Trápi ma, že som nikdy nemal babu

Príspevok v téme: Trápi ma, že som nikdy nemal babu
internetanonym

Mám taký problém, neviem či veľký alebo malý... ale pre mňa určite veľký, pretože mi to už lezie na mozog a to nie je dobré...

Mám 25 rokov a nikdy som nemal frajerku, sex, nič... a strašne ma to trápi keď vidím ako sú všetci ostatní v nejakých vzťahoch a ja stále nič... normálne to berú ako normálku ako keby sa nič nedialo, mať sex, mať vzťah... ako ja to vôbec nechápem... každý za život vystrieda niekoľko sexuálnych partnerov a ja nič?????????
Aspoň s jednou by som sa chcel za tento sk*** vený život vyspať... čo mám preboha robiť aby nejaká žena chcela aj sexuálne a nie len kamarátsky? Mám už toho doslova plné zuby!! Som naštvaný a smutný zároveň... každá ktorú poznám mala už miinimálne dvoch frajerov... a príde mi to aj také nespravodlivé že keby som mal mať vzťah tak ja ako blbec bez predchádzajúcich skúseností by som tú babu nevedel nijak uspokojiť..

Na jednej strane... a na druhej si zas myslím, a toto pochádza z môjho hnevu, že žiadna, ktorá už mala frajerov si nezaslúži čistého chlapa a mám také myšlienky že nejakú zbalím a potom jej ublížim a urobím to tak viacerým aby som "vyrovnal" skóre... takéto šialené myšlienky už mám.. proste úplne mi hrabe z toho... je to proste nespravodlive že všetci ostatní si užívajú vzťahy a sex a ja v 25 rokoch bez frajerky, čo už pomaly ženiť by som sa mal ach jaj....

Mám svoje koníčky a prácu, ale proste cez všetku snahu to tá samota na človeka aj tak raz doľahne... ja už nemám nervy na to, aj nad samovraždou rozmýšľam poslednou dobou... čo mám do ri ti robiť aby ma nejaká chcela aj ako chlapa a nie len ako kamoša... nemám už na to nervy a najradšej by som všetkým babám vykričal do k sichtu čo si myslím... ale tým by som si to ešte len zhoršil a už by som pochoval aj poslednú nádej....

ako ste sa zoznámili so svojimi partnermi vy? čo ste robili? a koľko ste mali pred tým? aké boli dôvody vašich rozchodov? nech viem načo sa pripraviť keď sa budem rozvádzať s prvou frajerkou

Kontr0lor

Tutanchamon - Podľa mňa to len potláčaš, ľudia sa vo svojom jadre veľmi nemenia. A kedže ti to niekedy dosť vadilo tak vlastne ti to vadí v tvojom vnútri aj teraz len si to podľa mňa potlačil. Predstav si že by teraz prišla nejaká baba a chcela s tebou vzťah a bola by ti aj sympatická. Čo by si urobil?

Ja som na tom rovnako ako ty z dievčatami, ale stále sa snažím na sebe pracovať, venovať sa viac veciam ktoré ma bavia, viac cestovať, viac spoznávať ľudí. Nejako napredovať. Nesedieť doma ale byť v akcii. Len tak sa dá niečo docieliť.

Tutanchamon_xD

Zakladateľ ja som napríklad na tom podobne síce som mal nejaké baby, keď som bol pubertiak ale vždy to bolo len bozkávanie sa niekde na lavičke atď a tiež som nikdy nemal sex. Odmietol som ho viackrát, keď som mal 17 lebo som bol asi ešte "predposratý" a keď som ho chcel, tak už nebola možnosť. Hnevalo ma, že si neviem nájsť dievča a že nemám sex ešte asi do minulého roku. Tento rok to už vôbec neriešim.

Jednoducho som sa nato celé vykašlal už nehľadám ani dievča a už to neriešim v mojom osobnom živote ako predtým, že som si stále hovoril, že ten má babu a ten už mal sex a ja nič a stále dookola. Neriešim to už len z toho dôvodu, že som aj tak najkrajšie roky premrhal v podstate sám za počítačom, keď som bol na strednej a aj preto lebo keď som aj nejakej babe napísal, že nemám žiadne skúsenosti a že som nikdy nemal sex, tak boli z toho normálne v šoku, že ako taký citujem "sympatický a dobre vyzerajúci mladý muž" ešte nikdy nemal so žiadnou babou sex a nemal nikdy v podstate žiadny vzťah, ktorý by trval viac ako pár mesiacov.

Za pár mesiacov idem mať 25 rokov a už to zo mňa nejako opadlo. Vzťah už v podstate ani nechcem pretože čo by robila nejaká žena v mojom veku s takým chlapom ako som ja čo si nevedel ani nájsť nejakú ženu za celých 25 rokov na vzťah ? Nebudem zbytočne nejakej ničiť život tým, že vo vzťahoch neviem chodiť ako iní čo majú už nejaké skúsenosti a vedia čo vo vzťahu robiť a čo nie. Radšej si nájdem nejaký koníček, ktorý ma bude baviť a bude mi fajn aj samému. V podstate už teraz sa cítim už celkom dosť dlhý čas fajn :)

co_tak

made in:

Nie, nie som ziadny kontrolor :D

Hej je ich tu vela, len bohuzial vsetky su uz porozoberane, teda 99% z nich.

Kontr0lor

made in - nie ja som si to založil jak si mi to napísala
Tomas12345 - vzťahy nie sú výsledkom osudu ale snahy a sympatii ;)

made in

kontrolor, temy sa vzdy najdu, pokial su si ludia sympaticki a maju zaujmy, snad by si sa nebal tohto.
a stretol si sa s niekym z tinderu?

Tomas12345

Takto dopadnú ludia ktorých stastie je závisle od partnerskych vzťahov. Vidíš sám že pokial si clovek svoje stastie orientuje do partnerskych vzťahov tak sa len trápi.

Su ludia ktorým jednoducho nie je sudene si niekoho nájsť. Akože pokúsiť sa o to ešte môžeš, ale ak uvidíš že ani po rokoch snaženia neexistuje u teba žiaden progres tak ty asi jednoducho nie je súdene si niekoho nájsť.

Skús na sebe fyzicky zamakať, lepšie sa obliekat, a starat sa o sebe a uvidíš či ti to nejako nepomôže. Ak ty to nepomôže ani tak, tak jednoducho rezignuj na partnerske vztahy. Podstup operaciu na odstranenie semenníkov a nebude sa ty tvoriť už viac testosteron a nebudeš mať už ani žiadnu potrebu partnerskych vzťahov a budeš rád že sa kvôli tomuto už viac nebudeš musieť trápiť.

Tutanchamon_xD

Otvoril som túto debatu a len pre jedinú vec a to pre tú, že som hneď vedel, že sa spomenie, že to ja zakladám tému len s iným menom a veruže som dobre vedel, že ma v tejto debate aj spomenie niekto :D Ak si niekto nevšimol ja už témy nevytváram a len chodím pridávať sem tam nejaké komentáre ale však aspoň sa pobavím :D

Kontr0lor

made in - ja som ukecaný ale musí to byť téma kde som doma , inak mám taký blok a som ticho, a tak isto neviem nejak vymýšľať témy, ale to je všetko tým, že nemám sociálne zručnosti. Proste nemal som sa to kde naučiť, kedže som dlhé roky žil izolovane. Tu píšem veľa lebo mám čo povedať :)

tinder som skúšal, škoda že je to tiež také, že keď neplatíš nehráš :D

NeviemUz - ja mám pocit, že len tu sú také super baby čo by im to nevadilo :D
Ako podľa mňa vyzerám normálne, nohy mám silné lebo veľa športujem - bike, túry.
Len od pása hore je to horšie.

Acaaa

Trali ta to a preto to tu neustale pises. Nie si v stym vnutorne vyrovnany a nevies sa s tym zmierot ze si sam. Preto to pises takmer vsade. Mas aj ine moznosti, ked ta to tak trapi, ist psychologovi ten ta vypocuje, sice sa bude velmi premahat ale vypocuje ta a poradi ti aj ked jeho rady nevezmeš. Alebo so svojimi nazormi mozes ist do rozhlasu, ...