Leze mi na nervy krd tu vidim tolko srdeckovych tem a stale to iste sa v nich toci o tom istom.
Vam to nejde na nervy ked otvorite forum a same srdcia astale temy o vztahoch a laske.
To je zmysel zivota?
Mam 32 a nemam vztah lebo ho nechcem.
Preco sa tu tolko toci o laske?
antilove, ja si myslim ze zmysel zivota je v tom ze robis vsetko to co ta naplna. Moze to byt aj laska "k niekomu/k niecomu" (ktoru formu zvolis je len na tebe). (Dufam ze tu nebudes o mesiac prispievat na fore ze preco ma nechala:P) Spat k tomu zmyslu. Kludne to ale moze by aj nic nerobenie. Proste ked ta to naplna neni co riesit. A to ze vidime vsade ludi tuziacich po laske bude v tom ze je to "perpetuum mobile" tohoto sveta. Nie nadarmo sa hovori ze (laska hory prenasa). Napr. ja kebyze dostanem na vyber nekonecne bohactvo alebo partnerska laska tak beriem "lasku".
GOING, je podla teba "partnerska laska" len o chemikaliach a vecou nahody alebo je to nieco za hmotou?
nemáš vzťah lebo ho nechceš. To je v pohode. Problém máš však s tým, že iní vzťah majú a (ne)chcú ho, resp. riešia ho. Tak nehas, čo Ťa nepáli. Keď ja nie som homosexuál, nebudem čítať ich diskusie, lebo ma nezaujímajú a idú mi na nervy. Ale keďže sú pre mňa medziľudské vzťahy, založené na vzťahu muža a ženy, z ktorého potom môže vzniknúť rodina, dôležité, tak to čítam a zapájam sa. Želám Ti nevzťahovo peknú časť dňa, kedykoľvek to tu čítaš. Apropo, predpokladám, že aj Tvoja existencia je výsledkom vzťahu Tvojich rodičov.... či Ty si od bociana?
lebo láska je potrebná k životu pre zdravie duševné a telesné.
človek = telo + duša + srdce
Ak jej je nedostatok - srdce(láska), vzniká chorobný stav duševný(psychika) a neskôr to ovplyvní aj zdravie tela(fyzického tela).
Je potrebná u dieťaťa, dospelého a u každého živého tvora.
Témy sa otvárajú preto lebo sa ľuďom dostáva málo lásky(všeobecne). Ľudia prestali cítiť a preto sa potrebujú
radiť aj o láske. Je to civilizačné.