Leze mi na nervy krd tu vidim tolko srdeckovych tem a stale to iste sa v nich toci o tom istom.
Vam to nejde na nervy ked otvorite forum a same srdcia astale temy o vztahoch a laske.
To je zmysel zivota?
Mam 32 a nemam vztah lebo ho nechcem.
Preco sa tu tolko toci o laske?
GOING :
Nechytám ta za slovíčka, to som už vysvetloval užívatelovi "potakrv", ale prečo mi nemôžeš aspon pár vetami vysvetlit prečo veríš tomu čomu veríš ? Aspon pár argumentov ? Nechcem už ani dôkazy, len mi napíš argumenty prečo tomu veríš. To je naozaj pre teba tak ťažké ?
Ucitel predsa žiakovi vždy vysvetlí dané učivo a neodkáže ho len na rôznu literaturu len preto aby sa ho čím najskôr zbavil z krku.
Potakrv :
Ja ho nechytám za slovíčka, ale tamto som jednoducho musel ukázať jeho výrok, pretože som mu len chcel ukázať to že ja som si nemyslel že to bol GOINGOV výskum.
Neviem prečo mi nikto nechcete napísat aspon nejaké argumenty ktoré vás utvrdzuju v tom čomu veríte. Namiesto toho je vám lahšie mna odkázať na celú sadu kníh než by ste mi mali pár vetami podať aspon jeden dva argumenty.
To je ako keby žiak prisiel za učitelom že chce niečo vysvetliť a učiteľ by mu odmietol vysvetliť danú vec, a namiesto toho by mu dal odkazy na rôznu literatúru. Takto by to jednoducho chodiť nemalo.
A kto ti káže otvárať tie témy ? Ignoruj ich a otváraj iné, kde sa o láske netočí. Nechápem načo si založila túto tému, keď riešenie poznáš aj ty ako sa im vyhnúť.
Lebo láska hýbe svetom?!
Ps.veda má cca niekoľko storočí.Veda je len časť niečoho väčšieho .Veda potvrdzuje len veci ,ktoré sa dajú opakovane modelovo nachystať pred divákmi že keď zmiesas toto z hentým vznikne tamto! Ale na svete sú metafyzické veci ktoré sa nedajú vedou merať,vážiť,potvrdiť.Vedu si našiel materialistický svet na potvrdzovanie materializmu,ale materializmus podlieha svetu duchovnému a ten sa nemeria ani neváži ten jednoducho je .......JA SOM
Tomáš 12345 niektoré duchovné veci sa nedajú vysvetliť materiálne.
Prečo každého ťaháš za slovíčka?
Je veľa vecí na ktoré musíš duchovne dozrieť ,ale ty sa správaš ako neveriaci tomáš,ktorý potreboval vidieť ježiša a vopchať mu prsty do rany aby uveril.
Jeden život na to nestačí aby si všetko pochopil.
Tomas12345
najprv chytáš za slovíčka potom budeš za písmenká a potom
možno za to v čo ani neveríš.
Moja odpoveď na tvoje otázky znie: naštuduj si to sám
ako som to urobil ja.
Aj mne to vadi, kedze to tu má byt o zdraví. Preco? Ja si myslím, ze väcsinu tém si zakladajú administrátori sami. Su to temy, kde sa uz v uvodnom prispevku styl pisania jasne zhoduje so stylom pisania uvodnych prispevkov v inych temach. Ale preco prave temy o laske? No hlavne preto, lebo skutocne chorych ludi hladajucich odpovede na otazky tykajuce sa ich zdravotneho problemu az tak vela nie je. Kolko ludi poznas? A kolko z nich ma rakovinu? Asi tak. Cize typicke temy o chorobach, o zuboch, o srdci, o peceni, o plucach, o chripke, o nadche, o laryngitide, o alergii, o amputovanej nohe, o zlomenej ruke, o porezanom a zasívanom prste... takmer nikoho nezaujimaju a aj ked si administratori take temy zalozia, nikto sa im na ne nechyti. Alebo len velmi malo ludi sa im na ne chyti. ALe ked si zalozia témy o vztahových problémoch, tak na tie sa im chytí kazdý znudený blbec, este aj ja. A hlavne také tie témy o týraní a o ublizovaní partnerke partnerom... takých je tu neúrekom. Ja nehovorím, ze vsetky tieto témy si zakladajú administrátori sami. Pripústam a aj vidím, ze niektoré naozaj zalozili zúfalí ludia, aj ked tých tém zalozených ludmi je podstatne menej ako tém zalozených administratormi a nech si hovori kto chce, co chce, podla mna je to tak. Oni maju nejake peniaze z toho, ked sa im niekto chyti na temu, precita si temu, prispevky, sám hodí prispevok. Ale my ako uzivatelia nemame z toho nic. Len stratu casu a dobry pocit asi, ze sme niekomu poradili a na druhej strane sa z nas rehocu administratori, ze sme naivni blbci, ktori im dali zarobit. Oni zarabaju na tom, ze su sledovani. Aj youtuberi zarabaju na tom, kolko maju zhliadnutí. Je to komplikovane. Tiez sem pridem, len ked mam dovolenku, ked som nezamestnana, ked sa nudím, písem sem len z cudzích ip adries a nie z mojej vlastnej. A tiez zvazujem, ze sem nadobro prestanem chodit. Lebo kto radu pýtal a aj ju odo mna dostal, bol len fiktívny radu hladajuci clovek. Nie ozajstny. Oni to maju odsledovane - ze na ake temy maju najviac reakcií, tak takych tem si tu logicky aj zakladaju najviac. My ich v tom len podporujeme, ze im sem chodíme. Ze im sem prispievame. Nás to stojí stratu casu a oni dostanú prachy. Za nasu hlúpost, bohuzial. Pravdaze aj za moju. Ako inak?
GOING :
Mne je jasne že si ty ten výskum nerobil. Napísal som "Ako prebiehal ten tvoj uvádzaný výskum". To znamená výskum ktorý si uvádzal na podporu svojho tvrdenia. Nikde som nenapísal o tom že si ten výskum priamo ty vykonával.
A mimochodom prečo si odignoroval moje otázky ? Bud povedz ze nevies odpovedat, alebo na to nejaku odpoved daj. Ale odignorovat nieco len preto lebo nevies odpovedať je trochu čudné.
Tú knihu skusim najst v elektronickej pdf forme.