Trápi ma, že som nikdy nemal babu

Príspevok v téme: Trápi ma, že som nikdy nemal babu
internetanonym

Mám taký problém, neviem či veľký alebo malý... ale pre mňa určite veľký, pretože mi to už lezie na mozog a to nie je dobré...

Mám 25 rokov a nikdy som nemal frajerku, sex, nič... a strašne ma to trápi keď vidím ako sú všetci ostatní v nejakých vzťahoch a ja stále nič... normálne to berú ako normálku ako keby sa nič nedialo, mať sex, mať vzťah... ako ja to vôbec nechápem... každý za život vystrieda niekoľko sexuálnych partnerov a ja nič?????????
Aspoň s jednou by som sa chcel za tento sk*** vený život vyspať... čo mám preboha robiť aby nejaká žena chcela aj sexuálne a nie len kamarátsky? Mám už toho doslova plné zuby!! Som naštvaný a smutný zároveň... každá ktorú poznám mala už miinimálne dvoch frajerov... a príde mi to aj také nespravodlivé že keby som mal mať vzťah tak ja ako blbec bez predchádzajúcich skúseností by som tú babu nevedel nijak uspokojiť..

Na jednej strane... a na druhej si zas myslím, a toto pochádza z môjho hnevu, že žiadna, ktorá už mala frajerov si nezaslúži čistého chlapa a mám také myšlienky že nejakú zbalím a potom jej ublížim a urobím to tak viacerým aby som "vyrovnal" skóre... takéto šialené myšlienky už mám.. proste úplne mi hrabe z toho... je to proste nespravodlive že všetci ostatní si užívajú vzťahy a sex a ja v 25 rokoch bez frajerky, čo už pomaly ženiť by som sa mal ach jaj....

Mám svoje koníčky a prácu, ale proste cez všetku snahu to tá samota na človeka aj tak raz doľahne... ja už nemám nervy na to, aj nad samovraždou rozmýšľam poslednou dobou... čo mám do ri ti robiť aby ma nejaká chcela aj ako chlapa a nie len ako kamoša... nemám už na to nervy a najradšej by som všetkým babám vykričal do k sichtu čo si myslím... ale tým by som si to ešte len zhoršil a už by som pochoval aj poslednú nádej....

ako ste sa zoznámili so svojimi partnermi vy? čo ste robili? a koľko ste mali pred tým? aké boli dôvody vašich rozchodov? nech viem načo sa pripraviť keď sa budem rozvádzať s prvou frajerkou

Tutanchamon_xD

Ja sa nepodceňujem. Len vidím čo v mojom veku baby vyžadujú od chalanov a akých chalanov uprednostňujú. Jednoducho viem, že nemám čo babe ponúknuť a to je všetko. V tomto živote jednoducho pre mňa vzťah nie je určený. Nevadí a život ide predsa ďalej.

Nella9

Ani ja nemam svojmu frajerovi co ponuknut. Nie som ani pekna a mam zvlastnu povahu. Castejsie som smutna ako stastna. Nemam co ponuknut a vravela som mu to x krat a predsa z nejakeho dovodu so mnou je. Tak sa nepodcenuj tutanchamon

made in

daniela2, ja som taka ista, ze druhym poradit viem a sebe nie. niekomu pomoze aj forum ale ako vidis, niekomu nie. a mohli by sa pohnut z miesta, nech skusia.

daniela2

mám známych z radov psychológov. Rozširujú rady single. Znamená to, sú rozvedení, alebo v mileneckom vzťahu so ženatým chlapom, resp. som naďabila na takého psychológa, ktorý si na zoznamke hľadá ženu na erotické písanie, ale reálny vzťah nechce nadviazať, lebo práve dačo predýchava.
Takže psychológovia nie sú o nič lepší poradcovia ako tunajšie fórum. Aj to sú takí istí ľudia, ako ktokoľvek z nás. Iným rozdávajú rozumy že tak a hentak a pre seba ho nemajú.

made in

co tak zdravim. ake porozoberane? kazdy narieka, ako nikoho nema.
tak, ako to vy vidite ako chalani, rovnako sa citia aj baby.
existuju rozni koucovia, poradci, psychologovia, tak vrazte trochu penazi do tychto sluzieb, nech vas trochu nakopnu a nech vam povedia, co robite zle. napriklad uz pri pisani vyklopit, ze si nikoho nemal je chyba. nechajte si poradit.

Tutanchamon_xD

Ja viem, že mi idú roky a preto ako starnem, tak rok po roku stále menej chcem vzťah. Už ma v podstate omrzelo to všetko čo som si v hlave hovoril, že prečo je to takto a prečo o mňa žiadna nemá záujem a iné kecy. Jednoducho som to zobral tak, ako to je. A keď som si tak hocikedy aj povedal, že keď tak veľmi chcem vzťah, tak čo by som v tom vzťahu mohol žene ponúknuť ? A potom mi došlo, že ja žene nemám čo ponúknuť a to ma práve demotivovalo si hľadať nejakú na vzťah. Žena sa nenaje z chlapa preto, že je ako som už spomínal milý, prispôsobivý, dôverčivý atď.

Neviem prečo ale keď som si toto všetko uvedomil, tak mi je nejako ľahšie na srdci aj na duši. Možno preto som bol pred tým taký zo života unavený a chcelo sa mi aj zomrieť, pretože som si myslel o sebe niečo viacej a to ma možno hnevalo, že prečo práve ja nemám ženu, keď som takýto a mám toto a toto čo možno iní chlapi nemajú. Ja v podstate nemám nič čo by ženu zaujalo a čo by som jej mohol ponúknuť. Preto neverím, že by sa do mňa niekedy nejaká zamilovala. Jednoducho tak to je a som s tým už vyrovnaný.

Nella9

Tutanchamon presne toto aom si aj vravela. Ze nikdy nikdy nebudem chciet vztah. Aj tak bolo kym som sa nezamilovala. Ale skutocne zamilovala. A ked je clovek zamilovany tak vtedy jediné čo chce, je byt s tou osobou a snazit sa o nu.

Kontr0lor

Tutanchamon - no ide o to že človek ak preruší nejaký sociálny kontakt tak stráca sociálne zručnosti. Takže ak budeš chcieť si v budúcnosti začať znova s dievčatami už to bude ťažšie. ono to sa nedá tak celé aplikovať na všetkých ako píšeš. Veď každí sme iní a tak niektorá baba chce len úspešného podnikateľa a iná vášnivého cestovateľa. Chápeš.

No a vieš roky idú, ja tiež si nejak nehľadám babu ale stále spoznávam nových ľudí a medzi nimi aj dievčatá. Človek nikdy nevie, proste ak obmedzíš kontakt na 0 tak je 0 % šanca že by sa niečo mohlo stať.

Ale v tom máš pravdu, že netreba očakávať nič extra pretože potom budeš spokojný aj s menším úspechom ale ak si nabúchaš vysoké ciele nebudeš nikdy šťastný

Tutanchamon_xD

Kontr0lor ak ti mám pravdu povedať, tak prvýkrát v živote cítim, že sa to nejako nesnažím potláčať v sebe. Dokonca som prestal chodiť aj na Pokec, kde som chodil len preto, aby som si písal s nejakou babou a nemal pocit v sebe, že nemám žiadnu kamarátku. Už vôbec nepotrebujem a nemám nutkanie si písať s nejakou ženskou.

A čo by som robil keby že príde nejaká žena, ktorá by sa mi páčila a mala by o mňa záujem ? Ak ti mám pravdu povedať zanechal by som chladnú hlavu a vôbec si od toho nič nesľuboval. Keď vidím, že ženy nechávajú chlapov, ktorí sú oveľa úspešnejší vo všetkých smeroch ako ja, tak aký by potom mala nejaká dôvod ostávať so mnou aj 5-10 rokov ? Preto že by som bol pozorný ? milý ? ústretový ? prispôsobivý To asi nie no.