detsky bicykel

zaricitka

pre 5 rocne dieta by som velmi na znacku nepozeral za rok mozno 2 mu bude maly a ty ho za taku cenu ako ho kupis nepredas mozno za tretinovu, kukni decatlon alebo sportisimo. do znaciek ako ctm alebo specialized by som nesiel je to zbytocne drahy bicykel

zuzimulka

znacka je podla mna jedno aka bude, lebo aj tak z neho rychlo vyrastie. zas neviem kolko do prveho bicykla by som osobne teda neinvestovala

sonicka_s

@Defcon presne tak, pre dieťa je klasický detsky bicykel ťažký, ale to málokoho napadne pred kúpou. My sme kúpili tento www.cyklospeciality.sk je veľmi ľahký, krásny, malému sa veľmi páči a je hodne odolný.

Defcon

Dnesne bicykle maju nastavovatelne sedadla ? To ako predvlanajsie modely nemali tuto vymozenost ? Co si pamätam, tak aj bicykle vyrabane v socializme mali nastavovanie vysky sedadla.
Pre male dieta treba pozerat lahky bicykel a s protislapacou brzdou. Znie to blbo a nelogicky kupovat taky, ked druhy bicykel bude s volnobezkou, ale treba si uvedomit, ze male dieta nema v rukach tolku silu. Preto vidame male deti brzdit vystrkovanim noziciek a zapieranim ich do zeme.

Kloda

prečo by nevyužil? Čo sledujem okolo seba, deti sa často vozia na bicykli. Tie dnešne bicykle maju nastavitelne sedadla, takže aj ked povyrastie, je to riešitelne