Priatelka je spindura

Príspevok v téme: Priatelka je spindura
MarcelFo

Prosim poradte mi, som v koncoch. Mam rok priatelku, uz spolu byvame, ale prisiel som na to, ze je strasne jemne povedane neporiadkumilovna. Ze jej v aute hniju nedojedene banany, vysypane plesnive hranolky, stare plastove pohare od kavy, dzusov, coly... ze ma volant od cokolady, dvere a strop od makeupu, to sa este da, ale doma je to des. Ked pride domov alebo po wc si neumyje ruky. Ked je spadne na zem nejaky kus potraviny, nezdvihne ju a pridete domov a rad mravcov k tomu kusku a pod chladnicku... alebo pridem domov idem do kuchyne a lepia sa mi ponozky o zem - vyliala colu a iba to utrela servitkami... alebo perie sa pradlo a idete vesat a na jej nohavickach prilepena pouzita vlozka... no a teraz cerstvo pisem, malibsme sex, predtym som ju prehovoril, nech sa ide osprchovat, no a robili sme to odzadu a zrazu smrad h0vna a to bola akoze osprchovana, samozrejme hned bolo po vzruseni, teraz sa ma pyta, ci ma velky zadok a ja som tu na pokraji zufalstva, ze co jej mam na toto povedat... som uplne zufaly, ja toto nezvladam, nechapem, ako moze byt baba takato spindura. Myslite, ze ked mi to tak vadi, mam sa vratit z kratsej cesty? Pochybujem, ze sa zmeni. Uz som jej niekolkokrat vravel o tej spine a ona to bud zoberie na lahku vahu alebo sa nastve, ze ju kritizujem. Mate pre mna nejaku radu alebo to s nou mam radsej ukoncit?

Proti vam

Ahjaj
Bože stretnut fanatickeho krestana ^^ je este horsie ako rozpravat sa s madarom ktory hovori cigansko-madarsky. Nemáte to v hlave vporiadku. Taz tvrdis ze sex je prejavom lasky ale odrazu sex musi byt iba v manzelstve. Takze ked chodis s niekym tak ho nemilujes hej? A preco sa s takym clovekom predm manzelstbom bozkavas alebo objimas? Ved v krestanstve je hádam aj to hriech, či čirou nahodou tieto veci nie sú hriech?

Aliss- no to je des to nieje možné. Neverim ze ludia s takymto zmyslanim su stastni. Ved oni by aj chceli robit kadeco ale nemozu lebo ich viera ...

ahjaj

taky jeden - súhlas, toľko teória. Intenzívny orgazmus však môže vyvolať ovuláciu v ktoromkoľvek období cyklu. To je jeden z dôvodov, prečo metóda plodných a neplodných dní nie je spoľahlivá. :-))

taky jeden

ahjaj - ženské vajíčko prežije max 24 hodín, aj to len výnimočne, obvykle je to do 19 hodín. Čiže ak žena vyprodukuje počas ovulácie len jedno vajíčko, tak je plodná len tých 19 hodín za jeden 28 dňový cyklus. K tomu však treba pripočítať dobu, po ktorú dokážu na vajíčko počkať spermie vo vajíčkovode a to je max. 5 dní. Čiže ak partneri majú pohlavný styk 5 dní pred ovuláciou, tak najodolnejšie spermie by to mohli prežiť a vajíčka sa dočkať. Obykle však spermie žijú max 3 dni a ak prídu do pošvy príliš skoro pred ovuláciou, tak sa ani do vajíčkovodu nedostanú, lebo vchod je vtedy uzavretý hlienovou zátkou.

V skutočnosti majú partneri na oplodnenie len nejaké 3-4 dni. Keď to ale chcú použiť ako antikoncepciu, tak si musia pripočítať dostatočnú rezervu, lebo nevedia, kedy presne nastane ovulácia a či náhodou vaječník nevyprodukuje dve vajíčka po sebe - to sa stáva keď sa narodia dvojičky, čo nie sú jednovaječné.

Aliss

Ahjaj, ja ti uz viac nemam co k tejto teme napisat. Mna vobec nezaujima co tvrdia sfanatizovani ludia :) Ako nahle citam fanatika, koncim a nemienim uz diskutovat. Krasny den ti prajem. A k autorovi, nedaj sa hlavne. Ked to citis ako nieco, co nedokazes prekusnut a ani rozhovor nic nedosiahne, daj jej papapa. Dame ju dokopy s mojim kamosom, castejsie bude u nich zltacka na navsteve, nez stara mama :D

Glemka

Hapci555, evidentne budes jedna z tych, ktore veru sminiek minu vela, krasne boticky a satocky, ale ze mravce zeru omrvinky okolo teba, lebo si leniva vos, to uz je druhorade, vsak? V teme sa vobec nehovori o tom, ze chalan rozdeluje prace na muzske a zenske, ze vyzaduje dokonalu domacnost. Tema je o tom, ze ona si nevie ani r*t umyt, ze nedodrziava hygienu, ze nevie okolo seba upratat. Nejde vobec o jedenie z podlahy, alebo o trojhodinove kupanie sa. Ale nezit v spine ako prasa v chlieve. Mile zeny, ako zena vam pisem, ze to co vam nedala vlastna matka, jednoducho nemate. A bohuzial toto budete ucit raz aj vy svoje dcery a svojich synov. Nejde o dokonalu cistotu, ide o cisto cistotu. Fuj, je mi spatne z tych zien, co sa do mesta vyfesakuju ale ani ustlat postel si nevedia. A su take spindirky, ze by ste u nich ani vodu z pohara nevypili

ahjaj

allis,
sex až po uzavretí manželstva má ľudí chrániť, aby sa nestali tupými alebo aby sa pri vzťahoch nezranili. Koľko je mileneckých vzťahov, kde jeden človek zneužíva druhého? Koľko zranených duší, keď sa fyzicky už vyjadrovalo to, čo psychicky nikdy nedozrelo?
Sex je prejavom lásky, a ako prejav lásky nemôže byť ničím nečistým, nikde v Biblii sa nepíše, že by to bolo niečo nečisté. Jeho cieľom je nielen plodenie detí,ale aj si prejaviť lásku, ktorú si manželia dali Bohom požehnať, a pre ktorú sa rozhodli. Kresťanstvo hovorí, že život je životom od oplodnenia, a preto má čo hovoriť do antikoncepcie v tom zmysle, aby chránilo nenarodené dieťa.
Ak si niekto myslí, že manželské milovanie je dačo nečisté, určené len na plodenie detí, tak to má nejak veľmi veľmi pomýlené.
Kresťanstvo učí človeka vedieť si priznať chyby. Zena má počas cyklu len asi 6-8 plodných dní. Keď sa už riadiť týmto, ale spoľahlivá metóda to nie je. Potom je prerušovaná súlož. Ak sa to kombinuje s neplodnými dňami, je väčšie šanca nečakane neotehotnieť. Potom prezervatív. Poukazuje sa na neprirodzenosť, ale vyslovene zakázaný nie je. Všetky tieto metódy bránia samotnému oplodneniu a nie tomu, aby sa už nový život nemohol ďalej vyvíjať.

gsz

Vidite veci rovnako.Mate rovnaky standard byvania.Lebo sa tu rozpravame o byvani, ale vo vztahu nejde len o byvanie,poriadok a hygienu.

gsz

Seberovna, to je taka, ze ani ona nema pocit ze je tvoja sluzka;ale ani ty si neni jej otrok,sluha,alebo co.V spolosnom domove sa citite obaja dobre a neutekate z neho, naopak sa tesite ze idete domov, kde ste obaja spolu.nehadate sa doma.To je seberovna.inak to nema zmysel.

oxalis

Marcel Fo, to nie je o tom, ze ju to naucis..ona to musi tak citit,vnimat, ked jej nevadi neumyta suska a rit tak to neviem ake elektrosoky by musela dostat aby sa uvedomila ze ja smrdim byt smrdi a nechem smrdel!

oxalis

Marcel Fo ale henta tvoja to je dobry saigon...Skus jej dohovorit, ale podla mna to nikam nepovedie..ked nebudes doma zas pojde s hovnom spat, zas budes make up po stenach a lepkave na zemi..
taku jednu poznam. v aute chliev, v izbe chliev, smradlava bo neprala chodila ale vymodena ako hajzle v auparku a smrad az napina...dama hore uj a dole fuj