podvedome vieš že ho nemáš a to vytvára pocit nedostatku.....mam kamaratku a ona ziskala svojho teda toho koho chcela po troch rokoch....asi sa nato vykašľať...

pyramida

Vewa
tvrdis ze ked na nieco myslim a tuzim po tom tak to dostanem?
Aha a kde je muz ktoreho si predstavujem a tuzim mat za partnera? Kde je moj vyvoleny? Preco moje pokusy o vztah dopadnu stale rovnako neuspesne?
Nejako to nefunguje aby som si pritiahla to co chcem..

vestica lubomira

Ahoj

Pozeráš sa na to jednostranne. Intuícia nie je vždy len ružová. Treba ju brať neutrálne a často krát nám poukazuje určité medzníky. Alebo varovný signál. Napríklad mňa varuje aby som si dala na niečo alebo niekoho pozor. Ak to poslúchnem tak všetko v konečnom dôsledku dobre dopadne. Nie vždy to dáva na začiatku zmysel. Možno si mala dostať odpoveď od neho a tú si dostala. Je čas ísť ďalej. Alebo mu máš pomôcť. V tedy pociťujeme také silné nutkanie. Čím viac ju budeš používať tým viac zistíš načo ťa upozorňuje. Ak to tak cítiš tak to urob aj keď máš pocit, že je divné. Čím viac dáš na svoje pocity, tým silnejšia bude intuícia. Ale to, že máš odvahu vnímať a počúvať svoje pocity je dobré znamenie, lebo pocity sú hnací motor pre splnenie svojich snov. Tu je moja stránka : vesticalubomira.wixsite.com

orol1

in blossom, viem presne o com pises, ja to mam rovnako. castokrat nepocuvam vnutorny hlas, ktory mi jasne hovori a akoby just spravim inak a vzdy velmi zle, az tragicky. tie rozhodnutia stale lutujem, lebo ked islo o vela, tak prave vtedy som sa tak hlupo rozhodovala akoby sama proti sebe.

neverim

Going ty si poznáš niekoho, kto má tretie oko otvorené ? Ja (a určite aj ostatní na tomto fóre) by som veľmi chcel vidieť niekoho, kto má nejaké nadprirodzené schopnosti.

in blossom

ja mam pocit, ze intuicia je trochu nieco ine ako tento hlas. ja sa snazim uz na tu moju intuiciu davat a aj na ten hlas, ale to je nieco ine, mam pocit, ze to je z ineho zdroja. intuicia je akoby moj vlastny system, nejaky dalsi rozmer v cloveku, ktory tam cely cas je, len drieme a ten hlas je odniekial "zvonku". niekolkokrat v zlomovych okamihoch mojho zivota som zretelne pocula ten hlas a ked som ho posluchla, dopadlo to pre mna dobre, ked nie (niekedy z principu, z mojej hlupej tvrdohlavosti), tak ta situacia dopadla pre mna zle. raz len tak mierne zle, lebo som si isla sadnut vzadu z pravej strany auta a cestou "krical" ten hlas, aby som si isla hned sadnut na lavo a moja prva instinktivna reakcia, hned som zacala prechadzat na druhu stranu. zrazu ale som si hovorila v duchu, ze ale kde je tu moja slobodna vola, idem pekne naspat kde som chcela. hned na prvej krizovatke sme nedostali prednost a narazilo do prava auto. nic sa mi nestalo, len ma to oplieskalo riadne. a aj tak som sa nepoucila, este dvakrat som pocula ten hlas a obidvakrat som si spravila po svojom a dopadlo to zle. ale raz som ho posluchla a pomohol mi spravit tazku skusku, na ktoru som sa nebola schopna regulerne naucit skrz chorobu a vela od toho zaviselo. cely cas som si hovorila, ktoru temu si potrebujem vytiahnut, lebo tu som sa jedinu naucila perfektne, ine nevydalo a na skuske som tahala papierik, uz som jeden brala do ruky, ked ten hlas mi krical, ze mam zobrat taky druhy, tak som henten este neotvoreny vratila (pozerali na mna, ze co robim) a zdvihla ten co chcel ten hlas. a tam bola moja jedina tema z 35 ktoru som chcela. a napriek tomu som sa nepoucila, lebo to bolo este pred tymi dalsimi blbymi rozhodnutiami, ktore boli zavaznejsieho charakteru a ktovie, ako by sa boli iste veci vyvijali, keby som si nechcela dokazovat, ze ja mam vlastnu slobodnu volu a ja viem lepsie, co je pre mna dobre :D

herb

bohatier, moze to byt aj uplna nahoda. ked chcem, ku vsetkemu najdem nejaku suvislost a storku. zaujimave, ze ked si v knihkupectve otvorim knihu a zacitam sa, vzdy tam uvidim akoby odpoved na moje myslienky.
vewa, no mala si taku dobru naladu a chut, tak si to spravila. ze to nevyslo, nevadi. bud sa z toho poucis alebo kludne mozes snivat dalej. to je risk. aj ja to obcas robim. niekedy to vyjde, niekedy nie. nemozme vediet, aku naladu ma a co robi ten druhy.

GOING

Bohatier,
v Tibete to robia vyvoleným duchovným. Neviem akú má veľkosť prerazená štrbina. Zaujíma ma to.
V civilizácii má človek problém odfiltrovať informácie prijaté prostredníctvom mimozmyslového vnímania / intuície napr. už pri
80% - tnom otvorení tretieho oka. Je to zaťažujúce. Taký človek musí vedieť pracovať s takým prívalom aj nepotrebných informácii. Hlavne cez deň keď je u ľudí veľký tok myšlienok. V noci je to v pohode keď mesto spí, myšlienky neprúdia.

Preto duchovní s mechanickým spriechodnením/prerazením tretieho oka, žijú na odľahlých miestach.

Lollka

Ked som treti krat po sebe nasla stvorlistok dostala som intuiciu ze si mam podat sportku. Tak som podala a nic. Odvtedy tej potvore neverim.

Bohatier

Zaujimava tema :))

vewa, podla mna to mohla byt kludne aj intuicia lebo uz sa nemohla pozerat nato ako sa trapis kvoli niekomu kto o tebe mozno ani nevie "ze existujes" (troska ironie bez umyslov). Kludne to mohlo byt aj nieco ine ako hlas srdca podvedomie ci nieco za hmotou (ak take nieco existuje) alebo aj mohla nastat nejaka zmena v tvojom tele (lebo u zien je vela hormonalnych zmien behom mesiaca a dost ich to ovplivnuje).

Napr. moj zazitok s intuiciou.
Ja osobne nejak na svoju intiuciu nedavam (a skor sa na vsetko pozeram pozitivne) ale mam pocit ze mava ta potvora pravdu. :)) Napr. som isiel do prudkej zakruty a rozum mi hovoril ze to zvladnes! Lenze moja intuicia videla dalej a uz pred tou zakrutou mi davala najavo ze tam nieco neni v poriadku a potom si uz len pamtam ako som dostal take hodiny ze som to rozchadzal pol roka. :)) Zaujimave je ze zakrut bolo vela ale ten pocit bol len pri tejto. :)) Fakt zaujimave ze ma napadlo prave toto ale presne si pamatam ten pocit pred ze tam bol.

GOING, kde si mozem dat prerazit tu kost (v oblasti korena nosa) aby sa mi zvatsil vykon o 100%?:P Inak trosku samnaske podla mna lebo si neviem predstavit ako by mohla taka mala bariera z kosti blokovat nieco take co pravdepodobne prejde cez vsetku hmotu. GOING dufam ze chapes ze je to pisane bez umyslov. :)) Ked si inak predstavim elementarne castice ktore sa v nas pohybuju v rychlosti sa bliziacej rychlosti svetla (ze by ich pohyb prave vytvaral vdaka poliam ktore generuju tu istu iluziu pevnosti hmoty? A tieto polia by mohli nieco take narusat? Inak tie castice mozu kludne prezivat cas uplne inak ako nase vedomie "tu" a kludne moze byt ta intuicia nieco ako cesta v case ktoru dokazeme takto vnimat vdaka nejakej "anomalii" a takto sa nam nieco predcasne premietne ako isty pocit pred tou udalostou/stretom lebo nase vedome "ja" z buducnosti si uz na ten zazitok vytvorilo isty nazor). :)))