Leze mi na nervy krd tu vidim tolko srdeckovych tem a stale to iste sa v nich toci o tom istom.
Vam to nejde na nervy ked otvorite forum a same srdcia astale temy o vztahoch a laske.
To je zmysel zivota?
Mam 32 a nemam vztah lebo ho nechcem.
Preco sa tu tolko toci o laske?
GOING, dakujem Ti za podanie tvojho pohladu (presne o toto mala moja mysel zaujem). Ja osobne si inak myslim ze sa do tych dvoch percent v pohode zmestim a nezavrhujem ziadne teorie pretoze co si vieme predstavit alebo citit pocitovo moze niekde existovat (aj ked si rozne nabozenske alebo ezotericke smery medzi sebou dost protirecia) a tak sa clovek musi rozhodovat podla svojich myslienkovych pochodov ci intuicie alebo to zial bude zalezat od miesta kde sa narodi lebo nie vsade vo svete sa toleruje inakost). :)) Skor si ale myslim ze toto tema ostane vzdy v rovinach istej "filozofie" pretoze by nam mozna pravda bytia mohla zobrat vietor z plachiet.
Mala myslienka - nemoze byt iste zasahovanie do mysle proti pravidlam (ak teda nejake su)!? Netreba odpovedat je to len zabludena myslienka na zamyslenie sa.:P
Toto je napriklad "opis" z videnia z reality podla Pana "Newtona" (venuje sa hypnoze) ktory tvrdi ze dokaze v hypnoze komunikovat s "dusami". Skor si ale myslim ze chcel ziskat 15 euro od kazdej predanej knihy ale (mozno mu len krivdim :P) pretoze kazdy vnimame realitu naozaj v ramci tych svojich moznosti a kvoli tomu by sme nemali nikoho odsudzovat.:))
Dr. N: Shabez, teraz, keď ste zomreli a vrátili sa do duchovného
sveta, povedzte mi, čo cítite?
K: (kričí) Oklamaná! Ten život bol krutý! Nemohla som
ostať. Bola som len malé dieťa a nemohla som nikomu pomôcť.
Taká chyba!
Dr. N: Kto urobil chybu?
K: (sprisahanecky) Môj vodca. Verila som jeho úsudku, ale
mýlil sa, keď ma poslal do toho krutého života, aby ma zabili
skôr, ako som začala žiť.
Dr. N: Ale nesúhlasili ste, že budete v tele Shabez?
K: (nahnevane) Nevedela som, že Zem je také hrozné
miesto plné teroru – nepovedali mi všetko – celý ten
hlúpy život bol chybou a zodpovedný je môj vodca.
Dr. N: Nenaučili ste sa z tohto života nič?
K: (mlčí) Začala som sa učiť milovať... áno, to bolo nádherné...
svojho brata... rodičov... ale bolo to také krátke...
Dr. N: Zažili ste v tom živote niečo dobré?
K: Môj brat Ahmed... keď som bola s ním...
Dr. N: Je Ahmed vo vašom terajšom živote?
K: (zrazu sa dvíha z ležadla) Nemôžem tomu uveriť! Ahmed
je môj manžel Bill – tá istá osoba... ako môže...?
Dr. N: (klientke vysvetľujem proces prechodu do nového tela
a potom pokračujem) Vidíte Ahmeda pri svojom návrate do
duchovného sveta po tom, čo ste zomreli ako Shabez?
K: Áno, náš vodca nás privádza k sebe... kde ostávame.
Dr. N: Vyžaruje Ahmed rovnakú farbu energie ako vy,
alebo sú v nej nejaké rozdiely?
K: (mlčí) Sme... všetci bieli.
Dr. N: Opíšte mi čo tu robíte.
K: Zatiaľ čo náš vodca prichádza a odchádza, Ahmed
a ja... pracujeme spolu.
Dr. N: Ako pracujete?
K: Pátrame po tom, čo si o sebe myslíme – o našich zá-
žitkoch na Zemi. Ešte som chorá z toho, že nás tak skoro
zabili... ale zažili sme aj šťastné chvíle... prechádzku na
slnku... dýchali sme vzduch Zeme... lásku.
Dr. N: Vráťte sa v čase naspäť, do obdobia, keď ste ešte ne-
žili s Ahmedom, keď ste možno boli ešte sama. Aké to bolo
– byť stvorený?
K: (rozrušene) Neviem... bola som jednoducho tu... s myš -
lienkou...
Dr. N: Pamätáte sa počas vášho vlastného stvorenia, kedy
ste prvý raz začali myslieť ako inteligentná bytosť?
K: Uvedomila som si... že existujem... ale nepoznala som
samu seba, kým som sa nedostala na to tiché miesto sama
s Ahmedom.
Dr. N: Hovoríte, že ste si lepšie uvedomili svoju identitu,
keď ste začali komunikovať s ďalšou bytosťou okrem
svojho sprievodcu?
K: Áno, s Ahmedom.
Dr. N: Zostaňte v čase pred Ahmedom. Aké to bolo vtedy
pre vás?
K: Teplo... v opatere... s otvorenou mysľou... ona bola
vtedy so mnou.
Dr. N: Ona? Myslel som, že váš vodca sa vám javil ako
muž.
K: Nemyslím teraz naňho... niekto bol pri mne, ako... otec
a matka... skôr matka...
Dr. N: Kto to bol?
K: Neviem... tlmené svetlo... menilo sa... neviem to opí-
sať... posolstvá lásky... povzbudenie...
Dr. N: Bolo to v čase, keď ste boli stvorená ako duša?
K: Áno... je to všetko také nejasné... boli tam iní... pomocníci...
keď som sa narodila.
Dr. N: Čo mi ešte viete povedať o mieste vášho stvorenia?
K: (dlho mlčí) Iní... ma milujú... v jasliach... potom sme
odišli... a bola som s Ahmedom a naším vodcom.
Dr. N: Kto vlastne stvoril vás a Ahmeda?
K: Ten Jeden.
Nehadajte sa ludia! Ved je to len forum..
cukorasol :
Každý si na tomto fore moze vyjadriť svoj názor, to je demokracia. Ak niekto vyslovuje nejake závažné tvrdenia (napr. vegetarianstvo) ktoré nie su správne, tak pochopitelne že sa na tieto tvrdenia snažím zareagovať. Casto krát sa i dotycneho spýtam nech svoje tvrdenie niečím aspon podloží. Ak má dotycny pravdu, tak si to svoju pravdu dokáže i obhájiť a ja mu uznám za pravdu. Na internete koluje vela nezmyslov, ktoré môžu človeku i uskodit, a preto sa necuduj že na niektore takéto hluposti reagujem a snažím sa dokázať ich nepravdu.
To že stravovanie podla krvnej skupiny tebe pomohlo, ešte neznamená že to pomôže každému. Ak si si ešte nevšimol tak každý ludsky organizmus reaguje inaksie, a to i na liecbu, i na naberanie fyzickej kondície. Rovnako tak ma každý iný metabolizmus a ostatné veci. Presne kvôli tomuto sa nedá brat jedno tvrdenie od jedneho cloveka za fakt. Vo výskumoch sa je zahrnuta velka statisticka vzorka ludí, a preto až nejaký výskum môže s istotou potvrdit či ide o pravdu alebo nepravdu.
Tomas12345
sem na "Féérum" chodia ľudia aby si odýchli a nie bojovali s ťebou,
s tým čo máš "načítané o vede" a si vygooglíš. Taký chytrák vie byť každý. Sem na Fórum chodia ľudia čo majú vlastné patenty a robia výskum A NEBOJUJÚ S VEDOMOSŤAMI proti nikomu aby si tu posilnili svoje"JEBO"(EGO).
Ak sa budem stravovať podľa krvnej skupinu a pri tejto strave urobím na hrazde 13 zhybov a pri bežnej strave urobím 10 tak tekéto zistenie mi stačí, že je to +30% energie fyzickej aj psychickej
na viac. A nepotrebujem na to vedecké podklady a vysvetľovanie o tejto strave nič.
Ako by to tu vypadalo keby sa každý správal tak, že ak niekto neodpovie presne, podľa predstáv, to čo chce počuť a potom sa choval ako malé decko, ktorému zobrali hračku" a kopal na všetky stany ako kôň.
Chcú Ti tu pomôcť, radiť, vysvetliť a je Ti to málo. Tak si nezaslúžiš a nedostaneš nič. Ty jednoducho nechceš prijať a uznať nič.
Veď sa trošku skonsoliduj: NEBUDEME TI TU ODRÁBAŤ TVOJU KARMU ZA TEBA !!!!
Ty si skutočne myslíš, že na internete nájdeš pravdivo a všetko, nebuď naivný. Používaj vlastný rozum a podvedomie inak sa neposunieš nikam. Zakrpatieš.
uuleuskauu :
A môžeš aj napísať konkrétne veci v čom ostatných zavádzam ?
Inak zdá sa mi že ty si pred zopár dnami radila jednému užívatelovu nech prejde na vegetariánsku stravu. Ja som ty na tvoj komentár reagoval a vysvetlil si že hovoríš hluposti a tiež som ty to odôvodnil určitými argumentami ktoré boli podporene vedeckými výskumami (uviedol som link).
Hovoríš tu o nepodložených veciach, ale bola si to práve ty ktorá si svoj argument o zdraví vegetarianstva nepodložila ani jednou vedeckou štúdiou, ani len jedným logickým argumentom.
antilove... Vzťahy ťa nezaujímajú, ale čítaš toto fórum. Nemyslím si, že si sa sen prišiel iba vystatovať, ako ty zvládaš život sám a bez lásky. Skôr ťa budem podozrievať z toho, že trpíš samotou, že ti chýba láska dievčaťa... ale akosi sa ti vo vzťahoch nedarí a tak si zatrpkol aj na lásku...
Nepýtaš si síce žiadnu radu, ale jednu ti dám: - Nevyskakuj si na lásku, lebo ťa začuje život a postaví ťa pred takú skúšku, ktorá to tvoje "hrdinstvo" zrovná s prachom na zemi.
A inak: - Maj pekný večer a užívaj si tú samotu. Ktovie..., možno si sa narodil len pre seba a naozaj nepotrebuješ nikoho. Len neviem, kto by ti závidel...
preco do tejto temy pletiete vieru a Boha?
Je to tema o laske medzi muzom a zenou nie?
Ved autor temy narazal nato preco je tu tolko tem o laske a vztahoch..
Tak o com vy tocite?
Ze je Tomas veriaci a ze chodi do kostola a to vsetko... to je v poriadku, vsak kto chce, nech si verí a kto nechce, nech neverí, to je kazdého osobná vec. Mne sa len nepáci v niektorých témach, ktoré sa týkajú výlucne len fyzického zdravia, ako sa naváza do iných prispievatelov bez toho, aby mal o danej téme nieco zistené, nastudované, prípadne sám prezité. Nemyslím teraz reci o Bohu a o viere a o nábozenstve, myslím na nieco iné - konkrétne na zavádzanie citatelov navázaním sa do prispievatela, ktorý píse napriklad o svojom vlastnom zdravotnom probleme, pripadne o probleme niekoho zo svojich znamych a aj o tom, ako si on sam (niekto z jeho znamych) svoj problem vyriesil. Keby viac dal na rady diskutérov, mozno by sa nikdy nebol stal psychiatrickým pacientom, ale to uz je jeho problém. On sa sám musí zobudit a niektoré veci pochopit. Rýpat do iných naozaj nie je na mieste. My chodíme do roboty a od pravdepodobne poberá invalidný. Z daní pracujúcich obcanov. A naozaj nic proti nábozenstvu, nic proti viere, sama som bola tak vychovaná, ze na nábozenstvo ma dali a aj do kostola v nedelu sa chodilo, pravdaze prijímanie a birmovka - toto sa absolvovalo. Ale pokial sa chce vyjadrovat k nejakému konkrétnemu zdravotnému problému, nech si sám o nom nastuduje. Alebo nech si nechá poradit od tych, ktori taky problem mali a vyriesili si ho. Ale nie tvrdohlavo sa zatat ako somárik a stát si za svojím (síce bludným, nicím nepodlozeným) názorom. Myslím tým jeho názory na zdravotné problémy. Nemyslím tým nic tykajuce sa nabozenstva a viery, lebo to je kazdeho osobna vec.