Trápi ma, že som nikdy nemal babu

Príspevok v téme: Trápi ma, že som nikdy nemal babu
internetanonym

Mám taký problém, neviem či veľký alebo malý... ale pre mňa určite veľký, pretože mi to už lezie na mozog a to nie je dobré...

Mám 25 rokov a nikdy som nemal frajerku, sex, nič... a strašne ma to trápi keď vidím ako sú všetci ostatní v nejakých vzťahoch a ja stále nič... normálne to berú ako normálku ako keby sa nič nedialo, mať sex, mať vzťah... ako ja to vôbec nechápem... každý za život vystrieda niekoľko sexuálnych partnerov a ja nič?????????
Aspoň s jednou by som sa chcel za tento sk*** vený život vyspať... čo mám preboha robiť aby nejaká žena chcela aj sexuálne a nie len kamarátsky? Mám už toho doslova plné zuby!! Som naštvaný a smutný zároveň... každá ktorú poznám mala už miinimálne dvoch frajerov... a príde mi to aj také nespravodlivé že keby som mal mať vzťah tak ja ako blbec bez predchádzajúcich skúseností by som tú babu nevedel nijak uspokojiť..

Na jednej strane... a na druhej si zas myslím, a toto pochádza z môjho hnevu, že žiadna, ktorá už mala frajerov si nezaslúži čistého chlapa a mám také myšlienky že nejakú zbalím a potom jej ublížim a urobím to tak viacerým aby som "vyrovnal" skóre... takéto šialené myšlienky už mám.. proste úplne mi hrabe z toho... je to proste nespravodlive že všetci ostatní si užívajú vzťahy a sex a ja v 25 rokoch bez frajerky, čo už pomaly ženiť by som sa mal ach jaj....

Mám svoje koníčky a prácu, ale proste cez všetku snahu to tá samota na človeka aj tak raz doľahne... ja už nemám nervy na to, aj nad samovraždou rozmýšľam poslednou dobou... čo mám do ri ti robiť aby ma nejaká chcela aj ako chlapa a nie len ako kamoša... nemám už na to nervy a najradšej by som všetkým babám vykričal do k sichtu čo si myslím... ale tým by som si to ešte len zhoršil a už by som pochoval aj poslednú nádej....

ako ste sa zoznámili so svojimi partnermi vy? čo ste robili? a koľko ste mali pred tým? aké boli dôvody vašich rozchodov? nech viem načo sa pripraviť keď sa budem rozvádzať s prvou frajerkou

NeviemUz

Kontrol ved ty si tu niekde tusim nadaval na zeny. Tak zrejme sa pomaličky tomu Pilčukovi zacnes podobat čo je škoda lebo si mladý chalan. Či to bol tutanchamon? Pridete mi ako rovnakí, možno jedna osoba s dvoka úctami.
A na pilčuka by sme nemali reagovat. Ako nahle uvidíme jeho prezyvku že tu píše tak to nečítajme a nereagujme lebo on chce pozornosť, ktorú mimo internetu nemá.

Kontr0lor

No len nepíšeš aký je s tebou problém, že prečo je to tak. Lebo to len tak nie je z ničoho nič.

Ja napríklad mám 24 rokov a nemal som babu preto lebo:

mám komplexy z toho že som chudý jak palica a mám prepadnutý hrudník

mám komplexy že zarábam 500 € a som stále v mínuse

A nemám skúsenosti s komunikáciou z dievčatami takže s nimi neviem hovoriť uvoľnene a podobne,

No a vieš vekom to človeka poznačí ak to tak necháš a bude sa to len zhoršovať, čím viac rokov budeš mať tým budú komplexy horšie a hnev silnejší

Jedine sú reálne 3 možnosti.

Prekonať to, nájsť zmysel života v iných veciach. To napríklad robím teraz ja.
Cestovanie, koníčky, všetko možné čo mám rád. Radovať sa z maličkostí, a neriešiť čo sa aktuálne nedá mať.

Druhá možnosť je nerobiť nič, bude to horšie a skončíš ako Pilčuk
Hnev bude extrémny, budeš nenávidieť všetkých a aj najmenšia banalita ťa rozhnevá. Budeš mať strašne komplexy a nenávidieť ženy a celý svet.

Tretia možnosť je najťažšia. Dokážu to len tí ktorí majú silné odhodlanie sa zmeniť. Urobiť si rozbor samého seba, zistiť čo spôsobujem moje komplexy a odstrániť to.

Som chudý? - Začnem posilovať
Som chudobný? - Urobím si kurzy, ďalšiu školu, nájdem normálnu prácu za dôstojný plat alebo odídem žiť do zahraničia, naučím sa jazyk

Ja napríklad sa teraz učím anglicky aby som vedel na vysokej úrovni.
Len či dokážem ísť preč z komfortnej zóny to je vo hviezdach .

lanaia

Lollka- v každom prispevku ohladom vzťahoch niekoho zhodiš... by ma zaujimalo či si ten vztah ty zaslužiš ty pani dokonala...

cloo

Nwmm, v mojej terajšej práci má kolegovia poznajú. Je to menšie mesto...

Lollka má očividne pavučinou obalený a aj vystlaný mozog.

uuleuskauu

A naco platit prostitútku? Normálne na Amazone objednás za 100 € uz celkom peknú a slusnú sexuálnu bábiku na anal, oral, vaginu ma s vibraciami, velke prsia, vsetko má... dobré sexice tam majú na výber, akurát ziskuchtiví obchodníci zo Slovenska to predávajú na slovenskych internetovych strankach za 1500 za kus... tie isté bábiky, co na Amazone dostanes za stovku. Brutalita, chlapi, nenechajte sa oklamat. Na takej sa nacvicís a nenakazís sa. Ked ti bol sudeny vztah, tak to pride. Mnohe budes musiet este oslovit, kym sa najde jedna, ktora prejavi zaujem. Ale nemusis sa hnevat na tie, ktore ta odmietli. Co ked su lesby, co ked su frigidne? Mozu mat sexualnu vadu. Nemusia byt nenávistné voci tebe. Len ti nechceli ublizit. Ja som sama frigidna a za zivot som odmietla niekolkych, ale normalne som im zelala, nech si cim skor najdu niekoho. Pozitivne myslienky som mala na tych chlapov, nie nenavistne. A vzdy ma potesilo, ked si dotycny nejaku nasiel. A to som sa ani neobliekala a nemalovala extra vyzyvavo. Skor som chodila ako taka siva myska. Len nech si ma nikto nevsimne. A aj tak si sem, tam niekto vsimol, dufam ale, ze uz sa to nebude opakovat.

Lollka

Takyto uboziak ako ty si vztah ani sex nezasluzi. Zasluzis si aby ti na vtakovi narastla pavucina a aby si skoncil ako Pilcuk.

Nwmm

Pilcuk mam na teba otazku. Aj v robote-v skole sa takto kazdemu prezentujes? Aj studentom a kolegom hovoris aky si chudacik? Velmi rada by som tvojmu zamestnavatelovi chcela ukazat tieto vyjavy na fore. A dalsia otazka. Nadavas na zeny ze su zlatokopky, ze su zlo. Tvrdis ze si nemal vztah len preto ze nemas prachy, dom, auto, bla bla...ze keby to mas bolo by to na 100% inak. Cize keby si bol bohaty v tom pripade by si mohol mat !podla teba! zenu, hej? Tak naco by ti to vsetko bolo. Vsetky tie peniaze ked by si tu zenu nechcel pretoze ty zeny neznasas?

ahjaj

myslím, že nie si o nič čistejší, ako niekto, kto má za sebou pár vzťahov. Čistota nie je len telesná, ale predovšetkým psychická.
A chcieť niekomu ubližovať je všetko možné, len čisté nie.
Čo povieš na babu, ktorá má 29 a mala 4 chalanov? S každým bola vo vzťahu pár rokov, a vzťahy sa zakaždým rozsypali na tom, keď sa mali ďalej rozvíjať, lebo ona chcela rodinu a dieťa a chlapec, ktorého mala rada, sa na to necítil?
Je nejak nečistá, že dôverovala?
Vzťah si doposiaľ nemal, lebo si naň nebol zrelý, a podľa Tvojích myšlienok ešte stále nie si. Je to niečo, čo je o budovaní, a nie o ubližovaní. S úmyslom ubližovať vstupujú do vzťahu iba úchyláci a je fajn, že to ženy vycítia, a nechcú mať s takým človekom nič spoločné.

Takže v prvom rade. Nerieš minulosť. Ani svoju, ani minulosť tej-ktorej baby.
Potom. Ak sa Ti niektorá baba zapáči, pozvi ju na kávu, do kina, na rande. Nepros, žiadaj, ber ako hotovú vec, že príde.
Tam jej daj najavo aj fyzicky, ale nie dotieravo svoju náklonnosť. Chytenie za ruku, pohladenie po vlasoch a pod.
Ostatné rieš, keď to príde.
Ak Ťa bude mať rada, bude rada, že patríš iba jej. A sex? Netreba sa ponáhľať, ono sa to cez fyzické prejavy lásky dá dopracovať k tomu aj pomaly. Nejaké objatia, bozky, najprv, potom stále viac a viac.... a ženy nie sú orgazmuscentrické ako muži. Takže ak nebude mať orgazmus, nevadí, dôležité je, aby sa pri Tebe cítila fajn. A to sa tak bude cítiť, ak sa sústredíš na ňu a na jej pocity a nie na seba a na vlastné mindráky.
Inak zakomplexovanosť u muža pôsobí negatívne a neatraktívne. Buď hrdý na svoje koníčky a na svoju prácu. Si hodnotný človek. Hodnota človeka nie je tvorená skalpami.