Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Intuícia

Príspevok v téme: Intuícia
vewa

Pekny večer všetkym prajem...Ma niekto skusenosť s intuiciou resp. vnutornym hlasom ktory "kričal" že musite niečo urobiť? Poviem Vam moju skusenosť..Už dlhšie sa mi pači jeden chlapec..Jedno rano som sa zobudila a pocitila silne nutkanie vo vnutri že ho musim nejak skontaktovať..Nechcela som to spraviť ale ten vnutorny hlas mi nedal pokoj..Tak som ho požiadala na fb o priatelstvo...Neprijal...Som ešte viac sklamana ako som bola predtym ked som mala aku taku nadej...Teraz nemam už žiadnu lebo tym mi dal najavo že čisty ignor...Prečo som potom mala taku silnu intuiciu ked mi to ešte viac ubližilo?Rozumie sa niekto takym veciam?dakujem

vewa

vnuknutie-no to je zakon pritažlivosti že na niečo mysliš a može sa to objaviť v tvojom živote... ale ja som pisala o niečom inom hoci to možno na jednej strane spolu suvisi...

vnuknutie

Intuicia alebo vnutorny hlas
je tu nato aby nam pomohol najst to co hladame alebo vyhybat sa tomu co nechceme.
Mam s tym velku skusenost. Pride to samo odseba, z nenazdania, z minutu na minutu.
Napr. myslim na niekoho ze uz dlho som toho cloveka nevidela a na duhy den ho stretnem, myslim na niekoho ze ci uz.ma dieta alebo je zadany/a a dozviem sa to o niekolko dni, myslim na nieco co poreebujem kupit najcastejsie nejake oblecenie a z nicoho nic o par dni mam nutkanie ist prave do toho ci onoho obchodu a tam to najdem presne tak ako chcem aby to vyzeralo, napr. Den ked padli dvojicky sa mi v noci snivalo ze sa uz neviem s kym rozpravala na ulici a nad nami sa objavilo lietadlo a my sa nan divali ... nahoda? Rano len tak som rozmyslala ze co sa mi snivalo a poobede sa dozviem ze do dvojiciek narazili lietadla.. Alebo idem po ulici, myslou si.len tak na niekoho z nicoho nic spomeniem a zrazu ho vidim kracat ulicou ci stretnem v obchode.
Alebo len tak nad niecim premyslam ze s tym niecim by sa mohlo nieco robit napr. s ihriskom, s budovou, s tym ci onym a neskor sa dozviem ze sa nieco z toho deje.
Tak co je to ak nie intuicia?

GOING

Intuícia / šiesty zmysel / mimozmyslové vnímanie môže byť u každého rozvinuté/dané v rozsahu 0-100%. Hovorí sa o 0-100% otvorení tretieho oka. Preto ho má každý rozvinuté v tomto rozsahu.
Existuje aj mechanické prerážanie kosti v oblasti koreňa nosa za účelom jeho zvýšenia skoro na 100%.

Ide o bezreceptorové vnímanie teda iné ako je vnímanie piatimi zmyslami.

Fullhd

Intuicia je predvidanie,odhadovanie buducnosti.Zial nikto nevie ako je mozne ze taketo nieco par ludi na svete vie.Touto schopnostou je obdarenych par jedincov(Vedci,burziani,investori na burze,superbohati ludia,sportovci).Ty pises uplne o niecom inom.Asi o strachu.

vewa

Možno som použila nespravne slovo "intuicia" ale moj vnutorny hlas,podvedomie alebo neviem čo to bolo proste vo mne vnutri kričalo že to mam spraviť...Nikdy by som si nepomyslela že to spravim prišlo to tak nahle...A hoci si vždy vravim že ano zmierim sa stym,nevadi mi to tak vždy akosi vo mne dnu mi niečo vravi že to nieje stratene...Asi som blazon..Ale toho chlapca už chcem vyše dvoch rokov....som divna viem..ale nikdy som tak nikoho nechcela...

Omen

Vewa, nič si z toho nerob, čo nie je dnes, môže byť zajtra... Mimochodom chlapcov behá po svete... Si mladučká, na všetko máš čas, kopec času... : )
A nie, nebola to intuícia, ako som ti už napísala. Bola to silná túžba, prianie, ktorým si nedokázala odolať. Ak by si ho však nepožiadala o priateľstvo, potom by ťa štvalo to, že si to nespravila. Tak to máš zajedno. Neboj, zmieriš sa s tým a aj s oveľa vážnejšími vecami, ktoré ťa na tvojej ceste životom stretnú. : )

GOING

myslím si, že ti to ublížilo preto lebo si mladá a tvoje ego je ešte veľké .
Bolo by dobre si niekedy všímať a ponížiť vlastnú dôležitosť .
( a nie len v tomto prípade )

To nebola intuícia čoho si konala. Podvedomie mohlo byť v rozpore s tým čo si chcela ty ale aj nemuselo.

Pokiaľ by si mala cca. viac ako 35, je dobre sa zbaviť ideálov aj očakávaní. Mladý človek ešte potrebuje tieto spomenuté motivátori.

Vewa

No tak pre upresnenie tu žiadosť som poslala pred vyše mesiacom...takže je mi jasné že ak doteraz neprijal tak neprijme...proste ignor...len doteraz ma to trochu trapi nejak sa stym neviem zmieriť...ale nejak musim

PICNIK

vewa
čo s nami nekomunikuješ. Potrebujeme aj tvoju reakciu-spätnú väzbu na naše príspevky k tvojmu problému.
Nie sme tu všetci jasnovidci.

Omen

Milá Vewa, intuícia NIE je "vnútorný hlas, ktorý kričí".
Je to náhle a inštinktívne pochopenie a poznanie AŽ na samú PODSTATU človeka, pravdy, situácie...
Pozri, urobila si, čo si chcela, tak teraz nesmieš byť naštvaná na seba, chlapca. Dopraj tomu čas a uvidíš, čo sa bude diať. Možno si si len zamenila pojmy za dojmy a možno je to celé inak, možno...
Mne intuícia hovorí, že ty nie si ešte dospelá alebo sa mýlim? : )