Na co minut 30.000

Príspevok v téme: Na co minut 30.000
Sporko35

Z kazdej vyplaty som si odkladal, co som nespotreboval a teraz pozeram po rokoch, ze tam mam vyse 30.000 eur. Ja mam kde byvat aj dobre auto, na taketo veci nepotrebujem.
Poradte na co by ste ich minuli vy? Dajte mi prosim nejaku inspiraciu. Je mi luto, aby to malo hnit na ucte a navyse ma stve, ze ked tam pre nieco idem, tak ma otravuje bankova uradnicka, ze ci to nechcem zhodnotit (7% na 3 roky, totalna blbost tato ponuka...) a nuti mi zlatu kartu, no nech si s nou viete co...

Pag

Povedz si tak, že: ja sú milionár a kúp si kolotoč a potom sa na ňom sám budeš vyvážať, ale nech ti k nemu pribalia aj diaľkové ovládanie, lebo tiež sa nebudeš chcieť vyvážať 24 hodín. Ja už peniaze nikomu nedám, aj ja už by som chcel mať aspoň raz chrípku, poležať si, dať si mliečko s medom a sunárom, aby ma všetci obskakovali. Potom túžim. Leží bobrík leží chorý a tak dále.

ahjaj

austrália, nový zéland, vodopády, národné parky, modré hory... pláže... a to si naplánuj na našu zimu, pôjdeš sa na sydney pláž zohriať...
a v parku nakŕmiš papagáje...
Ďalej Európa: Nemecko: Schwarzwald: prameň Dunaja, potom ďalej na Bodensee, tamojšie ostrovy si pozrieť Lindau, Reichenau, Zeppelin múzeum a zaplať si aj výhliadkový let nad Bodensee.
Mali sme takúto dovolenku do Nemecka naplánovanú, len prišli zmeny v zamestnaní a odložili sme to na lepšie časy.... a je rozdiel ísť sám, alebo 4 členná rodina

Tomas12345

Rozdaj ich tým ktorí ich potrebuju. Je zbytocne priahnut po materialnych veciach, pretože vsetky materialne veci zaniknu, po smrti ty nebudú už k ničomu. Jediné čo má zmysel i po smrti je posmrtný život, a posmrtný život sa snaž získať tým že rozdáš svoje peniaze ostatným.

Marosko-n

Mal by si investovať do svojho zdravia ! Niečo dať Bohu na morálnu podporu mládeže. Zo skúsenosti je najlepšia investícia do pôdy. Treba si pozrieť proroctvá ktoré sa vyplňajú. Do zdravia je najlepšia investícia denne piť GGW liečivú vodu aby si si zabezpečil rezervnú imunitu na náhodné choroby. Máme to vyskúšané. Ďalej by si mal investovať do lietajuceho auta a lietajuceho taniera, ktorý nahradí vrtuľníky.Projektuje sa na severnom Slovensku. Ale dobrá rada najprv Bohu a potom zdravie.Aj Hitler si dal proti komunizmu posvätiť zbrane, keby nebol megaloman tak mohol dodnes vládnuť EU. Zdravie nadovšetko !!!

Sollik

Pilcuk lenze ty by si sa hanbil keby ta zena ide pobozkat. Odtiahol by si sa aj keby mas miliardy.
A nechapem preco chces zenu ked mas na ne taky nazor aky mas

dalsi

najdi si zenu, a bude po probleme :D

kupil by som chatu, asi pri sirave, a ponukol rodine na dovolenky, za par e, na zveladovacie ucely

alebo by som pocuvol bankarku,, najhorsie je, ked ti tam len sedia, ako vsetko zdrazieva, peniaze stracaju hodnotu. Dnes si za ne kupis ovela menej, nez pred 5 rokmi.