Priatelka je spindura

Príspevok v téme: Priatelka je spindura
MarcelFo

Prosim poradte mi, som v koncoch. Mam rok priatelku, uz spolu byvame, ale prisiel som na to, ze je strasne jemne povedane neporiadkumilovna. Ze jej v aute hniju nedojedene banany, vysypane plesnive hranolky, stare plastove pohare od kavy, dzusov, coly... ze ma volant od cokolady, dvere a strop od makeupu, to sa este da, ale doma je to des. Ked pride domov alebo po wc si neumyje ruky. Ked je spadne na zem nejaky kus potraviny, nezdvihne ju a pridete domov a rad mravcov k tomu kusku a pod chladnicku... alebo pridem domov idem do kuchyne a lepia sa mi ponozky o zem - vyliala colu a iba to utrela servitkami... alebo perie sa pradlo a idete vesat a na jej nohavickach prilepena pouzita vlozka... no a teraz cerstvo pisem, malibsme sex, predtym som ju prehovoril, nech sa ide osprchovat, no a robili sme to odzadu a zrazu smrad h0vna a to bola akoze osprchovana, samozrejme hned bolo po vzruseni, teraz sa ma pyta, ci ma velky zadok a ja som tu na pokraji zufalstva, ze co jej mam na toto povedat... som uplne zufaly, ja toto nezvladam, nechapem, ako moze byt baba takato spindura. Myslite, ze ked mi to tak vadi, mam sa vratit z kratsej cesty? Pochybujem, ze sa zmeni. Uz som jej niekolkokrat vravel o tej spine a ona to bud zoberie na lahku vahu alebo sa nastve, ze ju kritizujem. Mate pre mna nejaku radu alebo to s nou mam radsej ukoncit?

tretiacka

No je zaujimave ze rok si to s nou vydrzal a nevadilo ti to. Tak pekne pokracuj aj dalej pretoze to co pises je dost nechutne.Ja tomu neverim ze to tak je, pretoze normalny cistotny chlap by zdrhol po mesiaci aj skôr. Takze bud si taky isty ako ona, alebo si tu zasa niekto robi srandu a vymysla koniny aby zaujal.

dobreuz

No ja by som neriskoval a radšej zdrhol, lebo také banány sa po 2 týždňoch zmenia na smradľavú čiernu tekutinu :D :D

Salamistka

No uz je to 3 mesiace, bolo by zaujimave zistit, ako na tom priatelka alebo mozno uz expriatelka je, ci sa naucila uz umyvat sa alebo chlapec radsej utiekol, ci si zohnal plynovu masku :D

pomocnica

Je to síce staršia téma a nečítala som komenty, ale FUJ OMFG! Okeey ja by som to rozhodne nezvládla toto a myslím, že to je dosť vážny dôvod na rozchod.....akože....grc....to ona nie je špiňdúra, ona je humusáčka toto je cez...

Veľa šťastia.

Aliss

Bj2, prosim ta, odvolavala som sa niekedy ja vo svojich prispevkoch na teba? Nie...tak co sa tu ty odvolavas na mna? Tvojmu prispevku nerozumiem ani slovo, neviem ani preco ho teda adresujes mne, "a mne podobnym". Ako mam veci ja vo vztahu, ty ani len netusis a cokolvek tu napises, je len vyplod tvojej fantazie :D Na krestanstvo mam svoj nazor a budem ho mat, ci sa to nepaci tebe alebo niekomu inemu. Nikomu nekazem aby cital moje prispevky, nikomu nekazem comu ma verit. Skus menej reagovat na druhych uzivatelov a hadat sa s nimi, a skor danej osobe pomoct s jej problemom. Lebo podla toho, co vidim, 90% tvojich prispevkov nie je realna pomoc tomu, kto temu vytvoril, ale osocovanie druhych za to, ze napisali svoj nazor. Odporucam ti, aby si sa pomodlil/a za seba v prvom rade, aby si nebol/a zatrpknuty/a a nemal/a potrebu skakat do druhych......