Preco sa tu tolko toci o laske?

GOING

Tomas12345

to nie je môj výskum . To je z menovanej knihy .
Chcel si to tak si dostal na čo mám informačný dosah .

Tomas12345

GOING :

Co sa týka toho mimozmysloveho vnímania, je tu niekolko nejasností.

1) Prečo neexistujú desiatky výskumov ktoré by mimozmyslove vnímanie potvrdzovali, prečo existuje len jeden ?

2) Ako prebiehal ten tvoj uvádzaný výskum a na akej statistickej vzorke respondentov bol výskum vykonaný ?

3) Ak bolo mimozmyslove vnímanie potvrdene, prečo vo vedeckej obci jasne prevláda názor o tom že mimozmyslove vnimanie neexistuje, alebo minimálne na to v súcasnosti neexistuju ziadne dôkazy ktoré by ho ptovrdzovali ?

Co sa týka tej knihy, dala by sa pozrieť i na internete v pdf forme ?

GOING

Tomas12345

mimozmyslové vnímanie má každý inak rozvinuté 0-100%.
Mimozmyslové vnímanie/šiesty zmysel//intuícia.
Ide o bezreceptorové vnímanie. Telepatia: ak vysielač je schopný ovplyvniť chemické reakcie v mozgu prijímača.
Psychokinézia: ovplyvnenie deja aj prostredníctvom mimozmyslového vnímania.
Západný svet hovoril o šírení akejsi psychickej energii a východný svet o prenose magnetickej en. čo bolo neskôr zamietnuté lebo pri jej šírení na dvojnásobnú vzdialenosť je potrebný štvornásobný výkon čo by mozog elektricky poškodilo. Východný svet potreboval mať fyzikálnou veličinou jej šírenie definované čo bolo neskôr vyvrátené lebo aj pri magnetickom odtienení príjímača prenos fungoval. Šírenie psychickej energie nemá fyzikálnu veličinu nie je jej prenos merateľný.

Psychická energia a jej šírenie sa nedá odtieniť a jej prenos je možný na bezhraničnú vzdialenosť do minulosti aj budúcnosti.

Západný aj východný svet robil pokusy kde skupina bežných ľudí ovplyvňovala definované deje a štatisticky sa to sledovalo. Myslím, že to štatisticky pri kvantitatívnych pokusoch vychádzalo pri cielenom oplyvňovaní deja v rozsahu 64-68 %.

V knihe od Prof. M. Rýzl, Vědecký úvod do parapsychologie sa o tom píše a sú tam opísané pokusy, ktoré štatisticky a vedecky spracované.

Tomas12345

GOING :

Ano, energia nezaniká, je ale otázne či si táto energia v ludskom telo i po jeho rozklade (smrti) ponechá svoj informačný kod - vedomie.

Láska žiadnou energiou nie je. Je to len istá chemická reakcia v ludskom mozgu.

Co sa týka mimozmyslového vnímania, máme historické správy o osobách ktoré udajne mimozmyslovým vnímaním disponovali. Sú to vsak len písomne správy, pričom neexistuje žiaden vedecký dôkaz ktorý by potvrdil mimozmyslove vnímanie. Neviem o žiadnom takom, a ak nejaký existuje tak sem s ním.

GOING

foreveralone
čo je podložené, boli robené minimálne dva krát zásahy do obsahu Biblie. Preto nemôžem to čo uvádzaš brať ako fakt. Rovnako Ježiš bol v Indii aj v terajšom Tibete.

Prach si a na prach sa obrátiš my nestačí. To platí možno tak v kremačnej peci pre fyzické telo a nie dušu.

Čo sa týka ľudskej duše ja sa držím fyzikálneho zákona/prírodného: Zákon zachovania energie. Vyššej logike. Energia nezaniká len mení formu. Čo by vysvetľovalo možnú reinkarnáciu. Verím tomu skôr ako tomu, že duša smrťou zaniká.To by potom popieralo zákon: Zachovania energie, ktorý platí pre všetky energie.

Nakoniec aj láska je energia. Vie sa, že existuje ale nie je definovaná fyzikálnou veličinou. Je to psychická energia, rovnako ako mimozmyslové vnímanie/intuícia//šiesty zmysel = je vedecky dokázané, že existuje a popieranie preto možno pokladať za nevedecké.

Pag

Going, na tej ezoterike je podľa mňa veľa pravdy, hoci som to nechcel veľmi pripustiť, to myslím vážne. Tréning robí majstra, levitovať, zjavovať sa a poletovať po izbe ako mucha, ktorú sa snaží každý vyhnať mucholaptkou von, patrí len k základnej výbave majstrov. Posledný level je unášanie mimozemšťanov, to by ma bavilo ešte ako tak, pol roka, potom už isto nie.

foreveralone

GOING - Nepíše sa tam, že sa tvoja duša reinkarnuje, že sa narodíš znova. Práve naopak, ak zomrieš, nebudeš o sebe vedieť, nebudeš vedieť, čo sa deje vo svete živých, budeš "spať" (ako hovorí Ježiš).
Čakať do posledného súdu.
Prečítaj si o tom v Biblii.

foreveralone

GOING - Čo tu prosím ťa splietaš o minulom živote ? Akom ? Pred týmto životom sme nežili a po smrti sa neprevtelíme. Žiadna reinkarnácia neexistuje, je to blbosť. V Biblii je to jasne napísané.

GOING

Bohatier,
je to môj názor a asi 98% s mojim názorom nebude súhlasiť.

Ja si myslím, že za partnerským vzťahom je niečo za hmotou. Ťažko sa to vysvetľuje a je to aj otázka filozofie a vieri v niečo.

Partnerka sa Ti môže napr. páčiť fyzicky ale v z hľadiska tvojho vývoja Ti nemusí byť nijako osožná "Silené vzťahy" (materiálne).

Pokúsim sa to vysvetliť aby to bolo zhmotnitelnitelné prostredníctvom aplikácie regresnej hypnózy "RH" pri ktorej som bol ako pozorovateľ a teda aj obhájitelné pred materiálnym svetom.

Klasická školská medicína od roku 1957 uznala v USA hypnózu ako liečivú metódu. Vždy keď sa robí regresná hypnóza "RH" (max. do dátumu narodenia), vždy po "RH" choroby ustúpili ak sa cez hypnózu riešili vzťahy v minulosti. Vždy minulosť jej prehodnocovanie/riešenie v "RH" bola sprevádzaná emóciami a dochádzalo z zmierneniu a niekedy po viacerých sedeniach k odstráneniu/pominutiu chorobných vonkajších prejavov, chorôb psychických/duševných alebo fyzických.

Za fyzickými/psychickými chorobami boli nevysporiadané vzťahové záležitosti z minulosti alebo nespracované/neprijaté životné situácie.

Prírodný zákon: zachovania energie hovorí, že energia nezaniká ale vždy mení formu. To by vysvetľovalo reinkarnáciu.
Pri regrese minulých životov sa vysvetlí prečo sa s niektorými ľuďmi
stretávame aj v súčasnom živote.

Podľa môjho názoru nič nie je náhoda čo prežívame.
Prírodný zákon: akcia reakcia, ktorý platý aj v nehmotných/vzťahových záležitostiach.

Sú to moje poznatky a názory, ktoré píšem lebo si sa na to dopytoval.