chcem svojmu dietatu na Vianoce kupit bicykel. Na veľkost sa pytat nebudem, pretože každe dieta je inak velke a inak šikovné. SKor ma zaujima značka. Je to pre 5 ročné dieta, tak prosím o vaše nazory. Ďakujem
detsky bicykel
to ani nepoznam tieto znacky, co tu spominate, ked mam pravdu povedat. asi som v tomto este stara skola.
Ano, možno niekomu na značke nezáleží, ja tiež nekupujem všetko značkové, ale pokiaľ ide o bezpečnosť detí, tak tam nešetrím a radšej si priplatím, ale viem, že kúpim kvalitu. Čo sa týka bicykla, tak nedám dopustiť na Rascal. Je ľahký a malý sa na ňom veľmi rýchlo naučil bicyklovať.
Ja som sa na vlastnej koži presvedčila, že pri výbere bicykla sa oplatí vsadiť na kvalitu. Najskôr sme išli len po vzhľade, aby sa malému páčil a tak sme aj dopadli. Malému bol ťažký, nevedel poriadne pedalovať a to nehovorím o labilnosti. Nechcel sa na ňom voziť, tak sme museli kúpiť nový. Tiež sme kúpili na cyklospecialitách bicykel Woom a je perfektný. Hliníková konštrukcia, čiže mega ľahký a popritom stabilný. Malý ho zbožňuje. Určite odporúčam značku Woom.
Kúpil by som veľkosť 16 a určite odľahčený bicykel. Dobré značky sú Woom, Rascal, Early Rider. Pozrite na cyklospeciality, alebo kamenná predajňa na Račianskej v Bratislave
Ja zastávam názor, že za kvalitu treba proste priplatiť. A to potom súvisí aj s bezpečnosťou. My sme hľadali vhodné bicykle pre deti cca pol roka. Hľadala som rôzne články a diskusie a bavila sa s mamičkami a rozhodla sa pre značky Woom a Rascal. Nakúpili sme na cyklospecialitách, kde som si predtým prečítala veľa užitočných článkov. Bicykle máme už 2.rok a sme veľmi spokojní.
Za seba môžem odporučiť značky wom a rascal. Sú to síce drahšie bicykle, ale veľmi kvalitné a super ľahké. Veľmi dobre sa potom predávajú aj z druhej ruky, pretože dlho vydržia v dobrom stave.
Tiež sme kupovali v decathlone, myslím že pre dieťa netreba prehánať so značkamy. Je to len na pár rokov
inak to ma tiez napadlo, my sme tam tiez malej kupovali bicykel a mozem povedat, ze super. pekny dobry a este aj za dobre peniaze
Pozrela by som napríklad v decathlone, tam majú dobré športové veci a aj cenovo prijateľné.
Popozerala by som bazos ci nenájdeš niečo, nový sa neoplatí, bicykle šli veľmi hore ako začala korona