Trápi ma, že som nikdy nemal babu

Príspevok v téme: Trápi ma, že som nikdy nemal babu
internetanonym

Mám taký problém, neviem či veľký alebo malý... ale pre mňa určite veľký, pretože mi to už lezie na mozog a to nie je dobré...

Mám 25 rokov a nikdy som nemal frajerku, sex, nič... a strašne ma to trápi keď vidím ako sú všetci ostatní v nejakých vzťahoch a ja stále nič... normálne to berú ako normálku ako keby sa nič nedialo, mať sex, mať vzťah... ako ja to vôbec nechápem... každý za život vystrieda niekoľko sexuálnych partnerov a ja nič?????????
Aspoň s jednou by som sa chcel za tento sk*** vený život vyspať... čo mám preboha robiť aby nejaká žena chcela aj sexuálne a nie len kamarátsky? Mám už toho doslova plné zuby!! Som naštvaný a smutný zároveň... každá ktorú poznám mala už miinimálne dvoch frajerov... a príde mi to aj také nespravodlivé že keby som mal mať vzťah tak ja ako blbec bez predchádzajúcich skúseností by som tú babu nevedel nijak uspokojiť..

Na jednej strane... a na druhej si zas myslím, a toto pochádza z môjho hnevu, že žiadna, ktorá už mala frajerov si nezaslúži čistého chlapa a mám také myšlienky že nejakú zbalím a potom jej ublížim a urobím to tak viacerým aby som "vyrovnal" skóre... takéto šialené myšlienky už mám.. proste úplne mi hrabe z toho... je to proste nespravodlive že všetci ostatní si užívajú vzťahy a sex a ja v 25 rokoch bez frajerky, čo už pomaly ženiť by som sa mal ach jaj....

Mám svoje koníčky a prácu, ale proste cez všetku snahu to tá samota na človeka aj tak raz doľahne... ja už nemám nervy na to, aj nad samovraždou rozmýšľam poslednou dobou... čo mám do ri ti robiť aby ma nejaká chcela aj ako chlapa a nie len ako kamoša... nemám už na to nervy a najradšej by som všetkým babám vykričal do k sichtu čo si myslím... ale tým by som si to ešte len zhoršil a už by som pochoval aj poslednú nádej....

ako ste sa zoznámili so svojimi partnermi vy? čo ste robili? a koľko ste mali pred tým? aké boli dôvody vašich rozchodov? nech viem načo sa pripraviť keď sa budem rozvádzať s prvou frajerkou

Acaaa

Ano kazdy sa deli na urcitu skupinu, napr zakomplexovani ludia. Ved nie si jediny zakomplexovany na svete, ako vidim, je ich tu vela. Dufam, ze ste stastni s týmto zmyslanim :) a mozes mi napisat, ze stastny si, aj ked obaja dobre vieme, ze to tak nie je, len chcem sam seba presvedcit ze je :)
Vies, normalny clovek by sa zmieril s tym ze nema babu, ze to nie je koniec sveta a nasiel by zmysel zivota v niecom inom. Alebo by sa snazil najst si. Ale hadzat vsetkych do jedneho vreca? To možte len vy. Ale kazdy ma taky zivot ako si zariadi.

cloo

Acaa (a nielen ona) odmieta pripustiť fakt, že viacerí muži začínajú poriadne otvárať oči a vidia, čo sú ženy zač. Preto vidí pod každým podobným príspevkom jednú osobu.

triple

Bud rad, aspon mas o starost menej. Dnesne zeny su samy komplex, narcizmus, pretvarka. Len ich nesmies kritizovat, lebo chyba musi byt vzdy len a len v tebe. A ak nie , tak je tema falosna. Ale chyba v nich nemoze byt.

Aliss

Acaaa, vsimla vsimla :) Osobne si myslim, ze kopec tem je "len" na vyvolanie diskusie, a co zabera? Presne tieto temy...ach joo

Acaaa

@Aliss nevšimla si si že tu pozoruhodne často pribúdajú témy kde niekto hovorí zle o ženách a všetky chyby hádže na ne? Veď to zakladá Pilčulík aby potom do nich mohol napisat svoj dokonalý názor a opakovať ho všade možne ako taká pokazená platňa. Ja keby som adminom tak sem chodím aj každú minutu aby ten zakomplexovanev bol bloknutý vždy keď si založý nový účet. Hanba takému chlapovi

Aliss

Inertnetanonym, prosim ta, co ty chces vykricat zenam do ksi*tu? To je ich chyba, ze si ziadnu nemal? Probuh ludia uz prestante za svoje chyby obvinovat inych....Nenapadlo ta ani na sekundu, ze si za to mozes sam? Dokazes okukovat inych, zavidiet im, premyslat nad tym aky si chudacik, ako by si sa zabil, ako by si ublizil zenam, ale trochu sa zamysliet nad sebou, na to ti uz neostava mozgova kapacita? Sorry, ale namiesto blbosti zacni riesit seba. Aky je tvoj sposob komunikacie? Aky je tvoj postoj k zenam? Ako casto chodis medzi ludi? Ake mas konicky? Ako vyzeras? Ak mas tento postoj, ako tu opisujes, necudujem sa, ze zeny po tebe nejdu ako by si si predstavoval...A kedze vidim, ze si len zalozil temu a uz viac neprispievas, povazujem toto cele za umele vyvolanie diskusie...ako polovica prispevkov na tomto fore...

Antisexx

Tutko- to bude tým že si sa dival iba na vzhlad aby sex s nou bol paradny :) kedze spominas tu pravacku, pride mi to, ze ty chces babu len na to. Tak potom sa ani necudujem ze si nasiel pravdepodobne samé kur*y. To ste vy chlapi- iba vzhlad a nič iné :) keď prídem zo školy pošlem sem jedno video, je po anglicky ale da sa rozumieť rozpráva to velmi pomaly a priber hlavne posledné vety pasujú dokonale na tieto vztahy