Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Intuícia

Príspevok v téme: Intuícia
vewa

Pekny večer všetkym prajem...Ma niekto skusenosť s intuiciou resp. vnutornym hlasom ktory "kričal" že musite niečo urobiť? Poviem Vam moju skusenosť..Už dlhšie sa mi pači jeden chlapec..Jedno rano som sa zobudila a pocitila silne nutkanie vo vnutri že ho musim nejak skontaktovať..Nechcela som to spraviť ale ten vnutorny hlas mi nedal pokoj..Tak som ho požiadala na fb o priatelstvo...Neprijal...Som ešte viac sklamana ako som bola predtym ked som mala aku taku nadej...Teraz nemam už žiadnu lebo tym mi dal najavo že čisty ignor...Prečo som potom mala taku silnu intuiciu ked mi to ešte viac ubližilo?Rozumie sa niekto takym veciam?dakujem

herb

Bohatier, ano, mozog sa vyuziva iba zcasti, iba par percent, aj mna vzdy zaujimalo, ze preco. je za tym vyvoj. bolo by zaujimave vediet, ako bude vyzerat ludstvo, zem, ked sa zacne vyuzivat viac..to bude trvat tisice rokov.

Bohatier

in blossom, dost zaujimave ako si to opisala a to doslova! Mne sa to tiez stalo len par krat v zivote ked tam nastal tento silny pocit (ale nebol tam ziaden hlas). Ci si ten hlas myslela ako nieco co nevies pomenovat? Ci doslova hlas cloveka? Co povies inak nato co tu spominal GOING (ze by strasne chcel)? Niekto to ma nechcene (teda ak je nieco take mozne). Ja kebyze nieco take mam (a sa z toho nezblaznim) tak by som to asi najskor preskumal ale potom by som sa pokusil najst niekoho kto by ma toho vedel rychlo zbavit (ci uz by to bol chirurg by mi bolo uplne jedno :D). Kludne to ale moze byt aj nejaka vada tvojej alebo mojej mysle ktora toto vsetko vykonstruovala alebo sposobuje :D alebo len rada pises o veciach ktore si niekde tiez citala tak ako ja. :P Proste na veci sa treba pozriet vzdy z velkeho poctu uhlov a obcas vdaka tomu ziskame trosku ostrejsi pohlad aj ked ostrost nebude nikdy dokonala. ;) Myslim si ze mi urcite rozumies :P a ak predsa len nie tak to nechaj tak. :))) P.S. by ma dost zaujimalo ze aku anomaliu maju vo svojej mysli ludia ktori vymyslaju tieto novodobe teorie napr. o cestovani mimo tela atd. :P

Bohatier

herb, kludne to vsetko mohla byt aj ta nahoda ako pises alebo len nahodny vyplod mojej mysle. V podstate to nevylucujem. Len zaujimave je ze tento stav mojej mysle sa mi stal len par krat v zivote a nato sa vzdy prihodilo nieco zvlastne. Napr. som tu uz par krat nemusel byt. Veda tusim hovori ze nas mozog pracuje na cca 90-100 % a vedoma cast z toho pouziva doslova len par percent. Takze by ma dost zaujimalo ze co robi ta nedevoma cast (akoze chapem ze musi riadit nase zivotne precesy) ale ten kto videl serial "Bol raz jeden zivot" tak si urcite vsimol ze sa v tom mozgu riadne flakaju a to s vylozenymi nohami na stoloch. :D A potom tu z toho vznikaju rozne chaoticke situacie.:))) Este napada bitka vedomie/podvedomie a ako som vyssie pisal podvedomie moze spracovavat obrovske mnozstvo vnemov o ktorych nasa vedoma cas nema vobedz tusenie ze sa napr. okolo nas nieco zle deje ale podvedoma ich uz nejaku dobu spracovava.:)

in blossom

orol, pod toto sa podpisujem "...a vzdy velmi zle, az tragicky. tie rozhodnutia stale lutujem, lebo ked islo o vela, tak prave vtedy som sa tak hlupo rozhodovala akoby sama proti sebe." neviem preco som to takmer vzdy spravila naopak, lebo ma akoby iritovalo, ze kde je moja slobodna vola? cim viac ten hlas "krical" tym viac som potrebovala spravit opak. a tie veci tiez dodnes lutujem, ale tak, zivot sance nevracia

Katty32

To že sa ti páči, neznamená, že sa aj ty jemu páčiš. Ak ti nepotvrdil priateľstvo, možno nechce a možno nie je tak často na sociálnych sieťach ako ty. Ešte počkaj pár dní a uvidíš, či ťa potvrdí, napíše ti prvý.

akinom007

Posledný rok mam extremnu ituiciu na situacie v zivote, v podstate som to zacala velmi vyuzivat a riadit sa prevazne nou. Ked niekam mam ist a neviem sa rozhodnut ci to je bezpecne a ci vlastne chcem alebo nechce ist tak to neham na poslednu chvilu na vnutory hlas intuiciu, a vacsinou je potom vsetko ok.