Laska sex ci nic?

Príspevok v téme: Laska sex ci nic?
laylaa

Prosim o radu, co robit s muzom, s ktorym som sa zoznamila a neviem, ci mu ide o sex alebo chce vztah. Zoznamili sme sa na chate a tvrdil, ze nie naozaj nechce iba sex, ale priatelku a zistili sme, ze nas spaja nieco co je zaklad nasho zivota, tak povedal, ze ma urcite chce. Stretli sme sa a chatovali, no v chate mi nikdy neposlal srdiecko ci pusu ani na dobru noc, nenapisal ze mu chybam nic. Druhe stretko a po nom po troch dnoch pisal menej dalsie dva dni a dalsie tri dni sa uz neozval. Potom zrazu napisal a potvrdil, ze sme vo vztahu jasne, len mal strasne vela prace. Dva dni pisal malicko a potom tyzden nic a zrazu sa ozval a ze ano vztah, len zase mal toho vela.
Problem je, ze nielen ze je pre mna idealny v horoskope, ale este aj spolocne zaujmy mame, pohlad na svet, mame radi skoro vsetko to iste. Som na nervy na jednej strane hovori ze ma naozaj chce na strane druhej sa sprava akoby mu slo len o sex.
Po dvoch tyzdnoch, co sme sa spoznali sa zacal tvarit akoby videl, ze ja sa iba chcem stretavat a nechcem sex s nim, ze on chce zenu so vsetkym, ze je rok bez sexu a uz to nezvlada.
Ukoncit to, lebo tyzden sa neozvat je naozaj dokaz ze mu ide len o sex? Byt jeho kamaratkou na sex alebo uverit ze naozaj ma moze chciet a strapnovat sa a davat mu najavo, ze ja ho chcem?
Taktiez je cudny v tom ze skoro stale, ked piseme, zrazu prestane a precita ma az po hodine a niekedy odpise niekedy nie. Jeho spravanie je cudne. Tvrdi, ze vidi, ze ja ho nechcem a odmietam sex.
K tomu ma o par dni narodeniny a povedal, ze minuly rok mal ako darcek sex od jednej zeny, cim mi naznacuje, ze to ocakava odo mna? Mam jeho narodeniny ignorovat a ukoncit komunikaciu, mam do chatu mu len zazelat, mam sa stretnut a kupit darcek, mat s nim sex?
Som zmatena....

daniela2

možno som hnusná, ale kebyže som naňho naštvaná, tak mu aj zaklamem, že keď mi nepísal, cítila som sa osamelá, našťastie som sa zoznámila s niekým, s kým mi je veľmi fajn...a kto si na mňa našiel čas...

daniela2

"nech chapem, ze mal strasne vela prace, nemohol mi pisat vtedy. "
veď v pohode, teraz si zas ty mala problém nájsť si čas na niekoho, kto ho pre teba nemal. :-))
A vôbec s takým človekom strácať čas.

Tutanchamon_xD

Dievča, ty máš koľko rokov pre boha ? Však to je nad slnko jasné, že ťa chce na sex a na nič iné. Sama si písala, že je rok bez sexu a že mu to už lezie na mozog. Naozaj si tak naivne myslíš, že ťa ľúbi a chce s tebou plnohodnotný vzťah ? Chce ťa možno ako len kamarátku s výhodami.

Neozýva sa ti možno preto lebo takto namotáva aj iné dievčatá alebo má nejaké svoje ktorej sa venuje a chcel by zasunúť aj do inej ako len do svojej frajerky alebo je to jednoducho typ, ktorý rád spáva s viacerými babami naraz a preto ťahá za viaceré konce.

SofiaElla

Prečítala som si názov tvojho príspevku, potom tvoju ostatnú reakciu. Ako málo stačí dnes ku presvedčeniu o vzťahu, žasnem. V podstate nič medzi tým asi dôležité nebolo. Aj zmluvy, kde treba podvádzať sa tak dnes píšu. Niečo akože na začiatok a potom pro forma nakoniec. Amen

laylaa

Zase sa ozval. Nemohla som ho na jednom chate zablokovat, vyckavala som, kedy sa ozve a vcera som sa dockala. Napisal mi, ako sa mam, ze mu chybam a ze sa chce stretnut dnes. Ked som odmietla, vypisoval stale, preco preco nechcem sa s nim stretnut, ze sa chce stretnut a porozpravat sa so mnou a preco odmietam s nim sex, ze nech chapem, ze mal strasne vela prace, nemohol mi pisat vtedy. Nedala som sa a kazdou vetou som ho odfajcila a on ze tak teraz vidim, ze ty ma vazne nechces. A ked som mu napisala, nech si riesi problemy s penisom radsej s nejakymi mladymi sexy zenami na chate, zahlasil, ze nie on chce sex so mnou, lebo mna pozna... Tak mala som uz dost. No a potom prisla moja chvila, prestala som mu pisat ja a potom som ho blokla. Tak stastne a vesele...

ahjaj

laylaa

blahoželám k zdravému rozumu. :-))
Niekde som čítala tuším reportáž od muža, ako sa roky zoznamoval cez internet a nakoniec po tuším 6 rokoch našiel tú pravú. Že nejaké písanie si a tak, nič neznamená, a že ani telefonát nie, že čo znamená dačo, je dlhodobejší záujem a vytrvalosť. Že mal aj pár stretnutí, ale dali sa všetky rýchlo zbaliť a prestal mať o ne záujem. Jeho manželka sa nedala a preto ostala zaujímavá.
Ale o celom takomto zoznamovaní hovorí ako o veľkej náhode.

mirec411

layla, ty naozaj dokážeš ľudí pobaviť :D :D :D
Vôbec nič tu netreba rozoberať, pretože teraz ide naozaj len o celkom zábavnú humoresku v podaní "á la layla".
Ani 12ročné dievča by sa nevedelo tak naivne zamotať vo vlastnej inteligencii a hrdosti, ako ty.
Príspevok provokuje k písaniu, ale fakt by aj to písanie malo byť také zábavné, ako tvoj námet. Určite to tu budem sledovať :D

ahjaj

a to si zvedavá na nič dobré? Nepíš mu, blokni ho, a choď sa poobzerať po obchodoch a vianočných výkladoch. Určite máš niekoho, koho chceš potešiť, máš už pokúpené darčeky? Venuj sa ľuďom, ktorým na tebe viac záleží.

laylaa

nadherny den, ukazem svoju hrdost a dnes mu k narodeninam nezablahozelam a asi dam ako darcek, ze ho bloknem...
len ked ja som taka zvedava, ci mi ete napise a co, k vianociam ci niekedy este... chcem sa utvrdit v tom, ci je pako ci mi nenapise este, ze mu chybam hahaha