Na co minut 30.000

Príspevok v téme: Na co minut 30.000
Sporko35

Z kazdej vyplaty som si odkladal, co som nespotreboval a teraz pozeram po rokoch, ze tam mam vyse 30.000 eur. Ja mam kde byvat aj dobre auto, na taketo veci nepotrebujem.
Poradte na co by ste ich minuli vy? Dajte mi prosim nejaku inspiraciu. Je mi luto, aby to malo hnit na ucte a navyse ma stve, ze ked tam pre nieco idem, tak ma otravuje bankova uradnicka, ze ci to nechcem zhodnotit (7% na 3 roky, totalna blbost tato ponuka...) a nuti mi zlatu kartu, no nech si s nou viete co...

Kontrol0r_mobil

fuuha - pravda výlety sú to naj :) ale 30000 ti na ne netreba. Ja drancam účet do mínusu a doma cez víkend som len keď som chorý :)

Pag

Od chvíle, keď sa mladí zoberú, tak od tej chvíle už myslia na rozvod, vyhrážajú sa rozvodom a končí to rozvodom. Ale na strane druhej deti z rozvedených párov majú to šťastie, že majú obidvoch rodičov a zvyčajne aj lepšie počujú.

Pag

Kúp si babettu, vieš koľko radosti, ale skôr starosti ti taká babetta navodí? Aj výfuk ti odpadne, brzdy ti prestanú fungovať, budeš nútený brzdiť nohou a podrážkou, naučíš sa nahriaty výfuk nasadzovať ponožkami, ktoré sa naučíš nosiť pri sebe vo vrecku. Ja si na Vianoce odvtedy želám už len ponožky, Poprosím tri páry, netreba zabaliť a môžem zaplatiť kartou? Bude treba aj pin kód? Ok, ten viete, však všetkým som im ho prezradil, keď si z nej nakupovali kadečo možné, ale kým tak činili, dobre som sa pobavil s ich ženami. Radšej sa tam dlhšie neukážem po tomto príspevku:-) Hackeri, thank you, aj dvacka pomôže teraz pred Vianocami, pokojne sa do môjho účtu nabúrajte aj viackrát - ha, ha.

cloo

Pošli ich mne. Ja budem vedieť, čo s nimi spraviť. Konečne sa do mňa zaľúbi nejaká žena, zažijem prvý bozk, vzťah, teda to, čo ostatní muži s peniazmi na účte...

fuuha

Ja keby že mam niečo odložene,vlastne byvanie, auto , bicykel a zasoby zdravých potravín :D tak ich využijem na splnenie svojich snov :)

1.som milovnička zvierat, takže niečo by som venovala mačičkam a potom spravila tzv.mačací raj tým mojim mickam, na zahradke by mali domček, voileru aby mali výbeh aj vonku, mač.stromy atd...nakupila by som im kvalitne krmivo..
2. cestovanie, alebo aspoň 1x do mesiaca ist niekam na výlet, len tak, či už na jeden, dva abo tri dni..
3. vždy by som niekomu spravila radost
4. Kupila by som chatu, hoc len taku malu niekde v tichej a krasnej lokalite, okolo nej by som si posadila plno kvetov, jazierko, altanok..ach ..

A teraz je čas vratit sa do reality :D v každom prípade sú výlety s foťákom tým najlepším investovaním, pretože spomienky a fotky, tie nám ostanú ...

Bohati zazobanci

Zas tak vela to neni, pises akoby si mal milion. Za chvilu sa ti minu ani nebudes vediet ako. Teraz zober stovku a vytri si ňou zadok. To sa mi zda ako dobrý a užitočný nápad. Potom zober dvetisíc a daruj ich Pilčukovi- možno mu to zvyši sebavedomie aj ked pochybujem že nejake niekedy mal. Potom si poplat nejaké tie štetky ako to vy muži viete robiť, ... no toľko nápadov mám ako tie peniaze využiť že až.